Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżastina26

jestem w 4 miesiacu ciazy a on zrobil innej dziecko

Polecane posty

Gość Dżastina26

co ja mam robić? zdradzał mnie od początku wczoraj się to wszystko wydala jestem załamana

Gość Pan Marian z Kotłowni
Co zrobić sprawę o alimenty i rozwód bo jak widać nie specjalnie był przejęty że jesteś w ciąży , ba nawet znalazł już sobie drugą więc to chyba mówi samo za siebie.

Gość Dżastina26
ja go kochammmm

dla mnie ten temat to jakis dowcip albo naprawde pojebnany facet ale Ty tez jestes niezla, piszesz ze zdradzal Cie od poczatku a jeszcze zaszlas z nim w ciaze:) takie laski lubie najbardziej hehe

Gość Dżastina26
jeśli się z nim rozwiodę z czego utrzymam dziecko same alimenty nie wystarcza

a to jak sie boisz to siedz z nim dalej i nie pytaj nas o rade

to jestes bez pracy i jeszcze zaszlas w ciaze to ladnie, mnie przeraza jakie niektore dziewczyny sa bezmyslne. a szkole jakas masz moze to jeszcze w ciazy moze ktos cie przyjmie do pracy?

Gość Plumek
Dżastina .... jak wniesiesz z orzekaniem o winie, to i alikmenty na siebie uzyskasz :-) i pomoc z MOPR-u .... dasz radę, spoko:-)

Skoro ciebie zdradzał to czemu go nie zostawiłaś wcześniej to że wyjdziesz za mąż/zajdziesz w ciąże nie zmieni faceta

Gość Dżastina26
ja nie pracuje nigdzie...a moi rodzice mi nie pomogą, zostanę wtedy zupełnie sama z dzieckiem

Gość wredna Helga
no, ja jestem też w 4 miesiącu, a dziś się dowiedziałam, że okłamał mnie po raz kolejny. człowiek poznaje człowieka do końca życia. co prawda nie zdradził, wiem, że kocha, ale bezsensowne kłamstwo boli. on twierdzi, ze gdyby nie te klamstwa, to bym go nie pokochala. mam dosc facetow! zareczyny zerwane!

Gość Cioća Staśa
ojojoj... cóż tu począć? to może ja czaju zaparze?

Gość Dżastina26
mam wyższe wykształcenie skończyłam fizjoterapie ale od razu po studiach wyszłam za mąż i zajęłam się domem

No ma rację Wanda, jak się nie rozwiedziesz /i to z orzekaniem o winie/, to jeszcze będziesz musiała patrzeć jak z waszych pieniędzy będą płacone alimenty na to drugie dziecko.... więc finansowo wychodzisz też do d....., bo ile z jego pensji zostanie, jak odda częśc na alimenty dla tego dziecka kochanki? :-( Niewiele zostanie na życie... więc lepiej, żebyś uzyskała rozwód z orzekaniem o jego winie i zyła z podniesioną głową ....za podobne pieniądze jak teraz ....acha...i jeszcze mieszkanie powinien Ci zostawić, bo to z jego winy rozwód!!!! Hough!

miniam, nie rozumiem dlaczego się jeszcze nad nią pastwisz, nie rozumiem Twojej drwiny ...:-(

Gość co tu myśleć
to zupełnie oczywiste że jak baba zachodzi w ciążę, nieważne czy planowaną czy nie, ślubną czy nie zostaje zdana tylko na samą siebie zrozum niewiasto, zawsze tak było jest i będzie: rzadko, który samiec jest zainteresowany ciążą i wychowywaniem dziecka, ten ciężar zawsze spadał na kobietę.... gdybyś myślała to byś przewidywała że tak będzie, byłabyś przygotowana na to by sobie z tym radzić

Gość sonia8
To masz dobre wykształcenie, zrób tak jak Ci radzą, chyba nie chcesz się męczyć całe życie i jeszcze dziecka na to narażać, bo przecież ciągle będą konflikty.

Gość Dżastina26
niestety nie mogę używać pigułek, więcej mi szkodzą niż pagaja pyzatym dziecko było planowane, wcześniej on mnie kochał , jesteśmy razem już 9 lat.........ja nie wiem jak on mol mnie w ogole zdradzić

Gość Plumek
Kurcze.... To wy jesteście beznadziejne. Nie rozumiem dlaczego jej dokuczacie 1. to jej mąż a nie kochanek 2.skoro wyszła za niego to znaczy, że z nim chciała mieć dziecko 3. to normalne, że jak skończyła studia, to chciała mieć dziecko i poświęcić parę lat siedząc w domu i je wychowując a debilki to Wy jesteście!!! że jej dokuczacie:-( A Tobie radzę, ....mąż nie mąż....zostaw jak nie masz w nim oparcia i pomocy!

Gość co tu myśleć
nie ma co się na faceta-durnia oglądać ale zacząć planować póki jeszcze możesz i brzuszek mały szukaj jakieś roboty, choćby na pół etatu by się gdzieś zahaczyć, potem będzie trudniej poszukaj może pracy w jakimś gabinecie kosmetycznym pracy jako masażystka, albo w jakimś salonie spa, możesz też kupić specjalny stół do masażu i masować klientki u siebie albo u nich w domu... opcji jest wiele ale trzeba myśleć głową zamiast kurczowo się trzymać męskiej nogawki chyba się już przekonałaś że na swojego wspaniałego faceta nie masz co liczyć, więc zacznij liczyć tylko na siebie teraz musisz być odpowiedzialna nie tylko za siebie ale przyszłość własnego dziecka

Gość Dżastina26
więcej mi szkodzą niż pomagają poza tym dziecko było planowane... w ogóle do cholery mam niedługo 27 lat i w jakim wieku miałam mieć dzieci??

Gość fddfdffddfs
pewnie to bylo tak ze on juz wczesniej byl kurwiarzem i ją zdradzal, ona o tym wiedziala, ale glupia przymykala na to oko.... no to teraz masz co chcialas, za glupote sie placi.

skad iesz ze cie kochal? no tak mowil ci to zapewne:) no i co ze zostaniesz sama z dzieckiem?ty jenda myslisz ze tak masz i swiat ci sie zawala?zamiast przesiadywac i jączyc na kafe wez sie za siebie i podzwon zapraca mozektos cie gdzies przyjmie. a ze skonczylas studia no to co ze dom slub itd? to cie zwalania z pracy czy twierdzisz ze nie mozna sobie poradzic?ja mam dwie prace dom na glowie, dzidzie, meza, tez mam wyzsze wyksztalcenie i do tego jeszcze robie teraz jedno mgr i podyplomowe. i jakos sobie radze i w zyciou nie pomyslalabym zrezygnowac z pracy/szkoly itd bo zajmuje sie domem.

Gość fddfdffddfs
bo nie wierze w to, ze porzadny wartosciowy facet by tak nagle sam z siebie zrobil juz wczesniej musialo byc cos nie tak.... no ale ty go tak BARDZO KOCHAlAS PRZECIEZ, ze wybaczylas mu kazda zdrade i dalej z nim bylas, jak to wiele kobiet ofiar robi. teraz nawet sama napisalas na poczatku, ze go KOCHASZ :o jak mozna kochac kogos takiego? gosciu by cie po mordzie lal, a ty bys dalej z nim byla bo go kochasz. w koncu sie doigralas.

Gość Dżastina26
ale jak ja mam znaleźć prace?mieszkam na wsi on dojeżdżał do pracy.. a same dojazdy będą mnie pewnie nieźle kosztowały bo jeśli byłby rozwód..będę miała gdzie mieszkać bo dom ja dostałam w spadku po babci