Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfdsgdsfgds

czy kobiece, wdzięczne i sympatyczne kobiety są już tylko we włoszech?

Polecane posty

Gość fdgfdsgdsfgds

poważnie się pytam. w szczególności chciałbym się dowiedzieć czy mogę liczyć na znalezienie takich w Irlandii. bo w polsce to same napakowane babochłopy z wielkimi tyłkami, obwisłymi piersiami, rzadkimi włosami, przeklinające, chlejące i agresywne. i wymagające niewiadomo czego od faceta. natomiast we Włoszech typowa kobieta poza tym, że jest piękna, delikatna ii zadbana, jest także bardzo miła, uśmiechnięta, sympatyczna i trzyma poziom swoim zachowaniem.

Gość adaaasas
ale ja nie przeklinam,nie chleje i nie robie tego,co napisałeś :(

Gość nie jestes ani ładna ani brzyd
bo włoszki usługują swoim mężom i łażą im koło dupy jak służące...wiec sie nie dziwcie ze leniowi sie takie kobiety podobają :D poza tym włoszki sa szczupłe do ślubu, a po....to juz inna bajka chłopie :D:P

Gość fdgfdsgdsfgds
Chodzi o to, że polki się do tego stopnia wyemancypowały, że zachowują się jak najgorsi faceci, co nie jest wcale atrakcyjne. Problem w tym, że nie oferują nic w zamian facetom - nadal chcą żeby faceci traktowali je jak 19-wieczne damy i żeby je utrzymywali. Włoszki też oczekują że facet będzie im stanie zapewnić komfortowe życie, ale one przynajmniej dają co w zamian bo pozostały KOBIECE i delikatne!

Gość fdgfdsgdsfgds
nie mówie, że nie ma wyjątków - ale jak są to są tak oblegane, że się "dopchać" nie idzie. a we Włoszech takie kobiety to standard a nie wyjątek. No więc czy wśród rozwiniętych krajów są jeszcze takie jak Włochy?

a ja się z Tobą absolutnie nie zgadzam - skoro jest tak jak mówisz to czemu faceci Włosi przyjeżdżają na "łowy" do Polski i wolą mieć Polkę za żonę??????? myślę że obracasz się w bardzo wąskim kręgu i na tej podstawie dokonujesz błędnej oceny - co mnie niesamowicie wnerwia - jesteś okropnie ograniczony :(

Gość fdgfdsgdsfgds
"faceci Włosi przyjeżdżają na "łowy" do Polski i wolą mieć Polkę za żonę??????? " ???? to Polki przyjeżdżają na łowy do Włoch i oddają się każdemu kto ma ciemniejszą skórę za "ciao bella". żenada i wstyd.

Gość fdgfdsgdsfgds
aha, z tych wszystkich Polek, które Włosi "zaliczają", może 2% kończy potem jako ich żony.

no więc jak widać mamy skrajne informacje i doświadczenia w tej kwestii - więc powtarzam - NIE GENERALIZUJ!!!!!!!! bo zwyczajnie robisz błąd

Nie uwazam zeby opisywanie Polek jako chlejace...przeklinajace..ITP ITD bylo jak najbardziej na miejscu...kurcze no nie przesadzajmy:) Tez jestem w IRL i poki co nie napotkalam dziwnych zachowan ze strony Poloni:) Moze w Angli spotkalam wiecej tego \'\'bydla\'\' ale to chyba dlatego ze POlacy za granica staraja sie byc niewiadomo kim....a znam wloszki ktore wclae nie dbaja tak o siebie.....Powiem wrecz,ze wlasnie one mi mezczyzn przypominaly:P