Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choicee

CO UWAZACIE wiekszosc luznych zwiazkow sie umacnia czy rozpada?

Polecane posty

Gość choicee

Chodzi mi o cos takiego gdy kobieta i mezczyzna spotykaja sie ale nie sa typowa para tzn widuja sie tak z raz na tydzien gdzies razem wychodza, czasem jest sex ale podobaja sie sobie napewno i trwa to z 5 miesiecy czy pol roku. Jak jest w zyciu przewaznie ? Czy takie cos w wiekszosci przypadkow przeradza sie w cos wiecej czy rozpada ??

Gość sfghgrtwhrthw
mi sie przerodzilo. ale dopiero jak postanowilam zakonczyc to niewiadomoco. po 2 miesiacach przybiegl na kolanach

Gość smutniastaaaaaa
naprawde przybiegl? Ja wlasnie sie na cos takiego zgodzilam. Ale nie wiedzialam ze bedzie tak cudownie. to ma byc czysty uklad ale ja chcialabym czegos wiecej. Podobamy sie sobie i dobrez nam razem... Tylko boje sie ze ja sie zaangazuje a on nie.... bo wiem ze on tego nei chce a przynajmniej tak mowi

Gość sfghgrtwhrthw
no widzisz. babka to zawsze sie na bank zaangazuje, chociazbys tego nie chciala, bedziesz plakac po nocach. jedyne rozwiazanie jakie widze to takie ze po jakims czasie 9nie wiem iel to juz trwa) bedziesz musiala to zakonczyc, bo bedziesz cierpiała. urwij kontakt, ale zeby on wiedziel czemu to robisz... wtedy sie okaze czy mu na tobie zalezy i moze przybiec spowrotem

Gość choicee
do sfghgrtwhrthw a czy nadal jestescie razem ??? czy on zmienil swoje nastawienie do ciebie i teraz bardziej sie stara ???

Gość smutniastaaaaaa
kurcze tak naprawde to dopiero poczatek... a ja juz o nim mysle :-( wiem ze mu sie podobam i ze mnie hmm bardzo lubi ale to wszystko :-( Kurcze z drugiej strony nie chce cierpiec... My kobiety jestesmy strasznie glupie

Skoro tak mówi-to się nie wkręcaj i tyle. A jak masz dosyć tego układu- to podziękuj!

Gość sfghgrtwhrthw
no teraz jestesmy oficjanie razem od 1,5 roku, a wczesniej bylo wlasnie takie niewaidomoco przez tez 1,5 roku. tylko ze ja zerwalam wszelki kontakt, pousuwalam wszystko, zdjecia itp. on sie w tym czasie zaczal uganiac za jakas inna, ale zrozumial, ze to mam byc ja i przybiegł i błagał czemu sie godzilas skoro juz tak od razu wiesz, ze wolalabys czegos wiecej

Gość choicee
czemu sie godzilam ? bo to jednak fajny facet jest....

Gość smutniastaaaaaa
dlaczzego sie zgodzilam? poczatek naszej znajomosci =poczatek ukladu. nie wiedzialam jaki jest.. a teraz wiem, ze moge sie w nim zakochac... Jak to skonczyc? przeciez wysmieje mnie jesli powiem mu prawde

Gość smutniastaaaaaa
choice:-) chyba jestesmy w kropce

Gość choicee
jeszcze mi cos takiego ostatnio powiedzial ,tak wpatrywal sie we mnie i mowi : "chcialbym miec taka dziewczyne jak ty " odpowiedzialam ze ale ja jestem tutaj no i chyba mnie masz a on ze wie ale dalej nie zaciesnil wiezi miedzu nami :-(

Gość smutniastaaaaaa
mnie tylko w zartach kiedys pytal co by bylo gdyby sie we mnie zakochal. Ale wiem ze to byl tylko zart.... :( i ze jestem jego idealem. Moze oni w ten spsob chca nas omotac jeszcze bardziej

Gość sfghgrtwhrthw
w kropce albo wlasnie w dobrej sytuacji