Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezkamamaa

Ile przytylyscie w czasie ciazy i z ajkiej wagi startowalyscie?

Polecane posty

Gość ciezkamamaa

ja : start: 70 kg wzrost: 168 15 tydzien: waga 71 kg

Start 70 kg wzrost 167cm. Meta-84 kg-38tc Teraz-21 miesięcy po porodzie ważę 67kg-zaczynam sie odchudzać.

Gość zolzaa
jak Wy to robicie ,ze tak malo start 50 kg wzrost 164 cm meta 90 kg druga ciaza start 65 kg 22 tydz 10 kg na plus

Gość ciezkamamaa
TAk, sie zastanawiam czy uda mi sie nie przekroczyc 80 kg :)

Gość ciezkamamaa

Gość ciezkamamaa
zolza: 40 kg?

Gość zolzaa
oj uwiez,wygladalam fatalnie a brzuch po 10 latach ,pomimo ,ze schudlam jeden wielki flak,rozstępy mam nawet na ramionach też wolalabym nie wierzyc wadze,lekarz nawet mnie wazyl a nie pielegniarka i tyc zaczelam dopiero w 4 m-cu

Gość zolzaa
tak 40 kg przed sama ciaza schdlam 15 okres 3 m-cy ,potem 4 m-ce wymiotow a pozniej jak waga ruszyla to lekarz sam nie mogl uwierzyc

Gość kokoniasta
start: 58kg wzrost 170cm meta: 68 kg (39tc) po porodzie cała waga spadła,więc wciąz 58kg:-)

Gość zolzaa
myślisz,ze to było tak ,ze oboje kibicowaliśmy moim kg??? wyobraź sobie jak mi było ciężko przytyć prawie raz tyle w 5 m-cy, nikt mi nie powie ,ze bedac w ciazy trzeba sie obzerac zeby tyc, wcale nie "zarlam"w ciazy bylam latem jadlam posilki skonsultowane z dietetykiem ,poperostu tak reagowal organizm po wyjałowieniu ,bronil sie tylam (puchlam)nawet z wody,samych wod plodowych mialam mnóstwo,pod koniec lekarz nawet napoje mi ograniczył ,a pij mniej kiedy na dworze upał

1sza ciąza start 52 finish plus 17 kg-wzrost 169cm. 2 ciąza (jednak zaszlam w 2 ciaze 3 miesiace po urodzeniu 1szego dziecka,wiec nie wiem czy to dosc wiarygodne)start okolo 57 finish plus 20kg Teraz waze od 54 do 56 max (minęło 14 m-cy od porodu).Żeby waga spadla musialabym nie jesc slodyczny i powiedzmy restryktykcja jezeli chodzi o niejedzenie po 18(2 na 7 dni jem powiedzmy po godz18 jakies ciastka lub 1 kanapke, a to zgubne)

Gość buahahahahahaha
ja jestem w czwartym miesiacu i schudłam 1 kg, a zaznacze ze chudzinka nie jestem, myslalam ze w ciazy przytyje momentalnie., a tu takie zaskoczenie.

Gość dfghjklkjhgf
pierwsza ciąża 64 - 78 druga ciąża 73 - 100 Teraz 2 lata po porodzie ważę 72

Gość no to teraz ja
przed: 50kg 169cm tuż przed porodem: prawie 70kg 3 miesiące po porodzie wchodziłam już w stare spodnie natomiast nie podoba mi się to, że mam mniej w biodrach niż przed ciążą:O

Gość MARTi mamuska
start:58kg, wzrost 174cm 29 tydz. ciazy- 69kg.JUz na +11kg

O Boże ,az sie boje ,przed ciaza wazylam 50 kg teraz jestem w 4 miesiacu i przytyłam 4 kg. Patrząc na wypowiedzi martwie sie ,ze i ja przytyje 40 kg :/

To normalne ,ze do 4-tego miesiaca mozna schudnąc-przez wymioty,wstret do jedzienia,ciagle uczucie mdłosci. Ale nadrobicie to od 4-5 miesiaca :)

Gość buahahahahahaha
tak tylko ze ja jestem w 4 mc, schudłam kilo, a wcale nie wymiotowałam. apetyt mam normalny. ja rozumiem jak ktos rzyga non stop to sila rzeczy schudnie, a ja? jeszcze w dodatku mnie gin opirprzyl ze mam sie nie odchudzac, a ja sie wogole nie odchudzam.

Gość ... glamour
Przed ciążą ważyłam 58kg, do porodu szłam z wagą 85kg,.