Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierecek

co o tym myslec??

Polecane posty

facet na urodziny nawet malego kwiatuszka mi nie przyniosl . CO o tym myslec wiem ze z kasa u nas nie za ciekawie ale te kilka zł to przecież nie majatek ...

Gość taka sobie tam dziewczyna
a złożył ci życzenia??

może na dniach coś ci kupi.. A pracuje gdzieś twój chłopak??Może nie ma kay..

teraz dorywczo pracuje akurat ale wiesz jak na co innego jest kasa to .. nie chodzi mi o cos drogiego nawet czekoladka czy kwiatuszek bo liczy sie gest.

ale wiesz to nie jest szczeniacki zwiazek jestesmy ze soba troche czasu , wiec troche mnie to zdziwiło.

Gość bułkaaaaaaaaa
cukierecek nie przejmoj sie faceci juz tacy sa.dla nich prezent to cos zbednego i nie rouzumieja ze kobietry lubia dostac nawet drobnostke.oni maja troszke i9nne myslenie od nas

Spotykałam się kiedyś z facetem który nie wiedział nawet kiedy mam urodziny:O wiem jak sie czujesz-po prostu człowiekowi jest przykro jak osoba najbliższa tak zawodzi.My baby juz miesiąc przed urodzinami chopa kombinujemy co by tu kupić,a faceci..to najzwyczajniej w świecie olewają:O Mój chłopak w tym roku nic nie kupił mi na uropdziny ale zaś na mikołaja sie postarał;)A długo się ze sobą spotykacie??

my ?? juz 4 rok jestesmy razem.:) Moj na szczescie wie kkiedy mam urodziny :) a to chyba najwazniejsze

Gość taaaaaaaaaaaaa
ja mam dziś urodziny i cos mi sie wydaje, ze mój nie pamięta :/ ja w tym momencie marzę chociaż o zyczeniach ;)

Gość połamana gałążka
mój chłopak mi też nic nie kupił na urodziny,ale powiedział mi szczerze,że nie ma kasy,na imieniny pożyczył kasę na kwiatki i bombonierkę(zaczynał wtedy nową pracę),a wczoraj,bez okazji....kupił mi nową pralkę w tajemnicy,zadzwonił,że zaraz ją przywiozą ze sklepu(stara mi się zepsuła).Byłam zaskoczona i bardzo szczęśliwa.

To mój były nie pamietał kiedy mam urodziny-całe szczeście zamieniałam go na lepszy model który nie tylko pamieta o moich urodzinach;) A urodziny to ja mam dopiero w listopadzie;)

cukierecek a ja myśle że on cos wykombinuje dla Ciebie:)

Gość taaaaaaaaaaaaa

Gość taaaaaaaaaaaaa
tak jak myslałam :( nawet zyczeń nie dostałam od mojego....zapomniał :( ciekawe kiedy sobie przypomni...może za rok ;(

nie wykombinowal ale niedlugo walentynki wiec zobaczymy wtedy. ale ogolnie spedzilismy za to bardzo milo weekend