Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

machiawella

TEST na plec mozgu!!!

Polecane posty

LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 170 Wynik miedzy 150 a 180 punktów wykazuja podobienstwo sposobu myslenia do obu plci lub sklonnosc do biseksualizmu. Te osoby nie wykazuja uprzedzen zarówno wobec meskiego, jak i kobiecego sposobu rozumowania, zazwyczaj wiec wykazuja sie elastycznoscia myslenia, co moze byc istotna zaleta w grupie zamierzajacej znalezc rozwiazanie jakiegos problemu. Maja równiez zdolnosc nawiazywania przyjazni zarówno z kobietami, jak i mezczyznami. :D

"LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 115 Mozg zaprogramowany na meski sposób myslenia. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest bardziej meski i ma wyzszy poziom testosteronu. Te osoby miewaja rozwiniete zdolnosci logiczne, analityczne i werbalne, bywaja zdyscyplinowane i dobrze zorganizowane. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest lepszy w przewidywaniu kosztów i skutków na podstawie danych statystycznych. Emocje maja tu niewielki wplyw. Punkty ponizej zera to rezultaty bardzo meskie. Taki wynik dowodzi, ze duze ilosci testosteronu pojawily sie na wczesnym etapie rozwoju plodu. Im nizszy wynik kobiety, tym wieksze prawdopodobienstwo wystepowania sklonnosci lesbijskich. Strefa wspólna zaczyna się od 150 punktów" :classic_cool: Co do faceta, to sądzę, że szybciej będziesz się z każdym dogadywac :] może odpusc sobie macho :D

LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 110 Mozg zaprogramowany na meski sposób myslenia. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest bardziej meski i ma wyzszy poziom testosteronu. Te osoby miewaja rozwiniete zdolnosci logiczne, analityczne i werbalne, bywaja zdyscyplinowane i dobrze zorganizowane. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest lepszy w przewidywaniu kosztów i skutków na podstawie danych statystycznych. Emocje maja tu niewielki wplyw. Punkty ponizej zera to rezultaty bardzo meskie. Taki wynik dowodzi, ze duze ilosci testosteronu pojawily sie na wczesnym etapie rozwoju plodu. Im nizszy wynik kobiety, tym wieksze prawdopodobienstwo wystepowania sklonnosci lesbijskich. Strefa wspólna zaczyna się od 150 punktów

LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 165 Wynik miedzy 150 a 180 punktów wykazuja podobienstwo sposobu myslenia do obu plci lub sklonnosc do biseksualizmu. Te osoby nie wykazuja uprzedzen zarówno wobec meskiego, jak i kobiecego sposobu rozumowania, zazwyczaj wiec wykazuja sie elastycznoscia myslenia, co moze byc istotna zaleta w grupie zamierzajacej znalezc rozwiazanie jakiegos problemu. Maja równiez zdolnosc nawiazywania przyjazni zarówno z kobietami, jak i mezczyznami. :-)

Gość długo albo bardzo długo
mam 135, zawsze podejrzewałam, ze dużo we mnie z factea, chociaż na oko nie widać. :(

Gość granatowe niebo nocy
mam 115pkt. czyli większosć kobiet ma męski czy jak?

Gość taaaaaaaaaaa
hmmm ja utargałam 65 ale zawsze miałam inny sposób myślenia niż tzw.\"typowa kobieta\".............a odnośnie wyników: lesbijką nie jestem;]

Gość jestes gupia

Gość Ania1986
a mi 150 - meski mozg, hihih

Gość dfdfdfdf
JEŚLI ZAZNACZYCIE TE SAME ODPOWIEDZI ale przy tym zaznaczycie że jesteście mężczyzną, to wynik będzie zgoła rózny!!!! Gdy zaznaczyłam że jestem ko0bietą, wyszło mi 130 pkt, czyli mózg męski i skłonności lesbijskie ale gdy (przy tych samych odpowiedziach) zaznaczylam że jestem facetem, wyszło mi że mam mózg kobiecy i sklonności gejowskie Sprawdźcie sami. Ten test jest niemiarodajny.

LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 105 Mozg zaprogramowany na meski sposób myslenia. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest bardziej meski i ma wyzszy poziom testosteronu. Te osoby miewaja rozwiniete zdolnosci logiczne, analityczne i werbalne, bywaja zdyscyplinowane i dobrze zorganizowane. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest lepszy w przewidywaniu kosztów i skutków na podstawie danych statystycznych. Emocje maja tu niewielki wplyw. Punkty ponizej zera to rezultaty bardzo meskie. Taki wynik dowodzi, ze duze ilosci testosteronu pojawily sie na wczesnym etapie rozwoju plodu. Im nizszy wynik kobiety, tym wieksze prawdopodobienstwo wystepowania sklonnosci lesbijskich. Strefa wspólna zaczyna się od 150 punktów

LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 110 Mozg zaprogramowany na meski sposób myslenia. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest bardziej meski i ma wyzszy poziom testosteronu. Te osoby miewaja rozwiniete zdolnosci logiczne, analityczne i werbalne, bywaja zdyscyplinowane i dobrze zorganizowane. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest lepszy w przewidywaniu kosztów i skutków na podstawie danych statystycznych. Emocje maja tu niewielki wplyw. Punkty ponizej zera to rezultaty bardzo meskie. Taki wynik dowodzi, ze duze ilosci testosteronu pojawily sie na wczesnym etapie rozwoju plodu. Im nizszy wynik kobiety, tym wieksze prawdopodobienstwo wystepowania sklonnosci lesbijskich. Strefa wspólna zaczyna się od 150 punktów

ok ok ja to w ogole mam tych punktow strasznie malo a chyba co do lesbijstwa to never!!! jestem 100%hetero zawsze i wszedzie i podobaja mi sie wylacznie faceci bardzo mescy, dominujacy... mam przerabane...:(

Gość bez odbioru
"LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 125 Mozg zaprogramowany na meski sposób myslenia. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest bardziej meski i ma wyzszy poziom testosteronu. Te osoby miewaja rozwiniete zdolnosci logiczne, analityczne i werbalne, bywaja zdyscyplinowane i dobrze zorganizowane. Im wynik blizszy zera, tym czlowiek jest lepszy w przewidywaniu kosztów i skutków na podstawie danych statystycznych. Emocje maja tu niewielki wplyw. Punkty ponizej zera to rezultaty bardzo meskie. Taki wynik dowodzi, ze duze ilosci testosteronu pojawily sie na wczesnym etapie rozwoju plodu. Im nizszy wynik kobiety, tym wieksze prawdopodobienstwo wystepowania sklonnosci lesbijskich. Strefa wspólna zaczyna się od 150 punktów" No cóż, moje kochanie ciągle twierdzi, ze to ja jestem facetem w naszym związku :D

liczba zgromadzonych punktow:65 :O zawsze wiedzialam, ze cos ze mna nie tak ;)

Gość dobreeeeeeeeeee
jeżeli uważacie, ze macie mało to uwaga, uwaga... ja - kobieta - mam ich 55 :D dziękuje za uwagę :D i tak jestem wspaniała :D

Gość dobreeeeeeeeeee
a tak ,machiawella mnie pobiła ;) ale i tak Cię lubię ;)

Gość ja nie lubie spac
LICZBA ZGROMADZONYCH PUNKTÓW: 150 Wynik miedzy 150 a 180 punktów wykazuja podobienstwo sposobu myslenia do obu plci lub sklonnosc do biseksualizmu. Te osoby nie wykazuja uprzedzen zarówno wobec meskiego, jak i kobiecego sposobu rozumowania, zazwyczaj wiec wykazuja sie elastycznoscia myslenia, co moze byc istotna zaleta w grupie zamierzajacej znalezc rozwiazanie jakiegos problemu. Maja równiez zdolnosc nawiazywania przyjazni zarówno z kobietami, jak i mezczyznami.

Gość ja tez mam 115
:)

Gość Pan Jan
Liczba zgromadzonych punktów 150, czyli skłonność do biseksualizmu, albo do rozumienia obu płci. Spoko, w miarę się dalszy opis zgadza, ale bi odpada. Nie kręcą mnie faceci, oprócz koliberka ;).

Gość tralalaanjanjau
heh, 95 pkt a mozg meski, jestem kobieta :classic_cool:

Gość kaczynos
300, jestem facetem... aaa

Gość o ja pierdykam
235, ale jestem kobieta:D