Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiamojegomisia

Fryzjer / fryzjerka warszawa okolice?? kogo polecacie

Polecane posty

ma ktoś dobrego fachowca godnego polecenia ?? szukam kogoś kto zrobi fryzurę trwałą i ładną ( nie koniecznie kok może coś nowego i świeżego w branży fryzjerskiej ) i taką aby wytrzymała większą część wesela ??

Gość Aaanniiaaa
mnie czesała i malowała Beti www.betiart.pl

Gość Aaanniiaaa
efekt końcowy wyszedł super. Mialam nisko upiętego koka + wpiętego kwiaty=ka. Wiadomo podczas szaleństw trochę fryzura opadla, ale generalnie trzymała się i makijaż również :) cena nie jest niska 150 zł za makijaż i fryzurę, ale myślę, że warto.

Moja siostra jest fryzjerka, może ja zapytam, jak bedę przy najbliższej okazji :P :)

Aaanniiaaa, 150 zł to duzo? Nie sądzę, za sama fryzurę u mnie biorą ok. 120 zł, oczywiście slubną. Za makijaż róznie, ale od 50 zł w górę. Tak więc łącznie za makijaz i fryzurę, jak dla mnie 150 zł, to naprawde nie dużo. Ja liczę, że wydam okoł, min. 200 zł

Gość mojedwametryyy
dziubas 29 ile bierze za próbny i właściwy makijaż ??

Gość Aaanniiaaa
Środa 150 zł za makijaż + 150 zł za włosy :) aż tak mało to nie jest, ale myślę, że warto było :) Pozdrawiam

Gość Nettii
Z mojego fryzjera byłam tak średnio zadowolona, bo loczki po paru godzinach nie były już takie ładne jak na początku. Nie pamiętam adresu, ale salon był gdzieś na Woli. Natomiast makijaż bardzo mi się podobał i co najważniejsze długo się trzymał. Robiła mi go Pani Żaneta, adres www.zanetarusin.pl, naprawdę polecam.

Gość veronikasa
Stronę jeszcze znalazłam więc ta która babeczka mnie czesała pewnie dalej działa . polecam www.lejdisstudio.pl