Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllamia

KTÓRA NAJŁADNIEJSZA? TYLKO SZCZERZE DZIEWCZYNKI

Polecane posty

Gość wreducha
Ta czarna pod Panną Mlodą, a facet najfajniejszy tej blondyny w jasnej kiecce na samym dole

Gość wreducha
blondi w loczkach też ma z półprofilu sympatyczną buźke

Gość a jjaaaa
brunetka z grzywką ... a reszta porażka :o

Gość robertossso_89
fajne laseczki.blondynka w zlotej sukience najbardzie do mnie przemawia

Gość co jedna to gorsza
a blondyna w loczkach wyglada jak zolw

Gość to ja tez sie wypowiemfcfcdc
panna młoda- coś nie tak z twarzą ma .. trudno wyrazić ta brunetka którą mało widać- ma ewidentnie garbaty nos, ale wydaje się być sympatyczna brunetka z grzywką- ,, jakaś taka niewyraźna\" pospolita blondynka w jaskrawej sukience- ma coś w sobie, tylko te włosy kolor i nie pasujące jej loczki ta blondynka a krotkimi wlosami - wiadac jakby miala wadę zgryzu... a blondynka w różowe sukience ma pucułowatą buzie ale przyciąga wzrok

Gość POLA-COLA-COLA
panna młoda- fajna sukienka brunetka z grzywka- ladna buzia fryzura blondyna w loczkach- fajna, seksowna blondynka w rozowym- zgrabna blondynka w zlotym- ladna i wydaje sie mila

Gość to ja tez sie wypowiemfcfcdc
jednak po dokładniejszym obejrzeniu zdjęcia stwierdzić mogę iż brunetka, której widać tylko twarz jest bardzo ładna

Gość blondynka w loczkach reszta
pasztety

Gość fajne laseczki najlepsza
w loczkach

zadna nie jest ladna, chyba najlepsza ta brunetka, ale naprawde na kolana to one nie powalaja.

zaskoczony- nie wiesz co to znaczy zadbana dziewczyna? te dziewczyny zdecydowanie są zadbane...mogą c sie nie podobać, z wyglądu, ale są zadbane, w miare możliwości

zaskoczony- no mi też sie nie podobają te dziewczyny,ale nie są najgorsze:) może nie stać je na modne kreacje? dbają w miare możliwości blondynka w lokach, na pewno ma drogą sukienke, jest zadbana, a reszta tez w miare mozliwosci...nie mozna tak po kims jechac

a moim zdaniem wcale nie sa takie zadbane, skoro nawet na taka okazje jaka jest slub/wesele, czesc z nich nie umie sie porzadnie uczesac.

Gość nie przesadzajcie piszecie
jakby to bylo jakie snieziemskie pasztety w stylu darq queen!

Gość Dziubek ty też
nie powalasz, ale nikt ci tego nie wytyka. Tyle kasy, a włosy nadal jakby ich nie było i nawet ta pseudo artystyczna fotka nie ukryje pospolitej twarzy i niezbyt ładnych rysów twarzy. Lubisz prawdę? To masz ją i na swój temat. Też nie uważam dziewczyn za pięknych, ale ktoś kto wygląda jak Ty i wkleja swoje zdjęcie pod profilem powinien sam mieć więcej samokrytyki.

no sorry, że porównujesz dziubusia do tych lasek;| tak jakbys porównała limuzyne do traktora;) nie ukrywajmy może i te dziewczyny prezentowałyby sie lepiej, gdyby zrobić im porządny makijaż, ciuchy, włosy..a tak? są toz wykłę wieśniaczki i tyle.. a dziubuś może sie podobać, albo i nie- ale ma KLASE

Gość ja wam prawde powiem
ale jak jakas dziewczyna pisze na kafe: "jestem brzydka, co mam zrobic" to wszyscy zgodnie pisza "nie ma brzydkich kobiet, sa tylko niezadbane!" a te to co moze nie sa zadbane! :D

a i wiecie nie kazdy ma paniadze, zeby sie pieknie czesac, poprawiac fryzury jak np fryzjer zwali ja, itd ile mamy tematow typu do 10 zostalo mi 100 zl itd jestescie madrzy na wszystko

dziubuek ty tez- -ja w przeciwienstwie do autorki topiku nie prosze o ocene mojej osoby, gdybyj jednak prosila, to znioslabym krytyke np. moich lichych wlosow -nie jestem rowniez z tych, ktorzy komentuja innych nazywajac ich pasztetami, wielorybami itp( co na kafe bardzo czesto sie zdarza) - to, ze zamieszczam w stopce foto nie znaczy, ze uwazam sie za osmy cud swiata :D kallinka- dzieki :)

zawsze sie czegos czepiacie, gdyby to byly nie wiem jakie pieknosci to dla was zawsze by cos bylo nie tak no wlasnie a dziubus pokazywala nie tylko te zdjecie na kafe i wcale taka pieknoscia nie jest a mowi ze inne sa niezadbane, a skad wiesz czy one o siebie dbaja? nie potrafia sie uczesac tak? niektore moze nie ida do fryzjera bo nie chca tyle kasy wydawac - fryzjer sukienka prezet buty itp itd, a po drugie mozna isc do fryzjera i wyjsc od niego z okropna fryzura mowie na wszystko kazdy madry

zreszta kazdy ma prawo do wyrazania swoich opinii i jezeli robi to w sposob kulturalny, chyba o to chodzi na forum, prawda? nigdzie nie powiedzialam, ze te dziewczyny wygladaja jak wiesiiary czy pasztety, po prostu mnie sie nie podobaja i mam do tego pelne prawo.

napisalas ze nie sa zadbane skoro nawet nie potrafia sie uczesac

ja wam prawde powiem- ale ja nigdzie nie napisalam, ze czuje sie jakas piekna, a to ze mam foto w stopce wcale o tym nie swiadczy. Nie chodzilo mi o to, ze powinny leciec do fryzjera i wybulic tam kilka stow na fryzure na jeden wieczor. Ale uwazam, ze czesc z nich mogla sie bardziej postarac.

Gość butyyyyyy
buty maja the best... normalnie wies tanczy i spiewa... juz bym wolala na boso chodzic.. TRAGEDIA.. Pan mlody super ciacho;p laski jak by sie skromniej ubraly wygladaly by o niebo lepiej a tu paraduja w kieckach z bazaru jakby byly na balu debiutantek prominentow.. hehehe

Dziekuje Pomawiacz :) to rzadkosc na kafe, zeby ktos sie o kims wypowiadal pozytywnie...