Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokarita

Warszawiacy, też macie dosyć przyjezdnych wieśniaków?

Polecane posty

Gość taaaaaaak
hehehen ooooj zabilało cos wsiurow. no coż wiem ze macie kompleksy ale nie kazdy moje byc Warszawiakiem, nawet za 30 lat nimi nie bedziecie. Moja pra pra pra babcia juz byla Warszawianka wiec ja tez nia jestem . a najbardziej mnie smieszy jak wsiury robią zakupy w galeriach hahaha a potem jada na te swoje zadupia i paraduja w ciuchach z wyprzedazy.a jakie dumne wtedy sa ahhaah.albo jak tanie zarcie kupuja w biedronce .. taaak musza oszczedzac zeby za kawalerke zapłacic.

VDVDS- ale moja wypowiedz to nie byl przytyk do tego, kto co pisze w tym temacie, tylko ogolne stwierdzenie. Aczkolwiek jest i druga strona medalu...wielu Warszawiakow niestety daje sie poznac od tej zlej strony...

Gość VDVDS
"Ja już nie mogę ich znieść, przyjeżdżają, słoma z butów wystaje i narzekają na Warszawę :/ A ja się tu urodziłam. Od razu widać, że miałomiasteczkowi to jakieś zawistne parszywe istoty." przepraszam bardzo, i to tobie Dziubus nie pasuje gdy ktos jedzie na "rodowitych Warzawiaków" TAKA JESTEŚ RODOWITA ZAPYTAJ SWOICH DZIADKÓ I PRADZIADKÓW Z KTÓREJ WSI POCHODZĄ!!!!!WY WSZYSCY JESTEŚCIE "RODOWICI" HAHAHAHAH

Bylam w wielu miastach w Polsce, mieszkam od 6 lat w Warszawie ,ale to wlasnie tu jest najwieksze wiesniactwo, chamstwo i durnota. macie sie za niewiadomo kogo a to wam sloma wystaje. Wiekszego smrodu nie ma w zadnym innym miescie i zuli na kazdej ulicy, no ale to wy przeciez rzadziecie:DD:D:D: buhahahahahah

Gość VDVDS
taaaaak --> CHŁOPACZYNKO JA PRZYNAJMNIEJ NIE MIESZKAM ZE STARYMI I JESTEM SAMODZIELNA!! ZAMISZKAJ SAM UTRZYMAJ SIE I WTEDY POGADAMY CWANIAKU!

Gość ghegegiiiizzzzttt
rany co za wielkie hallo!! pol Polski smieje sie z Warszawiakow, siedza zamknieci w swoim smogu miejskim i narzekaja na wszystko a siebie uwazaja za niewiadomo co , zal, jakbym takiego spotkala to bym z niego lacha darla jak nie wiem co, warszawka do Wa-wy!!!i tam zostac!!! buraki:D

Gość taki tez
hmmmmm...ciekawe dlaczego nikt nie lubi warszawiakow? Bo zazroscic nie ma czego,brzydkie miasto,a ludzie zadufani w sobie bleeee...

VDVDS- spokojnie, czy ja kogokolwiek tu obrazam? spojrz na wpisy innych. W kazdym razie ja sie odnosze do pytania i tyle. Gdyby pytanie brzmialo: Nie-Warszawiacy, czy wkurzaja wac rodowici, to bym odpowiedziala, ze nie, dopoki sie nie panosza...i tyle, po co od razu robic avanti?

Gość VDVDS
ZAŁOZYLI TEMAT I POPRAWIAJA DOBROSTAN SWOJEJ PSYCHIKI, MOŻE TO COŚ WSKÓRA? NA MNIE TO WRAŻENIA NIE ROBI BO I TAK ZAWSZE WIADOMO BYŁO, ŻE SIĘ WYWYŻSZACIE NIE WIEDZĄC CZEMU NIC NOWEGO

Gość kiuyt
taaaaaaak- a ty ze niby a hugo bosach sie ubierasz i w armani głupia PINDA pewnie pierwsza stoisz pod lumpem na nową dostawe czekasz załosna jesteś

ja jestem "z dziada pradziada"/5pokolenie/ plac moja rodzina dostała jeszcze z ukazu carskiego. A przyjezdni... W większości nie róznia sie niczym od rodowitych. Nie wszyscy jednak potrafia sie dostosowac do zycia w miescie. Psują ich troszke większe pieniądze,latwość w nawiązywaniu kontaktów... Uderza sodowa,centralnie.Przechodzą do tzw.warsiawki czyli lansiku.Takich poznaje sie z daleka i na ogoł unika.Najlepiej to widać w knajpach i klubach.Na pokazach i wernisażach. Mnie osobiście nie przeszkadzają.Unikam tylko jazdy mostami w piatkowe popoludnia :-p

Gość kate z olka
Tacy kultura w tej Warszawie, to dlaczego nazywacie innych burakami, wsiokami itp??? ja mieszkam na wsi, jadę do betonowej stolicy tylko wtedy, kiedy muszę. nie czuję się gorsza. nie wiem skąd w was tyle złości ludzie.

