Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

narobił mi gołąb na głowę...

Polecane posty

I ktoś napiszę Gdy Luśka w kapturze gołębie odżywia już knuje jak ją obsrać kompania fałszywa :P

Gość Atrakcyjny Kazimierz.
Luśce to brak piątej klepki więc ma włosów zlepki coś białego coś gęstego zamiast pomóc śmieją się z tego :O

siedząc wygodnie przy komputerze i myszy i monitorze możemy doradzić jedynie wizytę u fryzjera to jej pomoże. :P

kupa na głowie nikt mi nie powie a ja spaceruję i dobrze sie czuje teraz dobre rady na kafe się sypia a ja się czuję jak na śmietniku

Gość zawsze zostaje ciechocinek
zal.pl 🖐️

przez wzgląd na wygląd Luśki koafiury nie podejrzewajmy o to żadnej kreatury :P

weż co najmniej stowkę i kup wiatrówkę. Gdy na miasto wychodzisz, lufą po niebie wodzisz. Jak się nawinie ptaszysko, to mu wyładuj w łożysko. Lusesita dumnie z wiatrówką paraduje, zaden osraniec juz się pewnie nie czuje. Ogarnia trwoga móżdżek maluśki, zaczynają czuć respekt do Luśki, Kupa w jelitach im zamiera, żaden przez tydzień nie wysra się teraz.

Gość gość
Ha, ha, właśnie dołączyłam do autorki tego wątku i dzięki temu, co tutaj napisaliście, przeszło mi zdenerwowanie, a zaczęłam się śmiać do rozpuku. Dzięki! :-D Ale na pewno szczęścia to nie przynosi, bo nie po raz pierwszy mi się to zdarzyło, a moje życie to ciąg pechowych zdarzeń. Dlatego nie wierzę, że to ma przynosić szczęście. Ale pomarzyć o tym zawsze można. :-P

Gość gość
:-)