Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolewnamarcepanowaxxx

CHORE ZWIĄZKI - KTO ZAKOŃCZYŁ?

Polecane posty

Gość Luśka z W...
Ja zakończyłam i to pomimo, ze nie miałam wielkich szans na nowy. a co więcej, nie złamałam się chociaż mój facet jeszcze długo potem trzymał otwartą furtkę :) Lepiej być samą w zgodzie ze sobą niż z kimś, lecz wbrew swoim wyobrażeniom o związku i miłości

Gość ZagubionaONAP
Dziewczyny- wszystkie macie rację... Ja wiem nie moge sie poddać nie moge! Wierze w to ze gdzies odnajde prawdziwe szczescie i smak milosci. Ja tez zakonczylam wczoraj a raczej dzis bo tez bylo po polnocy. Chcialabym wytrwac nie poddac sie, nie zlamac, nie zatesknic, nienawidziec go i nie myslec. Najgorsze jest to ze nawet jak mnie wyzywal od najgorszych to to byla moja wina, gdy mnie szarpal tez przeze mnie, zdradzil tez z mojej winy. Ciezko jest sie z tego uwolnic:( oj ciezko:( nie wiem czy dam rade nie wiem jak mam dac..... to mnie tak boli.....

Gość ale zajebisty temat
Mam za sobą 10 lat małżeństwa z psycholem. Wystąpiłam o rozwód mimo gróźb i wyzwisk. Jestem wreszcie spokojna, truciciel dał za wygraną- ma kolejną rodzinę, którą też pewnie dręczy. Ale to już nie mój problem. Najgorsze jest to, że nie mam żadnych fajnych wspomnień :(

Gość dżazga0666
a ja wam powiem ze tez bylam przez 3 lata w takim toksycznym zwiazku...nie przytulal, nie mowil ze kocha, obrazal sie a ja za nim latalam normalnie typ depsoty-zimnego drania. i po 3 latach mnie zostawil, fakt przezylam to strasznie potem jeszcze 2 razy wracal i zostawial ogolnie zrobil mi z mozgu wode taka prawda niestety ;/ ! przez ponad rok bylam sama i imprezowalam bawilam sie zajelam sie w koncu swoim zyciem wszystko sobie poukladalam mimo iz w międzyczasie bardzo cierpialam ale zacisnelam zeby duma wziela gore i nie dalam mu satysfakcji do tego aby sie mogl cieszyc z mojego nieszczescia....na dzien dzisiejszy jestem z kim pol roku i w zyciu nie bylam tak szczesliwa!!! daje mi wszystko to czego nie dawal tamtem jest o niebo lepszy...az sama sie nie spodziewalam ze moze byc taka roznica miedzy mezczyznami i w zyciu z nimi....pozdrawiam wszystkich cierpiacych i 3majcie sie dacie rade...Glowa do gory!!!!

Gość do w sciekla bestiaa
kim jets ta dziewczyna w twojej stopce?? nie zrozumiałam opisu. Zostawił cie dla niej? czy jak?

Gość ZagubionaONAP
Tak bym chciala byc juz po .... PO TYM CZASIE cierpienia... po wszystkim... byc szczesliwa.. obudzic sie i juz nic nie czuc nie cierpiec... ;(