Gość VDVDS
Dziubus-> CO TO ZNACZY PANOSZĄ? WYBACZ ALE NIE ROZUMIEM? A WARSZAWIACY SIE NIE PANOSZĄ? JESTEŚ JAKAŚ LEKKO UPROSZCZONA WIDZĘ,MIASTO JEST DLA LUDZI I NIE JEST NICZYJĄ WŁASNOŚCIĄ JEŚI MIESZKAM TU I PŁACE PODATKI MAM TAKIE SAME PRAWA JAK WY CO ZA DURNOTA I ZACOFANIE?OD KIEDY TO MIASTO JEST CZYJĄŚ WŁASNOŚCIA I KTOŚ MA WIEKSZE PRAWO DO NIEGO..?

Gość cfftttrttttt
a ja mam wielu znajomych z Wa-wy sama jestem z miasteczka opolskiego i sa zajefajnymi znajomymi, bardzo swietni ludzie, a wiec zalezy z kim sie ma doczynienia

VDVDS- czytaj ze zrozumieniem, to panoszenie sie dotyczylo akurat warszawiakow!

Gość VDVDS
:o BRAK SŁÓW...CO ZA IDIOTYCZNY TOPIK!

przedłużacz - tzw. lansik to właśnie Warszawiacy robią Czy Wy ludzie myślicie że poza Warszawą jest inny świat i tylko wy macie sklepy z ciuchami, kluby i autobusy podmiejskie????? I trzeba przyjechać da Wawy żeby się wystroić i potem robic furorę?? :D no trzymajcie mnie bo padne :D oczywiście wszyscy nie mieszkajacy w wawie chdzą w gałganach po pradziadku, tylko ci szczęśliwcy którym udało się do wawy wyjechać maja dostęp do sklepów, a potem jadą w odwiedziny do rodziców i robia rawię mody "na wsi" :D jesteście ograniczeni umysłowo, poprostu ręce opadają

Gość do lokarita
I co z tego,ze urodzilas sie w w-wie?a rodzice gdzie? Obecnie w w-wie nie ma prawie wcale rodowitych warszawiakow,po wojnie wiekszosc ludzi zjechala tutaj ze wsi za pracą i to na tyle:P

przedluzacz- nie wyciagaj pochopnych wnioskow. Mialam na mysle to, ze niektorzy Warszawiacy maja tendencje do udowadniania innym, ze sa lepsi.

Gość VDVDS
NIE NO NIE PSUJMY IM SAMOOCENY, ONI SA RODOWICI I SA NADLUDŻMI MOGĄ SIE PANOSZYĆ I WYBRZYDZAĆ MY JESTESMY PRYMITYWNYMI INTRUZAMI I MUSIMY IM SIĘ KŁANIAĆ W PAS BO MIESZKAJA TU OD DZIADA PRADZIADA :d BAHAHAHAHA

Gość ghijk
Ludzie, którzy obrażają innych,to tacy co mają kompleksy,mają niskie poczucie własnej wartości. W ten sposób się dowartościowują. Człowiek inteligentny się tak nie poniża.

Pochodzę z małej miejscowości z dolnośląskiego i wiecie co ? Spotkałam raz warszawiaków co nei wiedzieli jak się udać w powrotną drogę. No ja pierdole :D wyśmiałam ich w twarz, ponieważ wa-wa na drugim końcu Polski, a oni się pytają \"ile jeszcze ? \" :D :P Wsioki z was i tyle

Wanda - jak chcesz zaproszeCiedo klubu gdzie gram i zobaczysz kto robi lansik.Pogadamy z ochroniarzem/najlepiej zorientowany/i powie Ci kto jest kim i skąd. Ja "nie bywam".Żle się czuje ogólnie na tego typu spedach,niezaleznie od tego kto tam przychodzi. Od czasu do czasu chodzę do Operetki,teatru i na sapcery do Łazienek. To jest ten lansik ?

Gość VDVDS
OBIECUJEMY ŻE MASOWO PODETNIEMY SOBIE ZYŁY BY POZOSTAWIĆ WAM WASZĄ RODOWITA I OD DZIADA PRADZIADA OBSRANĄ WAWKĘ BYSMY NIE PANOSZYLI SIĘ JUŻ BEZCZELNIE!!!

Gość VDVDS
przedłużacz--> no ty nie chodzisz na lans i juz i co tu rozbudowywać temat? nalezysz to nielicznych i tyle ale wypowiadanie sie na forum jakoby bys byłl lepszy od innych i bardziej "miejski" jest lansem samymw sobie

jestem Warszawianka \"z dziada pradziada\" ale przyjezdni ngdy mi nie przeszkadzali. Przeszkadza mi tylko, ze miasto sie rozrasta, ludzie przyjedzaja a miasto nic sobie z tego nie robi :-O Gdzie obwodnica, drogi, 10 linii metra, mosty :-O

Gość Najgorsi to ci spod Krakowa
Zazdrosc wioche bierze:D

Gość VDVDS
Karamba--> do kogo masz żal? zmieniasz temat? chyba nie o tym jest topik...tutaj sie najeżdza na buraków nie warszawiaków. no dawaj! bo zostajesz w tyle!