Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marysk22a

krwiak w ciazy

Polecane posty

czy ktorasz z was przez to przechodziła?? jak sobie radzilyscie? czy sie wchlonal? po jakim czasie? ja sie dowiedzialam ze mam krwiaka w macvicy w poniedzialek..

Gość emilcia79
ja mialam krwiaka w macicy. dokladnie nie wiem kiedy sie wchlonal ale cos ok 20 tyg juz chyba go nie bylo

Ja miałam 4 krwiaki. 3 się same wchłonęły. A 1 pękł czego efektem było niezłe krwawienie.

Tak w jednej ciąży. U mnie wykryto na początku ciąży (7-8tydzień) 3 były małe dosłownie jak czubek od zapałki(takich słów użyła ginekolog) Jednak ten co pękł był potężny

ja jak wyladowalam w szpitalu w 8 tygodniu ciazy to na usg wykryto u mnie krwiaka lekarz nazwal go nawet krwiaczkiem i mowil ze jest malutki i ze sie wchlonie i nie ma powodow do zmartwien wiec sie nie martwie

ja jak wyladowalam w szpitalu w 8 tygodniu ciazy to na usg wykryto u mnie krwiaka lekarz nazwal go nawet krwiaczkiem i mowil ze jest malutki i ze sie wchlonie i nie ma powodow do zmartwien wiec sie nie martwie

Gość niciii
ja mialam na samym poczatku ciazy , wchlonal sie po 3 tyg bralam duphaston i w sumie ciagle lezalam

witam, byłam wczoraj na usg i okazało sie z jetem w 6 tygodniu ciąży i mam około 5 krwiaków. zalecił mi branie Duphaston 2x1. nic nie powiedział ze bym leżała powiedział ze ten lek powinien wszystko unormować. Princpolo chciałam sie zapytać czy ty brałaś jakieś leki i czy leżałaś?