Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimiiiiiiiiii187

CZY JAK SIĘ KARMI PIERSIĄ TO MOŻNA CHODZIĆ DO SOLARIUM???

Polecane posty

Gość kimiiiiiiiiii187

bardzo proszę o odp.

Gość mamamamamama
mozna!!! sama chodze! tylko piersi czyms zaslon

Sorry, ale czy jeśli ktoś Ci napisze, że można i Ty na nie pójdziesz, zaszkodzisz dziecku, to kto za to weźmie odpowiedzialnosc? Nikt! To nie jest dobre miejsce na tego typu pytania. Tutaj można dyskutowac, jaki kolor lakieru do paznokci pasuje do sukienki albo co lubi jesc Twoje dziecko, a nie...

a właśnie, że dobrze, że pojawiają się takie pytania - ja chcę wiedzieć, co robią inne kobiety w takich sytuacjach - mam swoją głowę i zrobię to co uważam, ale chcę wiedzieć, jakie doświadczenia mają inne kobiety - nie tylko przy wyborze koloru lakieru

oczywiście, że można pod warunkiem, że masz dobrze rozwiniętą laktację, tzn. że maluszek się najada i w zupełności starcza mu mleczka, bo jeżeli masz mało pokarmu to regularne opalanie może Ci zaszkodzić ja sama 2 lata karmiłam córcie i regularnie korzystałam z solarium i nic złego się nie stało

Gość mamamamamama
mozna zreszta poczytaj na fachowych stronach. sama sie wahalam ale poczytalam i wiem ze to jest bezpieczne. tak ze smigaj nalezy ci sie:)

dziecku to nie zaszkodzi pytałam w poradni laktacyjnej, promienie w solarium nie zmieniają składu pokarmu, opalanie może jedynie zasuszać pokarm. jeżeli jest go mało

Co za brednie, że nie można i że \"sama bierz odpowiedzialnosc za to co robisz i ze zaszkodzisz dziecku...\".A jak niby, mleko sie zwarzy , nie wiem spali,solariu przenika do mleka, juz naprawde nie wiem jakie brednie mozna tu jeszcze wyczytac. wiele moich kolezanek ,ja takze, od czasu do czasu,powiedzmy raz lub 2 na miesiac na 7,max 10 minut chodzilam.Karmilam co prawda miesiac,ale w tym czasie nic sie nie dzialo z mlekiem..\") Ja nawet polecam ,bo wtedy choc na 10 minut oderwalam sie od dziecka i polezalam w cieple.Radze tylko zakryc piersi i dostosowac ilosc minut do karnacji

też bym chętnie poszła...karmię już 1,5 miesiąca, mleka mam dość...ale chyba poczekam do wiosny i tak teraz nic nie odsłaniam...

ja chcialabym wiedziec ile minelo od czasu porodu jak poszlyscie pierwszy raz do solarium bo ja rodze za ok 3tyg a w kwietniu biore slub i nie wiem jak moje cialo w tak krotkim czasie(niecale 2 mies.) zareaguje na opalanie w solarium. czy mozecie mi cos doradzic??

moja mała za dwa tygodnie kończy i dopiero teraz odważyłam sie póść a nie byłam dwa lata

Gość ciotka z księżyca
matro 1979 - a dlaczego nie bardzo ?