Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ListkaEntlika

Do dziewczyn zadbanych majacych ladne ciuchy- jak ty to robicie???

Polecane posty

Gość ListkaEntlika

Jak znajdujecie czas na to zeby tak perfekcyjnie o siebie zadbac- zawsze miec ladnie pomalowane paznokcie u stop, wlosy ladnie zadbane umodelowane? A do tego jeszcze dobry ciuch-fajnie gustownie dobrany, i czas na chlopaka i jeszcze czas na to zeby sie uczyc i byc najlepsza studentka na roku? Jak to robicie?? Ja nie potrafie ani jednej z tych rzeczy, a zwlaszcza dopasowac sobie ciucha, Zauwazylam ze w sklpeach jest duzo rzeczy ktore fajnie wygladaja z czyms innym ale ja w zyciu bym tego nie kupila bpo nie wpadlabym na pomysl ze tak to mozna ubrac z czyms. Np ze pos sweter w serek apsuje jakas tak bluzeczke z falbanka czy cos.. Czy tego mozna sie nauczyc?

Gość poszeeeeeeeeeeeeeeeee
co za pustka ................

kochana ja jeszcze pracuje i wychowuje do tego dziecko i męża:) sposob? hmm tak jakos samo wychodzi, moze zabieraj kogos ze soba na zakupy?najlepiej chlopaka, On Ci powie w czym bedziesz wygladala najkorzystniej, kolezanki moga być zawistne i Cie oszukac. zapusc ladne paznokcie u rak, zadbaj, pomaluj, to wszystko zajmuje troche czasu ale warto dla efektu:) pozdrawiam i trzymam kciuki:*

Gość ListkaEntlika
Dzieki. Ale chlopaka nie mam akurat, a kolezanek tez nie bardzo bo na wsi mieszkam. Na zakupy chodze sama i zal mi ze nie mam z kim chodzic.

przyjedz do Gdańska to pojdziemy razem:)a mozesz sie przeciez zapytac nawet sprzedawczyni w czym bedzie Ci dobrze, nie przesadzaj tylko z rozmiarami o dwa za male ktore czesto "sa modne"a wygladaja fatalnie. Nie musisz wydawac majatku wiadomo zawsze sie znajdzie cos ladnego taniego i eleganckiego, to zalezy jak chcesz wygladac i na jaka okazje, na codzien czy na wyjscie, zawsze mozna skomponowac stroj tak zeby pasowal na rozne okazje.podstawa zadbane wlosy i paznokcie zadnych suszarek prostownic itd bo bardzo niszcza wlosy, ew. jakis szampon koloryzujący ktory podkresli np kolor oczu:)dasz rade nie martw sie a brakiem chlopaka sie nie martw:)no i nie zapomnij zadbac o nauke zebyś jednego nie rzucila kosztem drugiego to wtedy inni beda myslec"jak Ona to robi":)

Gość ListkaEnlika
Miniam jestes kochana :) Wiesz co.. ja mam problem z tym z enie umiem sobie nic dopasowac. Tzn kupie cos bo mi sie pooba a poten sie okazuje ze do niczego nie pasuje.:(

wiesz teraz jest taka moda ze wszystko pasuje do wszystkiego, no..prawie. Bo przeciez nie włożysz dresów do wyjsciowej koszuli:)ale generalnie mozesz mieszac kolory, niech to bedzie np Twoj wlasny styl:) ja ostatnio kupiłam sobie taka jaskrawo pomaranczową duzą torbę i myslisz ze sie przejmuje spojrzeniami innych?dodam, ze nie mam zupelnie nic wiecej w tym kolorze:)i jest ok.tylko nie zabieraj tez mamy na zakupy czy taty bo tez nic z tego nie wyjdzie.Mowie Ci jakbys tu gdzies mieszkała to bym nawet chetnie z Toba sie przeszła milo czas spedzila chociazby zeby sie poznac;):)umiar tez jest wazny, nie przesadzaj z makijazem, jakis ladny cien do powiek, zloty delikatny lub rozowy cielisty i dwa razy tuszem gore rzesy, dolnych nie polecam jesli masz cienie pod oczami, ze zmeczenia czy z natury, bo jeszcze bardziej zostana one uwydatnione:/. usta blyszczykiem moze bycnawet bezbarwny, troche pomyslowosci, na pewno Ci jej nie brakuje!tylko uwierz w siebie i przestan myslec jak inne to robia:)ja Ci mowie az tak duuzo czasu to nie zabiera aczkolwiek poczatki bywaja trudne, malowaniepaznokci itd.Pazurki polecam bezbarwne ew w jakims neutralnym kolorze, beda pasowac do wszystkiego:)zadnych czerwonych mocno ust czy kruczoczarnych powiek, postaw na naturalnosc, na eksperymenty przyjdzie pora:)

a ze nic nie pasuje, moze zle wybierasz?kupuj golfiki z krotkim rekawem, bluzeczki w niezabardzo krzykliwych kolorach na poczatek, jakies dobrze skrojone spodnie, najlepiej czarny pasek, jest uniwersalny, odrobina podkladu na twarz, delikatny makijaz, wlosy w kitek i gotowe:) mowie Ci to nie jest takie trudne, zadbaj o pazurki, kremuj dłonie, zrob czasem kapiel z pilingiem dla odswiezenia skóry, wykremuj sie i bedzie na bank swietnie:P