Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda66

czy jestem dziwna?

Polecane posty

Gość mloda66

otoz niedawno pisalismy egzamin- zerowke na ktora umialam bardzo malo i mam nadzieje, ze jej nie zalicze, bo chcialabym sie porzadnie do tego nauczyc i dostac wiecej niz tylko ewentualne 3 ..czy to dziwne zachowanie?

Gość złota casablanca
dziwne, jeśli to trudny przedmiot i w ogóle ciężko go zaliczyć

Gość mloda66
bo nie mialam kiedy, wczesniej byly inne egz a na zerowke poszlam zobaczyc jak bedzie test wygladal jakie pytania itp.

Gość mloda66
wlasnie mam zbyt wysokie ambicje, myslalam ze na studiach spotkam ludzi o podobnych ambicjach a oni tylko staraja sie przebimbac na sciagach i nic sie nie ucza i pewnie nie beda rozumiec takich osob jak ja :/

Niewiasty są często albom piwne albo dziwne , bywa , że i takie i takie.

Gość Świentosz
I oni są sprytni i sobie w życiu poradzą, a Ty będziesz magistrem za 1000 miesięcznie :)

Gość few2543
Pewnie ze dziwne, skoro wiedzialas ze malo co umiesz to po co szlas na zerowke??

no to będziesz asystentką, a potem doktorantką, ja należałem do takich, co bimbali i nie żałuje

Gość Panna Marple
Ambitnie.

O ludzie, ty się ciesz, że w ogóle zaliczysz. Zwłaszcza, że może jest to jakiś niezbyt proty przedmiot, ale niektórym się niedogodzi.

Gość mloda66
napisalam wyzej dlaczego poszlam, ja nie neguje ludzi ktorzy sobie bimbaja, a w zycie poradzic sobie umiem, bo pracowalam juz za 700 zl tygodniowo wiec mi nie mow ;)

Gość Świentosz
Ale chyba nie masz zamiaru całego życia spędzić w tej agencji?

narazie w tym kraju z takimi cechami jakie wystepują w Twojej przyrodzie nic nie zdziałasz. wyjeżdżaj zagranice. tam Cię docenią. najlepiej Autralia lub Nowa Zelandia ew. Kanada. bo w Europie też już nie.

Gość mloda66
nie w agencji spokojnie ;) swoja godnosc mam.

nie wystarczy byc pełnym bezużytecznej wiedzy, trzeba umieć tą wiedzę wykorzystać i spożytkować

Gość mloda66
wlasnie o to chodzi, ze ja sie nie ucze na pamiec, nie kuje /chyba ze dany przedmiot tego wymaga/ tylko lubie ambitnie podchodzic do wszystkiego a nie zadawalac sie 3 wiedzac, ze moge osiagnac wiecej

haha!!!! zrobiłam kiedyś identycznie, dzień wcześniej na piwo poszłam i ogólnie miałam takie podejście że nie zdam i się nauczę lepiej i... dostałam 3 :(

co to za problem? :D po 1) skoro szłaś na zerówkę tylko po to, aby zobaczyć test, to trzeba było przeczytać test (przy okazji ukradkiem sobie odpisać pytania albo zrobić zdjęcie telefonem), po czym oddać pustą kartkę i wyjść. po 2) skoro już coś tam napisałaś i teraz się przejmujesz ewentualną tróją, to nawet jak ją dostaniesz, przecież możesz podejść do wykładowcy i powiedzieć, że nie satysfakcjonuje Cię ta ocena i chciałabyś napisać ten egzamin jeszcze raz na pierwszym terminie.