Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokarita

Warszawiacy, też macie dosyć przyjezdnych wieśniaków?

Polecane posty

Gość gość
a ja dziś miałam takie przemyślenie,widziałam kasjerki bez zębów zaniedbane totalnie lub czarne te zęby ,i w autobusie widziałam taką parę jechali gdzieś za miasto,nędzne łachy wybrakowane zęby staruszkę z dziurą w płaszczu i jest mi już wszystko jedno że pełno tłumów że słoma ,tak jest mi wszystko jedno życzę jak najlepiej

Gość gość
smierc słoikom!

Gość gość
Ludzie ktorzy wyjezdzaja z malych miast zazwyczaj w w. Odnosza jajis sujces po to tam jada nie to co puste kwoki opiekujace sue domem i dzieckiem majace czas narzekac na wiesniakow ogolnie to kazdy ma w doopie co mysla warszawiacy hehe maja tyle do powiedzebia co nic i to jest piekbe :) nawet w twarz nikomu sie nie pozala bo dostana po ryju :) nigdy nie bylem w wawie nie wybieram sie poki co sa ladniejsze miejsca do odwiedzenia ale opinia o was jest taka w polsce ze jestescie malpami z blokow hehe i to prawda widac tych zjebow nad morzem lub w gorach to gorzej niz swinie w korycie :)

Gość gość
Warszawiakow niemcy wybili i UB. Reszta to ta joj ze wschodu. Pare starszych osob zostalo co jeszcze zyją. Tak ze sie niemartw tymi przezwiskami wiesniackimi. Warszawiaki to Kargule w morde jeza:-)

Gość gość
Łodzianin, warszawiak i slązak spotkali diabla, diabel im powiedzial ze spelni ich 3 zyczenia. Kazdy po jednym. Łodzianin mowi: to ja chce zeby lodz znalazla sie nam morzem.czary mary lodz jest nad morzem. Warszawiak idzie za ciosem i tez chce cos zrobic dla swojego miasta dlatego mowi: a ja prosze zebys Warszawe otoczyl wysokim szczelnym murem, tak zeby zadna holota sie nie mogla dostac. Hokus pokus warszawa odgrodzona. Slazak tak mysli i mowi: To ja prosze zebys ta Warszawe wypelnil woda po brzegi :)

Gość gość
4,53 niestety brzmisz jak bydło .ja nie zabraniam nikomu pracować gdzie chce inne rzeczy przeszkadzają i te je reprezentujesz

Gość gość
Z tych co niektorych pseudo warszawiakow, to frajerzy, miernoty i nieudaczniki musza byc. Bo placzecie , ze was przejezdne wygryzly. Looosers. Ciemnoty , jedyne co wam zostalo to hejtowanie na badziewnym forum. Cioooootensjeeeeee

Gość gośćPoPO
Warszawiacy to bardzo fajni ludzie . Mieszkam tu od urodzenia i znam super ludzi tzw rdzennych warszawiaków. Jak się slojom nie podoba Warszawa to droga wolna a jak ktoś już tu przyjechał to proszę zachowywać się kulturalnie i nie obrażać mieszkańców stolicy . Nikt was tu na siłe nie trzyma . Jeśli komuś atmosfera tego miasta nie odpowiada to wynocha do domu. Przestańcie się wywyższać na forach miernoty ze wsi . Absolutnie nic pozytywnego nie wnosicie do historii czy kultury tego miasta a jeżeli ktoś widzi same minusy w stolicy to znaczy że jest zbyt głupi i mało inteligentny żeby dostosować się do warunków życia w tym mieście. Widać to bardzo dobrze w piątki na wylotówkach z naszego miasta jak wszystkie graty pordzewiałe z obcymi rejestracjami blokują lewy pas. Trochę kultury nikomu nie zaszkodziło..ale jak się wychowało w Burakowie to się burakiem zostanie do końca życia .

Gość antywsiuuuur
Sam piszesz jak wieśniak, a innych oceniasz...Mieszkasz od urodzenia w Warszawie, a piszesz jak Zdzichu z Jaktorowa po szóstym jabolu. Buractwa nie brakuje nigdzie, bo ludzie wszędzie są tacy sami (80% to mentalna wioska).

Gość gość
najgorsze towarzystwo jakie zjezdza do warszawy do towarzystwo z południa Polski-góry, malpolskie, lubuskie. To jest jakas cecha regionalna chyba tych ludzi-chamstwo prostactwo, awanturnictwo.,masakra.

Gość gość
gość 2013.06.27 dlatego że was przyjezdnych jest tu więcej niż Warszawiaków to Warszawa naprawdę staje się wioską. Warszawiakom nie chodzi o to, że ktoś przyjeżdża, że ktoś "wieśniak" etc. tylko o to, że stolica miała swój klimat, nikt nikim się nie interesował, nie nagrywał filmików które potem niósł na policję np. To wy przyjeżdżacie i nagle szok bo podwórko jest wspólne, sąsiedzi seks uprawiają, mają psa itp. Warszawiaka to nie obchodzi nie nasłuchuje, nie obserwuje, żyje swoim życiem i swoimi problemami.

Gość Namysłów wojew opolsk
Idioci :D

Gość Renatus75
Czuję niechęć do słoików, bo zniszczyli to co było piękne w Warszawie. W Warszawie zawsze panowały pewne zwyczaje. Np. nie ławą, ale lewą, prawą (nieliczni zrozumieją :-), w środkach komunikacji porządek nikt nie stał przy drzwiach np., ustępowanie słabszym to nie był wymuszony obowiązek, ale zwykła kultura, nie darcie ryja na cały głos jak na polu, ale podchodzenie do osoby w celu komunikacji, "proszę słucham" i "dziękuję", zamiast "co tam" i wiele by jeszcze o tym pisać..... Męczą mnie te weśniaki, ale są wszędzie i jedyne co pozostaje to opuścić ukochaną moją WARSAWĘ :-(. Tak ciężko tu się teraz żyje!!!! Jedźcie do siebie, choć część z was. Dajcie nam żyć warszawianka z 5 pokolenia

Gość gość
tak tak tak. jedźcie w rodzinne strony. dajcie nam żyć. bez waszej nachalności, my was nie chcemy. kiedyś było bardzo trudno o uzyskanie meldunku w Warszawie. trzeba to przywrócić. za przejazd przez rogatki pobierano opłatę. niech płacą...