Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madame Vandersexxx

jak samotni faceci znoszą swoją samotność?

Polecane posty

Gość oferm ma
czy to jest ogłoszenie matrymonialne?

Gość wery fany
Czesto powodem jest niedojrzalosc do zwiazku - stad tysiace fajnie wygladajacych na 1 rzut oka mezczyzn. dziwne uklady wyniesione z rodziny nieprzepracowane z terapeuta ( no tak bo jak tu sie przyznac sam przed soba ze ma sie problemy ? przeciez to nic takiego ze mam 30 lat i zadnego stalego zwiazku - only przelotnme romanse. Przeciez SAM tego chce ( oj ladnie to tak klamac?) potem 40 lat na karku i frustrat gotowy ewentualnie wpakowanie sie w beznadziejny bez przyszlosci zwiazek konczacy sie rozwodem, bo przeciez co otoczenie powie zem sam jest, musze pokazac ze jestem normalny i wszytsko ze mna wporzadku. rodza sie dzieci i powiela chore schematy w rodzine, kaleczac emocjonalnie nowe dziecko

Gość piękne dzikie oczy mam
Joozio - sensu w twojej wypowiedzi to próżno szukac. Jesteście cholernie powierzchowni. Ja mogę się wypowiedzieć jako samotna od 6 lat kobieta: rozwijam swoje pasje, znajduję zainteresowania, stawiam sobie cele, które osiągam. Nie mam innego wyjścia, bo wokół mnie sami kretyni, a ja czekam na Miłość na faceta który mnie będzie kochał i szanował. To tak troszkę jakby czekanie na Godota....:P

Gość oferm ma
a co to jest godota?

Gość oferm ma
eeeee, tak źle nie jest. chciałem tylko zrobić przyjemność tej powyżej, co to się tak rozwija wśród tych wszystkich kretynów. niech ma.

Gość dzinn
Faceci umieją sobie radzić z samotnością, kobiety już niekoniecznie. Facet w samotności widzi wolność, i przyjemności z tym związane - alkohol, imprezy, może nawet niekiedy seks bez większych zobowiązań. Kobieta robi większe halo z powodu samotności - jest słabsza.

Gość jku
Heh czasami jest tak że nasza samotność bardziej przeszkadza innym niż nam. Mam znajomego który mając samemu dziewczynę ciągle krytykuje i obraża swojego kumpla, który jest samotny, chyba nawet nie szuka panny i mu z tym dobrze ( dodam ze ten samotny podoba się dziewczynom i nie jest gejem aby tutaj zaraz ktoś złośliwie nie napisał:) )

Ja jestem samotny od ponad roku ale nie szukam dziewczyny na siłę bo to sensu niema. Zmieniłem prace robie to co lubie staram się zająć samym sobą. Przedewszystkim praca wtedy się niema czasu na głupie myślenie typu o jaki ja jestem biedny nikt mnie nie chce itp

''Facet w samotności widzi wolność, i przyjemności z tym związane - alkohol, imprezy, może nawet niekiedy seks bez większych zobowiązań.'' Jak jest młody i ma kolegów tak samo jak on wolnych, z którymi może imprezować, pić, chodzić na dyskoteki to pewnie nie myśli o samotności. Tylko gdy koledzy powoli wykruszają się, zakładają rodziny, a on nadal jest samotny to już nie to. I potem okazuje się, że przychodzą święta, a on bierze za kolegę z pracy zastępstwo, bo lepiej spędzić czas w pracy niż samemu albo u rodziny, która poczuwała się w obowiązku zaprosić go, a u której będzie czuł się jak piąte koło u wozu :O

Gość tez samotny facet
Ja jestem sam cały czas, zawsze krótkie znajomosci tylko byly i juz sie przyzwyczailem, jak sie jakas warta miłości kobieta trafi to bedzie mi bardzo miło. A w międzyczasie radzę sobie realizując swoje pasje, gram na gitarze, słucham głośnej muzyki, chodzę na piwo ze znajomymi, ćwiczę tężyzne fizyczną, studiuję, strzelam, przygotowywuję sie do szkolenia spadochronowego, ogólnie przygotowuję sie do zawodowej służby wojskowej. Czasem jest ciężko, ale nauczylem sie swojej samotnosci i olewać brak bliskiej osoby. :) Czas pokaże, póki co robię wszystko dla siebie i to mi zaprocentuje w przyszlosci DLA MNIE :))

Gość tak to bywa że jest pełno bab
dla których nie warto się starać.

Gość kamil jgora
w USA samotny facet ma zawsze kolegę - Jacka Danielsa. A u nas cóż to nie juesej

Gość Zawsze byłem sam więc
nie odczuwam tak tego nawet nauczyłem się żyć sam a teraz nie potrafiłbym żyć z kimś w związku. Mężczyzn nikt nie rozpieszcza w przeciwieństwie do kobiet. Dlatego mało, która kobieta potrafi żyć sama. To od mężczyzn się od samego początku tylko wymaga i pozostaje tak do końca więc skoro byłem zawsze sam to tylko na siebie mogłem liczyć. Umiesz liczyć licz na siebie jak to mówią. Każdy z nas mężczyzn w dzieciństwie słyszał nie raz " Nie rycz jak baba". Mężczyzna musi być twardy choć trzymane na wodzy uczucia czasem dają o sobie znak. "Wolność, swoboda" może i też ale jeśli czyim marzeniem jest stworzenie szczęśliwej kochającej się rodziny, której sam nie miał - samotność może być gwoździem do trumny.

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
Ale pierdolicie. Zacznijcie zarabiać to nie będziecie samotni.

mam kilku samotnych kumpli, ktorych sensem zycia stały sie imprezy koledzy - duzo wodki i kobiety na jeden raz, wiec nie jestem przekonana ze to wlasnie faceci lepiej radza sobie z samotnoscia od kobiet

Gość dexcrvtbynujmikujhygt
co Ci da kasa ? Tylko suki do ruchania. To brak kobiet nadających się do związku jest przeszkodą.

Gość gość
Po skończonych badaniach można powiedzieć jedno: to niewątpliwie najlepsze feromony, jakie można było zrobić. Od jakiegoś czasu stosuje się je na Zachodzie, obecnie dopiero wchodzi do naszego kraju. Nasi zachodni sąsiedzi bardzo sobie go chwalą, określając mianem klasy Hi-tech – nic dziwnego, jeżeli tylko spojrzymy na to, z jaką intensywnością feromony działają obecnie na płeć przeciwną warto zastosować przed wejściem do klubu – dzięki temu masz pewność, że będziesz się dobrze bawić, bowiem każdy będzie chciał choć na chwilę się do Ciebie przytulić. Przydają się także na spotkaniach towarzyskich, randkach, po to by wzniecić w naszym stałym partnerze ogień pożądania https://www.youtube.com/watch?v=tYn4L2KnWts&ab_channel=Feromony.pl https://www.youtube.com/watch?v=0WlZOCs8UB4&ab_channel=BallsRevolutionTV

Gość gość
dobrze jest miec przyjaciela.

Gość gość
Stary temat odkopany, domyśliłem się że jakaś autoreklama, ludzie to pazerne istoty

Gość gość
faceci nie chca zwiazkow tylko seksu.

Gość gość
faceci chca sie wyszalec.

Gość Taki_jeden_964
pewnie że seksu, po co nam wiecej.

Gość gość
Taki jeden..ale prowokujesz..pdobno jestes prawiczkiem :p

Gość Taki_jeden_964
pewnie zauważyłaś ironię

Gość gość
pewnie ze tak