Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EIFFEL65rox

Czy Doda to dama? Jej eleganckie zdjecia! SZOK!

Polecane posty

bo to jest piękna z klasą Kobieta. pieknej Kobiecie we wszystkim dobrze.

na tym trzecim zdjeciu wyglada dosc przezabawnie ale pierwsze zdjecie jest swietne:)

Gość kaska 222
jak można być takim kretymem przecież te zdjęcia są poddawane obróbce wasza dodzia nie jest wrzeczywistości taka piękna

Gość grafik komputerowy
Kiepski ten photoshop bo wyglada jak nie ona

Gość american jew
dla mnie szok! wyglada jak na kobiete przystalo!

Doda jest ładna ale jej zachowane jest tragiczne.... moim zdaniem zachowuje się jak rozpieszczone dziecko które myśli że świat się wokoło niej kręci i ma "manie wielkości"

Gość kaska 222
Józiu i z jaką klasą Doda jest raczej prostą nieskomplikowaną dziewczyną

0/10 Od kiedy to za wygląd przyznaje się tytuł damy.. chyba że chodzi o damę kiczu i wulgarności.

Gość rud
wlasnie ja zobaczylami uslyszalma na dwojce w gwiazdy na lodiz i rzygac mi sie chce na jej widok:o:o

przecież te fotki to sam retusz zobacz ja na zywo to sie przekonasz pozatym wyglad no ma ok ale spoób obycia :O

oglądałem panią Rabczewską w programie gdzie nie grała a była sobą. Jest bardzo skromna, jakby trochę zagubiona, a to co widzimy, imaż artystyczny, gra, ona , to robi bo ludziom się to podoba.....

chodzi mi o klasę zewnętrzną. fakt za całokształt tytułu damy przyznać nie wolno. ale inteligentnaq jest by zrobić kariere dopasowała się do popkultury i swoich czasów. mimo wszystko nie znając Jej osobiście uważam , że to tylko maska. prywatnie może być calkiem inaczej. większość uznanych [ przezkogo?]"autorytetow' prawdopodobnie jest rozdwojona osobowosciowo ale do nas dociera tylko ta zakłamana "kompaktowa" wersja. analogowa jest dla znajomych. i dobrze!

ja Dodę postrzegam przez jej muzykę, podobają mi się jej piosenki, teksty, podoba mi się intonacja jej głosu, i jako kobieta też jest śliczna, co jest miłym dodatkiem.

Gość posh bebok rockz bottom
JEST OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość posh bebok rockz bottom
nawet bardzo :)

bmblondyn Nie otrzymałem wykształcenia muzycznego więc poziom jaki prezentuję w tej kwestii kształtuje gust a o nich się nie dyskutuje. A tak jak powiedziałem po za piosenkami to co ta sztupiękność prezentuje nie kwalifikuje jej do tytułu damy, chyba że w kategorii, którą wymieniłem wcześniej.

Na tych zdjeciach wyglada jak dama, bo ja zrobili na dame, jej codzienny wizerunek jest calkiem inny i akurat od damy baaaardzo daleki.

Myrevin ale na sniadanie jak swierzy boczek byś lizal ... z kaszą byś jadl....gdybyś tylko mógl.. bo przyznaje , że TAK!

józio A skąd ja to mogę wiedzieć. Ja jej nie widziałem nigdy na żywo. Nie wiem co bym chciał jak bym ją poznał osobiście.

Nie mam televizora.. ale np jej wystapienia na youtubie choćby... no na mnie to nie działa podniecająco. 🖐️

Gość Dodajestfajna
hihaho

Nie wiem jaka Doda jest na codzien - moze jest mila dziewczyna. Jednak jej medialny wizerunek jest smutny - jest dowodem na to, ze teraz kariere robi sie chamstwem oraz seksualnymi pozami, strojami i odzywkami (bo z muzyka to ona akurat mi sie nie kojarzy, zreszta jak na taka "ostra" panienke to piosenki ma wyjatkowo denne i nijakie). Na dodatek jej widownia to gimnazjalisci, ktorzy uwazja, ze to wlasnie jest "cool" :O

bo kariera podobnie jak miłośc niejedne ma imię, szczegolnie gdy widownia wyrafinowana [ jak cukier w cukrowni]Doda jest lux , madra Kobitka a publika to masa. do ulepiania przez artystów.

Gość lilith69
ja widziałam dode na zywo bez profesionalnego makijażu i była o dwie klasy brzydsza niż na zdjęciach. Trudno ją było rozpoznać

Gość lilith69
nie jestem złośliwa ,ale taka prawda ,że profesionalny makijaż i retusz potrafią zdziałać cuda

nie przemawia do mnie ta baba. ktos kto lata z golym kroczem i dupa po gazetach, ktos kto robi z siebie prostaka i obraza innych tylko po to zeby ludzie gadali, ktos kto robi z malzenstwa cyrk ma byc dama? :O nie dla mnie... (o urodzie/wygladzie fiz. sie nie wypowiadam - wszystko kwestia gustu)