Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie pytam tylko

Czy wy jesteście wszystkie i wszyscy tacy pracowici?

Polecane posty

Gość tak sie pytam tylko

Że większość z was robi tyle rzeczy jednocześnie, nie zostawiając sobie prawie wcale czasu wolnego: studiujecie, pracujecie, uczęszczacie na różne kursy i jeszcze godzicie to z byciem w jakimś związku Nie macie czegoś takiego jak lenistwo, jak uczcie, że wam się nie chce, że nie macie siły albo ochoty?

ja sie ucze, pracuje, pomagam innym, wychodze do klubow i poza tym mam czas na lenistwo :D to sie nazywa zorganizowanie ;)

Wszystko co napisałaś. Uczę sie w dwóch uczelniach, pracuję po 192 h i jeszcze chodze na angielski. I na nic nie mam siły. nie sypiam, padam na twarz, ogarnia mnie lenistwo.

Gość tak sie pytam tylko
pomawiacz -Ja często też jestem niewyspany i padam na twarz ale to od tego, ze za dlugo w nocy sie zasiedze przed komputerem. Czyli nic produktywnego w przeciwienstwie do ciebie. to co skłania cię do robienia tego wszystkiego?

Gość new age
Tak wszyscy ciezko pracuja, ze siedza caly dzien na kafe, a potem caly wieczor. Nie ma co ,strasznie to ambitne:D

Gość tak sie pytam tylko
No to ja nie wiem, wlasnie tez mnie to dziwi, ze niby tyle pracujecie a jednak siedzicie tu calymi dniami. No a co do pracy i nauki. Rozumiem, ze cos trzeba robic. Ale jak sie robi wszystko na raz to juz w ogole nie ma czasu zeby cieszyc sie z zycia. I jak dlugo tak planujecie? Ja rozumiem, ze teraz taki system tak, ze albo sie czlowiek urabia po lokcie albo spada na margines zycia tak? hmm no ale z drugiej strony to po co pieniadze jak nie ma czasu ich wydawac? i nie ma czasu w ogole sie czymkolwiek cieszyc?

Gość nie leniuch
Myślę, że wszystko to zależy od człowieka i jego organizacji. Ja to zrozumiałam, gdy poznałam matkę mojego faceta - wiecznie się kręci, wiecznie coś robi, zapracowana jak szlag, ale efektów zero, bo ciągle coś szuka, zaczyna nowe zajęcia, wraca, ślimaczy sie przy pracy. Ja zyskałam przydomek diabeł tasmański - uwielbiam wpaść w szaleństwo zajęć, bo gdy szybko sie obrobię to mam czas dla siebie, a nawet na siedzenie przed kompem.

Gość nie leniuch
Poza tym nie myślę, że robiąc dużo marnuje się życie - jeśli się lubi to co sie robi? Ja pracuję w szkole - lubię to, pracuję w firmie mojego faceta - fitness klubie - bardzo to lubię, zajmuję się jego domem i ogrodem - kocham to, zajmuję się moim domem i zwierzakami - uwielbiam to, robię kurs angielskiego i komputerowy, postępowania z uczniem problemowym, uprawiam sporty - koooocham je. A mimo dużej ilości zajęc jestem szczęśliwa i mam czas dla najblizszych i dla siebie i na podróże. Marnowałabym czas gdybym nie miała zajęc i czuła się jak mebel.

tak sie pytam tylko pomawiacz -Ja często też jestem niewyspany i padam na twarz ale to od tego, ze za dlugo w nocy sie zasiedze przed komputerem. Czyli nic produktywnego w przeciwienstwie do ciebie. to co skłania cię do robienia tego wszystkiego? Brutalne życie. Wcale nie mam chęci na to.