Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Adwokatowa

Co Wy tak cię czepiacie Prawiczka?

Polecane posty

a prawiczek z kropką jest łoookej gościu :) co chceci od prawiczka?? że prawiczekkk ? a to mało myślicie prawiczków ? a to mało myślicie cnotliwych kobiet ? jak CNOTA to coś złego ? to jak ja nie zdradzam męża to jest jakaś nienormalna ???

Gość
Mnie też się czepiają

Gość MaciejZ
Prawiczek, przestań farmazony pieprzyć. Masz kompleksy i nic o kobietach nie wiesz i dlatego masz problem.

Gość deko niezdrowa
ja sie nie czepiam:)

Gość MaciejZ
Iza, czytałem ciebie nie raz. I co z tego, że męża nie zdradzasz - widocznie małe masz libido. Wielka mi rzecz. Albo... nikt na ciebie nie leci.

Gość MaciejZ
Tak, nie jesteś. I nie tylko dlatego, że nie wiesz nic o kobietach i nie masz doświadczenia w seksie, ale też dlatego, że siedzisz non stop na babskim forum nie mogąc zaistnieć w realu.

4Live Jestem duchem prześladującym prawiczków niedorajdy normalny facet używa 1 główki a Wy żadnej:O wiem teskniliście za mną 🌼

Gość deko niezdrowa
maciej ale Cebie też czeka takie siedzenie:)

"Tak, nie jesteś. I nie tylko dlatego, że nie wiesz nic o kobietach i nie masz doświadczenia w seksie, ale też dlatego, że siedzisz non stop na babskim forum nie mogąc zaistnieć w realu." No to już wiemy co Cię tu sprowadziło

Gość MaciejZ
Ja tu z doskoku jestem. Jak się nudzę i moja żona śpi, to czytam te głupoty, podszywam się i mam niezły ubaw z kompleksów niektórych, którzy oczywiście na kafe chcą być kimś super :) Niestety - tylko na kafe :)

ach Maćku :) jesteś w błędzie...libido to może i zgadłeś...ale nie jeden na mnie " leci " :P i szkoda tylko, że nie tak cenny jak prawiczek - mało takich, którzy szanują kobiety. I jak widac są niedoceniani :( . Ale ja wiem swoje i żadna krytyka tegonie zmieni :) prawiczek :) buzialki :) i trzymaj tak dalej !

"4Live Jestem duchem prześladującym prawiczków niedorajdy normalny facet używa 1 główki a Wy żadnej " dalej slabo sie starasz ;) jeszcze popracuj a moze sie uda :classic_cool:

Gość MaciejZ
Możliwe Izka, że leci - ale co z tego ? :)

"Ja tu z doskoku jestem. Jak się nudzę i moja żona śpi, to czytam te głupoty, podszywam się i mam niezły ubaw z kompleksów niektórych, którzy oczywiście na kafe chcą być kimś super Niestety - tylko na kafe " Żonaty facet siedzący ipodszywający się na babskim forum. Pasujesz tu.

Gość MaciejZ
Tak Izuniu - tylko prawiczki doceniają kobiety, reszta, to bee. A Ciebie niedoświadczeni tak kręcą. :)

Gość MaciejZ
Nie sprzeczam się z tobą, tylko nie rozumiem.

Maaaćkuuu :) kręci mnie na szczęście mój mąż, a takich prawiczków podziwiam i szanuję...tyle w tym temacie. szanujcie się wzajemnie zamiast obrzucac inwektami....po co ? to tylko net , ale tu też może być miło :)

Gość MaciejZ
No fakt. Masz rację. Tylko co do prawiczków, to radzę im po prostu przestać pieprzyć o prawictwie jak o jakiejś ideologii życiowej.

"No fakt. Masz rację. Tylko co do prawiczków, to radzę im po prostu przestać pieprzyć o prawictwie jak o jakiejś ideologii życiowej. " Żaden prawiczek tutaj tego nie robi

No nie :) to nie jest ideologia, ale dopóki nie spotkali tej "jedynej" , to po co sie czepiać ? że nie wykorzystują "naiwnych" kobiet ? bo maja zasady ? ach...i nie krytykuję tez tych, którzy popełniaja blędy errare humanus est :)

Gość MaciejZ
Nie, no żaden, tylko jeden :) bua haha