Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Saraa

Po wróże do 24

Polecane posty

Gość hydrog
Co dalej bedzie z facetem z ktorym sie obecnie spotykam ? Wyjdzie z tego cos konkretnego ??? Imie Kaska

Gość Wróżka Saraa
gyhyjuuuu 25.09.1989 co mam myslec o tym facecie ktory ostatnio sie pojawil Silnie działasz na mężczyzn, choć nie stosujesz szczególnych technik uwodzenia. Podobasz mu się

Gość Wróżka Saraa
adadadadadadadaaa czy otworze firmę i jak mi bedzie szło Marta 19.02.1987 Dobra passa może się rozpocząć j Mogą wtedy otworzyć się przed tobą nowe możliwości zawodowe i szanse na realizację pasji i marzeń. Wiedz, że miejsca, które teraz odwiedzisz, lub nowi znajomi mogą na trwałe wpisać się w twoje życie. Jowisz pomoże ci także uwolnić się od pewnych ciężarów i niedogodności. Otworzysz firmę z sukcesem

Gość a ja sie wcisne
26.06.1980 - widac kogos w kartach przy mnie?

Gość adadadadadadadaaa
dzia

Gość Wróżka Saraa
paanterra 07.01.1991r czy powinnam ratować tą znajomość i pojechać do jego miasta się z nim wkońcu zobaczyć? Nie tracąc czasu, zrobisz krok w kierunku spełnienia pewnych planów. Może będzie to wyjazd czy większa uroczystość? wystrzegaj się strat, które możesz ponieść, kiedy np. zbyt szybko z czegoś zrezygnujesz. W miłości i rodzinie: więcej oczekuj dla siebie. Poświęcając się dla bliskich, uczysz ich, że bez ciebie sobie nie poradzą. Jedz

Gość karuzela z madonnami
wróżko czy można jeszcze zadać pytanie? czy już nie ma sensu, powróżysz mi? proszę

Gość Wróżka Saraa
Na dzisiaj koniec jutro kolejne osoby Możecie zzdawac pytania Miłej nocy

Gość a ja sie wcisne
prosze blagam zostan chwilke.............................

Gość koteczka mrucząca
ja już się wpisałąm wcześniej przed 12 czy mój mąż mnie kocha Asia

Gość karuzela z madonnami
to ja zadam jutro pytanie bo będę się tylko stresować i wyczekiwać

09 grudzień 1986 Czy on jest tym jedynym? Czy to możliwe, że będziemy razem na zawsze, szczęśliwi?

Gość i nie wrocila

Gość no nie wrocila
gdzie jestes wrozko?

Gość Wróżka Saraa
gyhyjuuuu 25.09.1989 co mam myslec o tym facecie ktory ostatnio sie pojawil Nie należy do mężczyzn, którzy wieszają sobie na ścianie fotki Pameli Anderson w negliżu, no… chyba, że byłaby przy okazji laureatką nagrody Nobla.

Gość ikoloo
jakie zmiany czekaja mnie w tym roku 12|12|82

Gość Wróżka Saraa
adadadadadadadaaa czy otworze firmę i jak mi bedzie szło Marta 19.02.1987 Możliwe, że stworzyszjakiś wspaniały, niezwykły plan, a niewykluczone równiez, że otrzymasz nowe szanse. Prawdą może być też udział w projekcie, o którym wcześniej marzylas. Prawdopodobnym stać się może uczestnictwo w nim osób, na które możesz liczyć i które nie wzbudzają waszych obaw, o to że zostaniecie oszukani lub wmanewrowani w nieczyste układy. Będzie dobrze

Gość Wróżka Saraa
koteczka mrucząca czy mój mąż mnie kocha? 15-listopad-1975 Wiele pozostaje między Wami niedomówień wynikających z wcześniejszych nieporozumień w sferze wzajemnych oczekiwań. Dziś jest odpowiedni dzień, aby przyjrzeć się uważniej temu, co Was łączy. Może się okazać, że są to tylko erotyczne uniesienia i namiętne chwile.

czy będę z moim chłopakiem już na zawsze ? co nas czeka ? Kasia 12.02.91 Krzyś 26.06.86

Gość upupupupupupup
halo?