Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kursantka90

prawo jazdy? OBLANE

Polecane posty

Gość kursantka90

witam. dzisiaj oblałam egzamin;/ co prawda zdawałam pierwszy raz i szłam z myślą ze obleje, bo wczoraj na jazdach NIC mi nie wychodzilo i w ogole nie chciałam na ten egzamin isc. jednak obsługa ok łuk ok wzniesienie ok i jechałam juz 30 min na miescie gdy wymusilam pierwszenstwo:( na rondzie jechala ciezarowka ktora z niego wyjezdzala wiec myslalam ze moge wjechac a tam jakies rozpedzone cinquecento... Zalozylam ten topik bo pewnie nie jedna osoba zdaje prawko i mozemy sie dzielic informacjami kto za co nie zdal i wzajemnie sie wspierac i motywowac, bo mnie tylko zniecheca mysl ze kolejne pieniadze trzeba na to wydac, a jak znowu sie nie uda?

kochana ja zdaje 13lutego w piątek, nic nie mów. i o 6:05 rano, to już kompletna masakra!!! no powinnas zachowac szczegolna ostroznosc zwlaszcza przy tirze. nie martw się, następnym razem będzie już z górki, ja zdaje pierwszy raz:/

Gość nanina
ja zdaje teraz 4 raz ehhh juz nie mam sił!

Gość nic sie nie martw
ja wlasnei za 4 zdalam:)

Gość kursantka90
tylko ze to było male 'rondko' na rondzie byla elka i mala ciezaroka (nie tir;p) tez elka i one wyjezdzaly z niego to myslalam ze one wyjezdzaja a ja wiezdzam... no niestety. To życze powodzenia ja sie jeszcze nie zapisalam na kolejny ide dopiero w poniedzialek mam nadzieje ze nie bedzie to jakis kosmicznie daleki termin

Gość xxx123xxxx
ja zdałam za 5

Gość kursantka90
moze dlatego , że zębem napletek boleśnie instruktorowi skaleczyłam. chyba tak.

ja sie zapisałam 5go stycznia, wiec troche czekania mam, no gneralnie robie prawko od 4go wrzesnia zaczelam kurs masakra!!!zapisalam sie 5grudnia i jeszcze wracajac z PORDu z moim mielismy wypadek bo jakis kretyn na skrzyzowaniu nie widzial ze ma czerwone!!!to juzm mialam dosyc wszystkiego a na drugi dzien rano mialam jazde ostatnia na kursie. eh eh eh mam tylko nadzieje ze ten 13piatek nie okaze sie zbyt pechowy, tzn licze ze chociaz uda mi sie ruszyc na placu:D:D:D

Gość kierowczyni
a ja zdałam egzamin 9 stycznia;) za 1 razem;)

no ja konczylam kurs na pod koniec listopada w 08.12 sie zapisalam na teorie i dostalam termin na 20.01;/ na szczescie zdane za pierwszym i kolejny termin byl szybko bo dzisiaj, tylko ze przez ten czas kiedy nie jezdzilam chyba zapomnialam jak to sie robi:)

negatywna spokojnie ja tez tak mialam bo sobie oczywiscie dzien przed egzaminem przypomnialam ze to juz jutro:) porobilam pare testow zawsze 3 lub 4 bledy, a na egzaminie 0. obrazki i pytania sa te same co na wielu (nie \wiem czy nie na wszystkich) plytach

Gość dziewicaaaa
a ja juz 6 razy nie zdalam . dwa razy na luku. i ze 2 na wymuszeniu pierwszenstawa a i raz na parkowaniu rownoleglym masakra

:( ehh to jest wlasnie to. mi sie np dzisiaj parkowanie udalo perfekcyjnie jednak wiem ze nie robie tego 100% pewnie tylko raz sie uda a raz nie i jak np nastepnym razem za to obleje? w koncu kupujac sobie tylko pare godzin (max 4 wiecej za drogo) przed egzaminem to i tak nie bede nigdy 100% czegos pewna jesli bede jezdzila w odstepach wiecej niz miesiac (tyle sie nie raz teraz czeka na egzamin)

ja biore 10godz dodatkowych przed egzaminem. a u Was po ile jazdy? u mnie po 50zl Gdańsk

Gość kAXIL
Z ciekawości ile się czeka na egzamin i ile kosztuje:)

Gość Izóchnaaaaaaaaaaa
kobietki :):):) ja jestem szczęśliwaaaa bo mój mąż po 6 próbach zdał wkońcu na kategorie D !!! nie załamujcie się i cios za ciosem - do skuuutkuuu!!!! :D

50 zł ?! wow duzo. u mnie, jak dla mnie (tak powidzial moj instruktor chyba po tym jak sie wczoraj darł na mnie cala droge) 35 zł za h normalnie 40 ale ogolnie w tych granicach

Ja zdałam wczoraj za 2 razem :D Mój instruktor mówił,że zdany egzamin to 20% umiejętności,a 80% to trafić na \"normalnego\" egzaminatora :D i chyba coś w tym jest bo za pierwszym razem zgasł mi 3 razy samochód i było po egzaminie :o wczoraj też popełniłam parę błędów,a jednak zdałam :P Powodzenia :)

Gość kAXIL
Izóchnaaaaaaaaaaa a mąż ma kat C czy po B można robić D podobno tak ale się trzeba upewnić

Gdańsk 134zl teoria i jazda.skladasz papiery, ja rowno miesiac czekalam na teorie i ponad miesiac czekam na praktyke(13lutego).ja jestem cala, brzydko mowia, posrana ale jeszcze dwa tygodnie ponad!!! i jak tu wytrzymac kiedy ja juz nie moge:/i jeszcze zrobili te durne odstepy czasowe.kto to widzial miesiac czekac na teorie i potem jeszcze miesiac na jazde??to juz dwa miesiace od zakonczenia jazd na kursie!!! paranoja!!moim zdaniem egz powinien byc max tydzien po zakonczeniu kursu i tak jak kiedys, teoria i jazda na raz

ile kosztuje egzamin czy cale prawko ja za cale placilam 1150 + 50 za lekarza + 26 zł teoria+ 112 praktyka+ 35zł wczoraj jedna wykupiona godzina :/ teraz musze dokupic z 4 i jeszcze raz 112 za egzamin;/ czeka sie dlugo chociaz za pierwszym razem na praktyke nie jest dlugo do tygodnia

miniam no masz racje to długo ale ja tez czekalam sporo no bo od 8.12 do 20.01 na teorie + tydzien na praktyke przeciez to sie z wprawy (ktorej sie zreszta nie ma:P) wychodzi

kierownica29 no to gratuluje:) mam nadzieje ze tez zdam za drugim... fakt fajnie jest trafic na kogos 'normalnego' ten dzisiaj nie byl za sympatyczny:/ a przeciez widza jak nas stres zjada

Gość kAXIL
Ja za egzamin będe płacił 195zł same jazdy bo teorii nie ma na kat.C+E może ktoś wie ile czeka się na egzamin na tą kategorię:)

Ja przed pierwszym egzaminem wykupiłam 5 godzin,a wczoraj tylko 2 i to przed samym egzaminem,a przez całe dwa miesiace jak czekałam na kolejny egzamin nie jeździłam wcale,ale sie udało :D

No stres był straszny :o a mój egzaminator mi ciągle powtarzał,że mam sie tak nie stresować bo przecież oblany egzamin to nie koniec świata :o myślałam że go zamorduję :P no ale jak sie dowiedziałam,że zdałam to zmieniłam zdanie i mogłabym go nawet wycałować :D:D:D