Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_zly

Wkurzają mnie samotne mamy!!!!

Polecane posty

Gość facet_zly

naprawde unikam ich jak ognia-to chwiejne emocjonalnie,niedowartościowane desperatki,ktore w kazdym facecie widza potencjalnego tatusia dla swojej pociechy!!!

Gość wdefrgthyjukl.
ale nikt Ci nie każe sie z nimi wiązać

Gość wdefrgthyjukl.
a poza tym skoro unikasz ich jak ognai, to skąd masz taką dobrą i niezachwianą wiedze na ich temat?

Gość przepędziłam ze swojego
życia nieroba... i nieudacznika... który żerował na mnie, a tu glista jakaś pierdzi w klawiaturę... musisz być wyjątkowym dupkiem, jeżeli przyciągasz emocjonalne mamuśki... zwykle po rozwodach nie łapiemy już byle fiutka bez charakteru...

Gość facet_zly
Mam dwadzieścia parę lat i niewyleczoną stulejkę :( Wieczorami podpatruję jak moja siostra bierze prysznic , myje swoje ciało ... hmm ... To jedyna okazja kiedy mogę popatrzeć jak wygląda naga kobieta ... :(

facet_zly naprawde unikam ich jak ognia-to chwiejne emocjonalnie,niedowartościowane desperatki,ktore w kazdym facecie widza potencjalnego tatusia dla swojej pociechy!!! dlugo nad tym myslales? :O myslenie chyba nie jest twoja mocna strona- a szkoda , bo to nie boli:P

Gość połamana gałążka
może trafiasz na takie kobiety,nie każda samotna matka taka jest

Gość facet_zly
spokojnie,spokojnie,akurat z mysleniem nie mam problemow.zyje troche na tym swiecie i niestety w wiekszosci przypadkow tak to wyglada...te kobiety sa tak spragnione ciepla,bliskosci i ogolnie faceta,ze kazdy przejaw meskiewgo zainteresowania traktuja jak oswiadczyny!!!

Gość facet_zly
wiem,nie musze sie z nimi wiazac,chcialem tylko przelac na ekran taka swoja refleksje.moj dobry przytjaciel jest teraz w takiej sytuacji i nie wie jak sie z tego wyplatac..

Gość facet_zly
moze i nie wszystkie,ale na pewno 80%.niestety robia to nawet podswiadomie a sa przekonane ,ze teraz sa bardzo silne i niezalezne,ale tak naprawde probuja desperacko wejsc w nowy zwiazek!!!

to po chuj sie z takimi spotykasz? i po co to komentujesz? akurat dla mnie braki emocjonalne takich koiet nie sa powodem do urzadzania sobie kpin- trzeba im współczuć, bo trafiły w swoim zyciu na podobnych Tobie dupków:P

mnie nie wkurzają, współczuję, że trafiły na ruchaczy bez pomyślunku, zasranych dzieciorobów

Gość facet_zly
ja nie kpie i nikogo nie obrazam.sugeruja tylko uporanie sie najpierw ze soba i swoimi emocjami,a dopiero po kilku latach "poszukiwania tatusia".ja osobiscie nigdy nie zwiaze sie z tka kobieta!!!i nie piszcie ze trafily na zlych facetow,bo wina lezy zawsze po srodku!!!

Gość facet_zly
nie wkurzaja mnie dlatego ze sa samotnymi mamami ,tylko wkurza mnie ich zachowanie!!!troche niefortunnie nadalem tytul....

Grubo się mylisz,chłopcze!Takie kobiety znacznie staranniej przyglądają się kandydatowi na partnera....Wiesz czemu,ano właśnie w trosce O DOBRO NIE TYLKO SWOJE ,ALE I DZIECKA i dlatego jeszcze....by nie trafić na taką kanalię jak ty...:PGłupi jesteś i tyle

Takie kobiety znacznie staranniej przyglądają się kandydatowi na partnera....Wiesz czemu,ano właśnie w trosce O DOBRO NIE TYLKO SWOJE ,ALE I DZIECKA i dlatego jeszcze.... tak, ale w swiecie z filmow z wytwoni disney\'a w swiecie realnym niestety emocje biora gore nad rozsadkiem i raczej sklaniam sie ku temu, ze wlasnie sa bardziej narazone na mylna ocene niz kobiety bezdzietne (zwlaszcza jesli facet ma dobre podejscie do pociech i tym od razu zmiekcza serce) co oczywiscie nie zmienia faktu, ze faceci to wykorzystujacy to kanalie.

ZS nie zgodzę się z Tobą.Sugerujesz,że kobiety z dzieckiem są tak zdesperowane.....bo brak im sexsu.....męskiego ramienia.....czy zawracania dupy?Powiedz na czym opierasz swoje hipotezy?Mnie naprzykład nie brakuje niczego,i mam w nosie płeć przeciwną:P

Sugerujesz,że kobiety z dzieckiem są tak zdesperowane.....bo brak im sexsu.....męskiego ramienia.....czy zawracania d**y?Powiedz na czym opierasz swoje hipotezy?Mnie naprzykład nie brakuje niczego,i mam w nosie płeć przeciwną nie przekrecaj moich slow, nie sugeruje ze wszystkie sa zdesperowane, ale tez nie wydaje mi sie, by potrafily rzetelniej oceniac kandydatow na facetow i to i tylko to napisalem w swoim poscie :-) ani slowa tam nie bylo o seksie, o ramieniu i zawracaniu d..y a jedynie o przewadze emocji nad rozsadkiem - zreszta przeczytaj jeszcze raz :-) a na czym opieram - na tym co widze i czytam :-) to jasne, ze nie bede nigdy samotna kobieta z dzieckiem ;-)

Przepraszam,ale nie znoszę kiedy się uogólnia.....wkłada wszystkich do jednego worka....Wtedy faktycznie grają we mnie emocje,być może stare rany jeszcze nie całkiem zagojone...:(

Przepraszam,ale nie znoszę kiedy się uogólnia.....wkłada wszystkich do jednego worka....Wtedy faktycznie grają we mnie emocje,być może stare rany jeszcze nie całkiem zagojone... alez nie masz za co przepraszac, masz racje, nie nalezy uogolniac, ale tak samo nie nalezy oceniac po sobie a rany sie zagoja na pewno, pozdrawiam

Masz do tego prawo!Prawdą jest też,że różni są ludzie...nie każdy musi myśleć jak ja.

Masz do tego prawo!Prawdą jest też,że różni są ludzie...nie każdy musi myśleć jak ja. gdyby bylo inaczej...to z kim bys dyskutowala? :-)

Boli mnie ,że kobiety samotnie wychowujące dzieci stają się w pewnych kręgach ludźmi drugiej kategorii.:(A nie ma ku temu przesłanek!

Gość traheja
Taaa, poznalam jednego, ktory równiez wmawial mi , ze szukam tatusia dla mmojego syna. Moj syn ma 13 lat i ojca też ma tazke nie potrzebuje szukac meskiego wzorca w moim partnerze. Niemniej jednak tak się zarzekal, ze mu moje dziecko przeszakdza bo " nie oszukujmy się, nie wszystkie dzieci są nasze" , że nie bralam go nigdy pod uwagę jako kandtydata na kogokolwiek poza kumplem. Nie rozumiem tyko dlaczego teraz nie chce się odczepić , wydzwania i wyznaje mi uczucia ( o losie) mimo, ze uznal mnie poczatkowo za taka depseratkę o której pisze autor. Cały ten wywód po to, że jesli Cie wkurza kobieta to nie dlatego ze jest samotną mama, ylko dlatego, że Cie wkurza. :P.

Boli mnie ,że kobiety samotnie wychowujące dzieci stają się w pewnych kręgach ludźmi drugiej kategorii. A nie ma ku temu przesłanek! niestety aniolku ale sa ku temu przeslanki, to identyczny temat jak z ludzmi mniej atrakcyjnymi fizycznie, mniej wyksztalconymi itd bylo to juz tutaj poruszane i oczywiscie rodzi kontrowersje wszystko zalezy od tego o jakich kregach mowisz, i co nazywasz "druga kategoria" czlowieka

Większość z nas nie jest czarownicami polującymi na "niewinnych" cnotliwych facetów,ale ludźmi które rzeczeni ,perfidnie wykorzystali....

Gość Bileter
ja lubie samotne mamy:) sa bardziej naiwne niz malolaty:) lapia sie na oklepane texty,dostaja orgazmu jak interesuje sie ich pociechami:P opowiadam jaki to jestem biedny i skrzywdzony;) troche komplementow,opowiesc jak bym chcial miec dziecko bo uwielbiam dzieci:) oczywiscie ani slowa o sexie:) mowie ze to nie jest najwazniejsze:P.........................iiiiii......................... kazda mamuska jest moja 90% skutecznosci:) wiec autorze tematu glupot nie gadaj sex z taka mamuska jest niezapomniany:D a jak dobrze trafisz i sie postarasz to i wakacje ci taka mamuska zafunduje:P sporo samotnych mam to kobiety dobrze usytuowane:) pozdrawiam mamuski:P

Gość Bileter
kocham was wszystkie mamuski:P

Gość Bileter
ps: zadna siksa nie zrobi loda tak jak mamuska ehh ostatnie soki z fiutka wyssa:P