Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 28, 2009 :O i tak chodziłam po centrum Warszawy... i nikt mi tego faktu przykrego nie oznajmił wprost co za ludzie...? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdygsu Napisano Styczeń 28, 2009 :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz duze stopy Napisano Styczeń 28, 2009 spotka cie szczescie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Styczeń 28, 2009 to na fart. czym predzej odwiedz oto lotto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bilardzistka 0 Napisano Styczeń 28, 2009 To na szczescie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PaniKaczorek Napisano Styczeń 28, 2009 to podobnie jak człowiek z liściem na głowie :-) nikt go nie zaczepi, nikt mu nic nie powie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i dobrze Napisano Styczeń 28, 2009 wiedzial co robi, nasral na kupe gnoju ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 28, 2009 jutro losowanie :D kupię jeden zakład za 2 zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmblondyn 1 Napisano Styczeń 28, 2009 dobrze, że gołąb, a nie np kondor, czy latająca świnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 28, 2009 :D to by mnie mogło zabić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 28, 2009 kupa ptaka jest żrąca :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 28, 2009 nie miałam czapki ale mi kapnęło na szalik :( nic nie poczułam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bababb Napisano Styczeń 28, 2009 Lusesita gdzie Cię wywiało... az do Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Atrakcyjny Kazimierz. Napisano Styczeń 28, 2009 Luśka a miałem Cie za inteligentną babkę z poczuciem humoru a Ty piszesz o kupie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 28, 2009 wybaczcie mi... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Styczeń 28, 2009 zaczynam się bać :o Na początku to rozdeptywałam te gołębie; nie ma co żałować ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Styczeń 28, 2009 moze to jeden z tych co je dokarmialas na parapecie ? :)...dal Ci znac ze pamieta o Tobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 28, 2009 Komuś chyba choinkę ukradli:P.A ten gołąb chyba chciał nawieźć aby wzrost się poprawił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 28, 2009 Mojego kolegę obsrał ptak przed gra w bingo, wszystko co mieliśmy przegraliśmy. :o W nic nie graj, umyj włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Styczeń 28, 2009 już po świętach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 28, 2009 choinkę mi kazali zlikwidować :( ja się opiekowałam synogarlicami one nie osrywają ludzi i odlatują na zimę na południe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
....pomawiacz..... 0 Napisano Styczeń 28, 2009 Lusesita de Milagros Dolores i tak chodziłam po centrum Warszawy... i nikt mi tego faktu przykrego nie oznajmił wprost co za ludzie...? No tak jest. ale zdarzają się sytuacje, że podejdzie ktoś i powie: - Gołąb narobił pani na głowę. a kobieta mysli, że ktoś ją obraża i robi awanturę. Chcieli ludzie być anonimowi, żeby nikt się do nich nie wtrącał, to mają. Każdy pilnuje własnych spraw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Styczeń 28, 2009 jak dla mnie to tez golab i hooj ....a jak nie to i tak sra podobnie :) z powietrza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 28, 2009 Wsiadła do autobusu kobieta z kupą na głowie o kupie w swych włosacj nie prędko się dowie.... Ten świat jest naprawde okrutny.. :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 28, 2009 :D ja to mam pecha giganta w tych sprawach :O te obesrańce mi zniszczyły kilka parasolek mają cela! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Styczeń 28, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Styczeń 28, 2009 kupa jest żrąca będziesz miała pasemka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to i ja coś napisze Napisano Styczeń 28, 2009 A mi w lato jak zacząłem pracować gołąb wleciał do pokoju :) co ja się do niego nagadałem żeby chciał wylecieć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
....pomawiacz..... 0 Napisano Styczeń 28, 2009 Czy to deszcz pada? czy to z nieba leci biała czekolada? Ludzie myślą: Gołąb ją osrał, czy jadła fofra? Bita śmietana, a może guana? Niech sobie kobitka jedzie, pewnie jadła loda. a moze będzie teraz taka moda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
....pomawiacz..... 0 Napisano Styczeń 28, 2009 Ciekawe, że one najwięcej srają na tych co je dokarmiają. Słyszałem nie raz o tym, że dokarmiacze mają kłopoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach