Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifka 123

brak miesiączki w okresie karmienia piersią

Polecane posty

Gość fifka 123

we wrześniu urodziłam drugiego syna ,karmie go piersią przez praktycznie cały październik krwawiłam w listopadzie miałam tak jak by dwa razy okres i w grudniu to samo na początki i pod koniec grudnia trwały one 3 dni teraz w styczniu powinnam dostać 27 i nic czy możliwy jest brak okresu kiedy sie karmi piersią

Gość Mamusia Kubusia
To jest oczywiste, że jak karmisz piersią, to nie masz miesiączki. Ja urodziłam synka na początku sierpnia i jak dotąd też nie dostałam. Zastanawia mnie tylko to, że pisałaś, że wcześniej miesiączka wystąpiła- to wtedy też karmiłaś tylko piersią?

karmiac piersia wszystko jest mozliwe ja urodzilam corke na poczatku sierpnia, krwawienie/plamienie poporodowe trwalo prawie 2 tygodnie przestalam karmic jak mala skonczyla miesiac z groszem a okres dostalam po 1,5 miesiaca od kiedy odstawialam ja calkowicie a takie plamienia tez mi sie zdarzyly, 2x plamilam na brazowo (zawsze trwalo to tylko pare godzin) a raz zobaczylam ze leci ze mnie krwe myslalam juz ze to okres a skonczylo sie na paru kapkach oczywiscie pozniej dostalam taki prawdziwy okres trwajacy 4 dni :) - wkoncu :) jezeli zabezpieczacie sie mysle ze nie ma sie czego obawiac w razie czego zawsze mozna pojsc do gina a usg zeby sprawdzic

Gość fifka 123
tak mi się wydaje że to była miesiączka ,to były takie plamienia a karmie synka cały czas .Pytam dla tego gdyż pierwsze dziecko było od samego początku karmione buteklą

Gość ja też mam pytanie
apropos tematu karmię synka tylko piersią od sierpnia i jeszcze nie miałam ani jednego @ natomiast 20 stycznia zaobserwowałam u siebie taki śluz jak przy dniach płodnych (pierwszy raz od urodzenia dziecka), utrzymywał się przez jakiś tydzień i najprawdopodobniej miałam owulację czy w takim razie powinnam za kilka dni dostać @???

sadze ze tak ja np na ok 2 tyg przed pierwszym okresem mialam wlasnie takie plamienie-gin mowil ze to moglo byc owulacyjne wlasnie wtedy tego nie wiedzialam, bo nie przypuszczalam ze po 2 tyg dostane okres, a jednak ;)

Gość ja też mam pytanie
dzięki Evi:) mam nadzieję, że dostanę;)