Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikkapikka

co tu robic jak fryzjer otwieraja od 9 a ja musze byc na 8 aby sie wyrobic??

Polecane posty

Gość pikkapikka

salony w soboty sa od 9 otwierane. mam slub na 14 wiec o 11 chcialabym juz maijaz miec robiony a wiec na 8 fryzjer. ale to sie chyba nie da skoro maja swoje ustalone godziny otwierania??

Gość Jollcik
sprobuj sie umowić

Gość pikkapikka
a moze ktores z wasm mialy podobna sytuacje. mialyscie problem z dogadaniem sie?

Gość feewwef
U mnie jest tak u fryzjera ze jak sie dobrze ugadasz to otworza wczesniej. Podzwon do salonow i dopytaj sie.

U nas salony normalnie tez sa od 9 otwierane ale jezeli chodzi o śluby czy inne uroczystosci to salony bez problemu otwierają je wczesniej lub później zamykają, jak brała ślub moja kuzynka to czesala sie juz o 6 rano i nie było problemu fryzerka sama zaproponowala taki termin, przeciez dla salonu to zarobek wiec mysle ze nie powinno byc przeszkód

przeciez oni i tak za fryzury tzw. ślubne biora więcej kasy więc dla nich to chyba lepiej, że się własnie u nich umawiasz na to jakże ważne' czesanie' w tym dniu. Jak mówisz, że to fryzura slubna to oni Ci sami powinni zaproponować wczesniejszą porę, zawsze robienie takiego fryzu trwa ze 2h a jeszcze w razie poprawek trzeba mieć jakiś delikatny zapas czasu, a jeszcze potem trzeba przeciez jechac do kosmetyczki itd. To jest uważam normalne, że fryzjerzy na fryzury slubne otwierają w sobotę wcześniej tą godzinkę.

Gość evvvunia
ale to nie masz zadnej takiej fryzjerki do ktorej chodzilas zawsze i ktora cie kojarzy? napewno powinna sie na to zgodzic zeby otworzyc wczesniej. ja z moja umowilam sie zeby przyjechala do mne do domu i w sobote i w niedziele

Gość czarna koala
dogadaj się z fryzjerką prywatnie to i do domu przyjedzie cię uczesac :) nie masz swojej stałej fryzjerki, stałego salonu? przecież zrobi dla Ciebie ten wyjątek w takim dniu :)

a na co komu fryzjerka w domu? W domu i tak jest zamieszanie, każdy bęzie łaził, glęził, coś proponował od siebie, może będziecie przeszkadzać i trzeba będzie się ciągle gdzies przesuwać, w swoim zakładzie babka ma wszytskie odpowiednie przybory, jest spokój cisza i skupienie, żeby dobrze wyszło, ja tma nie widzę sensu zamawiania fryzjerki do domu.

Gość czarna koala
OK, ale jesli np jej stała fryzjerka jest tylko pracownicą zakładu to właścicielka może faktycznie nie chcieć otworzyc wczesniej salonu. natomiast przyjscie do domu jest bezproblemowe, i mniej się płaci. ale oczywiscie jak mozna w salonie to lepiej w salonie.

etam, właścicielka salonu to ogolnie i tka w nim żadko bywa a głównie to pracownice otwierają, bzdury gadacie :P

Gość czarna koala
jak uważasz, ja sie nie upieram przy swojej wersji. podaję tylko jeden ze sposobów rozwiązania potencjalnego problemu :)

to też zalezy jaki kto ma dom, ja wychodziłam z domu rodzinneog który znajduje się w bloku! rozumiecie, 3 pokoje z korytarzem jak kiszka gdzie 2 osoby już robiły tłok. Przy zamieszaniu slubnym nie wyobrażam sobie, żeby mi rano po głowie jeszcze chiodzila siostra mama ciotka kuzynka blabla które coś by szukały ględizly , denerwowaly by siebie i mnie. A tka idę do fryzjera sama raniutko, spokojnie siedze na fotelu i jest luz.

Gość pikkapika
o nie mam zadnej znaomej fryzjerki bo zadko chodze do fryzjera. zawsze mam dlugie ladne zadbane wlosy wiec fryzjera odwiedzam czsami ale zawsze w roznych miejscach