Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka999

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

a takie pytanko do kobietek ;p ktore biora tabletki anty oczywiscie : pozwalacie swojemu facetowi dochodzic w sobie? bo ja to mam takie schizy i pomimo tego ze biore to wciaz mu na to nie pozwalam... jakos nie moge sie przekonac ehh macie tez tak??

Gość antykwadracikowa
nie schizuj :) jem od 3 lat i dzidzia nie ma wiec luzik

biorę tabletki i pozwalam aby wlewał się we mnie. oczywiście jest czas,że nie biorę tabletek,ponieważ trzeba robić przerwy chociaż na 3 miesiące po pół roku i nie widzę przeciwskazan aby dalej to robił.

ja jem dopiero od pol roku :) i jeszcze ani razu mu nie pozwolilam we mnie... ehh chyba musze przestac tak schizowac...

dzieki wielkie dziewczyny. mam nadzieje ze nie zeschizuje i nastepnym razem bedzie tak do konca we mnie :)

Gość tryyrr
pozwalam mu konczyc w srodku

Gość scsdb
nie robi sie przerw innych niz 7 dniowe~!!!! inaczej organizm sie rozreguluje!!!!

Gość frufru
jakie przerwy po pół roku?? to po choelre brać w ogóle, jak za każdym razem organizm ma ok. 3 cykli na przystosowanie się? kompletnie bez sensu. przerwy się robi, ale przy najnowszych pigsach niskohormonalnych tak naprawde wystarczy przerwa 3 miesiące co 2 albo i 3 lata... i tak, pozwalam facetowi konczyc w sobie od lat i wpadki nie ma. bierz regularnie i porządnie i będzie OK.