Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllamia

KTÓRA NAJŁADNIEJSZA? TYLKO SZCZERZE DZIEWCZYNKI

Polecane posty

Gość omajgad
wszystkie jakies nieciekawe... panna mloda chyba najgorsza :P tylko te 2 brunetki nie strasza twarza :D

Gość Franek1234
Właśnie, już któryś raz z kolei to samo

Gość olllamia
temacik był tylko raz, został usunięty z niewiadomych przyczyn, więc założyłam temat jeszcze raz..przecież nie musisz sie wypowiadać prawda????

Gość pseudonim kafeteriii
Parę dni temu pytałaś się o to samo i ludzie Ci wyrazili swoja opinie która im się podoba po co jeszcze raz wystawiasz to zdjęcie chcesz się dowartościować czy jak ?

Gość olllamia
gdyby temat nie został skasowany , nie zakłądałabym, proste;/

Gość dziubusiu a mnie
dziewczyny mi sie nie podobaja, za to ta rozowa sukienka jest sliczna

Gość jest tak
autorka to ta w lokach, bo najbrzydsza,a pelno zachwytow bylo pomaranczek nad jej "uroda" :D :D

Gość no wlasnie kto sie juz wypowie
dzial, niech sobie da spokoj, przeciez nikomu to nie przeszkadza;) najladniejsza wg. mnie- w kreconych blond wlosach,kiecka tez the best;)

Gość jestem psychologiemm
i daje sobie uciac rece,glowe i nogi ze autorka topicu to ta w zoltej sukni..nawet jak sie wyprze, ja to wiem:)

ja Ci powiem tak, nie wiem która najładniejsza. ale ta prawdopodobnie najbrzydsza ma najprzystojniejszego faceta:D

Gość jestem psychologiemm
kolor sukni doskonale pasuje do twojego blonu- ktory byl robiony chyba joanna- ma taki ohydny zolty odcien, i ta mokra wloszka:O porazka!

Gość erwa
złota sukienka jeszcze najlepiej z tych pasztetów a ta żółta i wszystkie te blondynki fuuuj, jeśi jestes tą żółta to zmień fryzjerkę bo masz kurczaka na głowie

;) zazdrość przez was przemawia, ta blondynka w loczkach jest sliczna każdy facet by na nią poleciał

Gość A JA CHCE WYRAZIC SWOJA OPINIE
panna mloda-wyglada jakby miala lekkiego dwona ,nie jest ladna ,raczej ma znieksztalcona twarz brunetka tuz ponizej jej-wygldad ok,ale nie za bradzo widaac jej twarzy ,ale z tego co widze stwierdzam ze jest niczego sobie blondynka wjaskrwej sukienka musi pzredew wszystkim isc do fryzjera i pzrefrabwoac ten zjenbany blond zrobiony podejrzewam rozjasniaczem Joanna, lekko za pucata twarz,nie ejst brzdyka, mnie jest tez ladna brunetka w jasne sukience - ni to ladne ni to brzydkie,nie ma m w nic sobie takiego charakryctycznego co by przykuwalo wzrok,taka nijaka, poza tym wyglada z lekka niemrawo blondynka w ktrokich wlosach w jasnej bezowej sukience - podobnie jak wyzej opisana brunetka,aczkowliek ta dziewczyna jest brzydsza ,pradwopoodbnie z powodu nosa i wlosy ma cienkie i rzadkie,co oczywiscie nie wyglda najlepiej blondynka wrozwej sukoience- niby nie brzydka,ale z twarzy przypomina mi kurczaka ,ogolnie jest ok, nie jest zle ,ma w sobie cos slodkiego.... podumowujac: najladniejsz ajest bruntetka (mozliwe dlatego ze jest jej najmniej widac ;-) ,potem blondyna w rozowej sukince, potem blondyna w jaskrawej sukience(dobrze by bylo zeby troche shudla), potem bruentka w bezowej sukience, potem blodnyna w bezowej sukince i na koncu panna mloda.

Gość A JA CHCE WYRAZIC SWOJA OPINIE
panna mloda-wyglada jakby miala lekkiego dwona ,nie jest ladna ,raczej ma znieksztalcona twarz oczywsie mialo byc: WYGLADA JAKBY MIALA LEKKIEGO DOWNA

kallinka9 zazdrość przez was przemawia, ta blondynka w loczkach jest sliczna każdy facet by na nią poleciał Mów za siebie. Ja bym jej patykiem nie tknął :O No moze jak bym był zdesperowany po 5 latacgh na bezludnej wyspie to... W końcu i tak by nikt nie widział :D

Gość bruneta
brunetka z grzywką jest najładniejsza :D

brunetka w jasne sukience - ni to ladne ni to brzydkie,nie ma m w nic sobie takiego charakryctycznego co by przykuwalo wzrok,taka nijaka, poza tym wyglada z lekka niemrawo I ma zeza :D

pomawiaczu- to była taka ironia;( ponieważ w poprzednim poście napisałam, że wydaje mi się, że ta w loczkach ma garba:) i że ma niemodne buty, a autorka odpisala, ze jestem zazdrosna, bo moj facet na nia leci;d

Gość versace 65
wiecie, co pojechac każdy potrafi! dziewczyny wcale nie są brzydkie, jest masa gorszych na ulicach! fajne, uśmiechnięte, zadbane- a to najważniejsze

Gość ta brunetka
brunetka która siedzi zaraz za panną młodą a sukienka żadna

a ja sie zgodze z autorką powyższej wypowiedzi-fajne dupeczki;) a na cafe krytykuja nawet angeline joile, itd...więc nie przejmuj się!.. coś więcej o urodzie dziewczyn- panna młoda- ma sympatyczną buzie, ładne, pełne usta brunetka z grzywką w złotej sukini- śliczna buzia, ładne włosy blondynka w rózowej- zgrabna, filigranowa blondynka w loczkach- seksi:D opalona i bardzo gorąca:D blondynka w złotej- długie nogi;) widzicie, nie jest tak trudno o kimś powiedzieć coś dobrego,ale wam by przez gardło nie przeszło:/ pozdr