Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkainaczej

aborcja-morderstwo czy rozwiazanie problemow??

Polecane posty

Gość brzydkainaczej
dla mnie nie liczy sie tylko moja psychika bo nie porfilabym zabic wlasnego dziecka. mimo ze powstalo poprzez gwalt bede potrafila je pokochac. jedyne czego sie boje to to ze bedzie mi czesto przypominalo o tym zdarzeniu. moj nazeczony mial watpliwosci co do tego czy bedzie chcial wychowywac dziecko kogos kto mnie skrzywdzil... ja wirze ze jestem w stanie zapomniec i kochac to dziecko.

o tym wydarzeniu pewnie bedziesz pamietac przez cale zycie.. nawet jakbys poddala sie aborcji to ten zły moment w twoim zyciu zostalby Ci w pamieci.. jestes bardzo odwazna, myslalam ze takich ludzi nie ma juz na swiecie zycze Ci powodzenia :*

Gość mamuśka dddd
zobaczcie sobię tą stronę http://www.abortioninstruments.com/ i te narzędzia - mi zrobiło się niedobrze i słabo jak to zobaczyłam. Nigdy nie miałam nic przeciw aborcji, ale po tym co zobaczyłam czym to robią i jak to wygląda - mówię stanowcze ( ale tylko dla siebie - nie narzucam niczego innym kobietą) NIE

Gość mamuśka dddd
*kobietom

O kurczę! Na tej stronie zdjęcie kawałków płodu i pacyfki gdzieś tam pomiędzy mnie rozwaliło :D

Gość ponad tym
dla mnie - rozwiazanie problemu

Gość brzydkainaczej
rosaleen nie bylas i pewnie nie bedziesz w mojej sytuacji wiec nie mozesz wiedziec niec o moich uczuciach wiec nie rozumiem po czym wnioskujesz ze jestem glupia

Rosaleen wyraźnie napisała: odważna ALBO głupia. Nie napisała "głupia". Poszukajcie znaczenia spójnika ALBO.

Gość brzydkainaczej
przeszkadza bo oceniasz nie slusznie...

Gość Deine Mutter sieht dich
ja bym nie oddała życia za życie dziecka,gdybym miała do wyboru urodzenie z zagrożeniem życia mojego. Co innego kiedy juz pojawi sie na świecie.... gdybym teraz wpadła, to napweno usunęłabym. Nie mogę ryzykować kariery dzieciakiem.

Gość konstynatanopolitowianeczka
tak oczywiscie- kariera=pieniadze wazniejsze od dziecka. leczcie sie ludzie na glowe...

Gość Deine Mutter sieht dich
Jasne, że ważniejsze. mam super pracę, zarabiam przyzwoicie. Nie mam dziecka i nie planuję. Gdybym teraz wpadla usunelabym. jestem szczęśliwa, i uważam że moje życie jest ważniejsze niz jakiegos zarodka, które nawet nie jest wielkości placa. Mam to w dupie.