Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płomyszek02

Co faceci chcą słyszeć po sexie..???

Polecane posty

Gość płomyszek02

Pytanie raczej do panów...:)) Co chcecie,żeby wasza kobieta wam mówiła po udanym sexie...?? Czy zadawalają was proste określenia takie jak...::: Było wspaniale,było mi bardzo dobrze.świetny orgazm,dziękuje kochanie...itp...! Czy może raczej cos bardziej rozwiniętego,nie banalnego... Jakieś przykłady??????

Gość vvvvv
najlepiej żeby leżała cicho i nie budziła

Gość zakochałeś się było cudownie
Z JAKIM PIWEM TA GOLONKA, MÓJ OGIERZE?

że Wam było dobrze, że lubicie czuć GO w sobie, żelubicie ssać nasze kutasy, ze nas kochacie - oczywiście jeśli to wszystko prawda. kłamst nie lubimy, zwłaszcza nt. seksu!

Gość lubie jak mowi
masz cudownego kutasa.... jeszcze z nikim nie było mi tak dobrze..... dałeś mi nieopisaną rozkosz...

proponuję wersję wypośrodkowaną z Carte Blanche i łajdaka \"to ja lecę - nie przeszkadzam a tu jest mój telefon... jakby mnie nie było, odezwie sie któraś z koleżanek. Mieszkamy razem i wszystko mamy wspólne\" :classic_cool:

Gość zbik chytry kot
ja chce slyszec brzek mytych naczyn,albo odkurzacza.

Gość płomyszek02
Widze,że większość nie wzieła tego pytania na powarznie...ale to nic...:)) 222 ten tekst z filmu jest niezły...:))

faceci na rozmowy o seksie z kobietami rożnie reagują jedni lubią rozmawiać inni nie bo uważają się za ekspertów kobiecego ciała.Musisz wyczuć faceta i nigdy nie mów facetowi że był gorszy od twojego najlepszego faceta ,bo to strasznie na niego podziała chyba że chcesz go zgnoić. Może to mieć nawet pływ na impotencję jego w przyszłości.

Albo nie mów też: Wiesz żaden z moich kochankow nie był tak dobry jak też. Też go może zwalić z nóg

Poprawione to samo Albo nie mów też: Wiesz żaden z moich kochankow nie był tak dobry jak ty kochanie. Też go może zwalić z nóg

Gość joozio
a po co kobiety chca rozmawiac o bylych dziewczynach swojego faceta

Gość swierszczyk
nic kurwa nic, chcemy odwrocic sie doopa do was i isc spac o ile ruchanko jest przed snem

Gość eeechh
swierszczyk ale z Cebie palant

Gość tak dla wywnioskowania...
co robi kobieta po seksie? PRZESZKADZA :P

Gość płomyszek02
To jest mój pierwszy i jedyny facet z którym sypiam..:))) Układa nam sie w łózku i czasami chce mu tyle powiedzieć ale brak mi słów i czasami sił...:))) Nie chce ciągle odpowiadać na jego pytanie:"czy było mi dobrze.??.".tak samo...może jakieś pomysły...tylko coś nie banalnego...::)) Jeśli kogoś nie interesuje ten temat to niech poprostu nie pisze.../!!!!!!!!!!!!!!

Gość płomyszek02
Wiesz świerszczyk na szczescie mój fatet nie jest taki jak ty...:))

Gość zapytaj go odwrotnie
a Tobie jak było kochanie?

Gość płomyszek02
Wiem czego nie mówić mu i po i przed...chce abyście napisali co chcielibyście usłyszeć po ...bo chyba chcecie być dowartościowani...:)))

Gość joozio
ie chce ciągle odpowiadać na jego pytanie:"czy było mi dobrze.?? pyta sie, znaczy nie doswadczony i poczatek zwiazku. swierszczyk i nni maja racje. to jest to co faceci chca uslyszec. tego w oczy wam zaden facet nie powie

Gość płomyszek02
Właśnie brak mi tej wyobrazni ...:(((

Gość płomyszek02
Mój związek to przeszło 5 lat ...znamy sie doskonale ale obojgu nam zalezy strasznie na tym aby druga osoba była w pełni zadowolona...:)) Mój facet nie odwraca sie do mnie"duupą""....zawsze coś mówi i na pewno nie jest obojętny na mnie w takich sytuacjach...:)))