Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mdleine4354

Zdrada czy obsesja

Polecane posty

Gość Mdleine4354

Mam problem. Jestem mężatką od 2 lat, mam 25. Jestem w 3miesiacu ciąży. Ostatnio wydaje mi się, ze mój mąż mnie zdradza... Wraca później z pracy. Po prostu... Zawsze był wcześniej, jedliśmy razem obiad, a potem spędzaliśmy razem czas - w domu lub na mieście. A teraz wraca późno i ma mało czasu... A dopiero dostał awans. Jesteśmy szczerzy ze sobą, powiedziałam mu o moich obawach. On powiedział mi tylko "ale jesteś głupiutka, ja kocham tylko Ciebie... I to maleństwo" nie krzyczał, że se wymyślam czy coś. Wiem, ze to wygląda absurdalnie. Jak pomóc sobie? Ciągle sobie wyobrażam jak uprawia seks z jakąś fajną dziewczyną na jego biurku w pracy... Czy on mnie zdradza? Pewnie nie... jeśli nie, to jak pomóc sobie?

Gość nie stresuj się bo nie ma
sensu na zapas, a dziecko potrzebuje spokoju :) Pewnie to tylko obsesja! Z tego co napisalas wynika, ze mąż Cię kocha. Poprostu przez awans może mieć mniej czasu :)

Gość Mdleine4354
Ja staram sie przy nim nie pokazywać wszystkiego, ale zcasem mam takie myśli... i męczą, że np jak on rozmawia ze mną przez telefon to inna laska mu w tym czasie robi loda etc... nie wiem jak się tego pozbyć...

Gdyby to były jakieś uzasadnione podejrzenia, poradziłabym dyskretną kontrolę. Ale w tej sytuacji sama się tylko nakręcasz i widzisz rzeczy, których pewnie nie ma, sprawdzisz komórkę nic nie znajdziesz to stwierdzisz, że pewnie skasował, sprawdzisz maila nie znajdziesz, pomyślisz ze piszą na naszej-klasie, sprawdzisz nk i dojdziesz do wniosku, że świetnie ukrywa tę zdradę, więc pewnie robi to już długo. :classic_cool: Wyluzuj z obawami, nie uchronisz się przed wszystkim, przed starannie ukrywaną zdradą tak samo jak przed trzęsieniem ziemi czy wypadkiem samochodowym. Po prostu zachowaj zdrowy rozsądek, jeśli jakieś sygnały byłyby bardziej niepokojące to zacznij o tym myśleć, póki co - domniemaj niewinność :). Zważ jeszcze na to, że ciążowa burza hormonów może sprawiać, że twoje niektóre stany uczuciowe są dość irracjonalne.

Gość Mdleine4354
Przecież nawet jeszcze nie widać... :(

Gość Mdleine4354
no i właśnie mam obawy ze on z tego powodu znalazł sobie bardziej atrakcyjna niż ja

Gość Mdleine4354
Wiem, że robię źle... Ale zawsze mnie to pzrerażało. Kiedyś myślałam, byłam przekonana, ze każdy jest taki sam... I moze to dlatego... Boje się zdarady, tak starsznie, że będę cierpieć... A tak pragnę miłości... i kiedyś ją już mam, mogę stracić tylko pzrez siebie i chore wymysły... nie wiem jak się ogarnać :( dzięki Wam, za rady.

Gość Mdleine4354
Podszyw wyżej...

spokojnie...nie masz podstaw,chyba ze nie napisalaś nam wszystkiego... za dużo filmów oglądasz i za dużo o zdradach czytasz w necie..;-) pozdrowienia dla maluszka ;-)

Gość Mdleine4354
no podszyw pisze ze ja jestem podszywem :(

Gość bez obaw ziom
zapytaj co tam w pracy robi, albo odwiedź go kiedyś z miłą wizytą, powiedz, że przechodziłaś obok gdy szłaś na zakupy, czy coś :D

Gość Mdleine4354
mam jeszcze aktywnie zacząć go śledzić i sprawdzać bez przesady ... jeszcze resztki honoru to mam