Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżastina26

jestem w 4 miesiacu ciazy a on zrobil innej dziecko

Polecane posty

Gość Dżastina26
to nie jest prowokacja!!!!!!!!!!!!!! to co mam go spakować i wystawić walizki za drzwi?

Gość co tu myśleć
o rany ale ty naiwna jesteś, facet przypadkiem Cię zdradził bo był pijany a tamta przypadkiem od razu w ciążę zaszła.... trochę za dużo tu przypadków i zbiegów okolicznośći....na samą logikę a skoro tamta laska od razu zaszła w ciążę to znak że też za bystra nie była skoro nawet się nie zabezpieczyła....albo znali sie dłużej niż Tobie się wydaje.... jak na mnie to aż za denna historia: rzekłabym wręcz banał, żona w ciąży więc mąż ją zdradza i robi dziecko kochance, banał jakich mało....a ty durna jeszcze za nim płaczesz spierdoliłaś sobie życie wychodząc za niego za mąż, spierdoliłaś zachodząc w ciążę a teraz dalej chcesz nurzać się w tym bagnie zamiast wyciągnąć wnioski z błędów i zmienić swoje życie tak by więcej po dupie nie obrywać

Gość pan znawca
klamstwo na klamstwie. jak mozna miec po fizjoterapii wyzsze wyksztalcenie czyli mgr? fizjoterapia trwa 3 lata i to sa studia licencjackie takze dzastusia kreci z tym jak sie dowiedziala o zdradzie- jasne jasne, chciala zrobic niespodzianke, weszka ukradkiem do domu,on oczywiscie nic nie uslyszal. babsztyl na wsi mieszka i nie ma pracy, nie ma znajomych, nie ma rodziny to gdzies ty niby polazla ze mialas wrocic pozniej? i jeszcze tamta wiedziala gdzie mieszkacie i przylazla na to wydupisko. ale sciema. urzekla mnie twoja historyjka ale ludzie przestancie sie podniecac i pisac porady bo to jedna wielka kupa klamstw :D

wedłg mnie to , jak ktoś napisał : po pierwsze dobro dziecka. Ludzie wychodzili z takich sytuacji obronną ręką i pewno Tobie się uda.

Gość Plumek
Kobieto , ja myślałam,że Ty nie masz mieszkania, ale jak masz, to w czym problem????? Pakuj jego rzeczy /a wcześniej pozew z orzekaniem o jego winie, orzeczenie o alimentach=oddzielnie na siebie a w przyszłości na dziecko, zabezpieczenie na czas rozprawy, żebyś mogła dysponowac jakimiś środkami na czas do orzeczenia rozwodu z jego winy ...../ i zacząć żyć....martwiąc się tylko o dziecko i o siebie. Opieka zdrowotna przysługuje z urzędu pracy, świadczenia w pełni, ochrona ze strony państwa itp. i żyjesz w spokoju.... bo jeśli Twoje nerwy i przeżycia dotrą do brzuszka i do dzieciątka, to jeszcze chore dziecko urodzisz... :-(

Wezcie ludzie sie uspokujcie!!!Co to za teksty, ze sobie s-----olila zycie zachodzac w ciaze. Od razu widac, ze dzieci nie macie!

Gość fddfdff
tak masz mu spakowac walizki i wypierdolic chuja za drzwi!! w ogole to ja nie wiem jak mozna potem kochac sie z chlopem, ktory cie zdradzil, ktory spal z inną, dla mnie to obrzydliwe. jesli ty bys tak mogla to widac ze masz cos z psychika nie tak. i nie pieprz glupot, ze go kochasz bo to totalna bzdura. w innym facecie tez bys sie moga zakochac a nie uczepilas sie tego dziwkarza.

co opinia to czana albo biała + oszczerstwa. Czy jest ktoś na forum pewien na 100% że to prowokacja?

Gość fddfdff
bo to prawda , miec dziecko z takim chujem to spierdolic sobie zycie. jak to inaczej okreslic? ty bys chciala miec dziecko z kims kto przy okazji zrobil ejszcze dzieciaka innej? nie wiem czy byloby ci tak wesolo

Gość rzygac mi sie chce
fujjjjjjjjjjjjjjjjj nawet jesli to prawda to ten darmozjad z dzieciakiem bedzie siedzial teraz do konca zycia na utrzymaniu panstwa, wyksztalcila sie za pieniadze panstwa, teraz bedzie doic tez od panstwa. nie nie i tak nie wierze ze to prawda.

sorrry ludzie, ale wydaje mi się ,że siedzicie przed kompami w brudnych waciakach i wymachujecie motykami ..

Dziecko to dziecko i niczemu nie jest winne, niezaleznie od tego kto jest ojcem. Naprawde ciaza to nie koniec swiata.

wiesz coś więcej o tej drugiej dziewczynie? Znienawidziłaś ją?

Gość Dżastina26
sorry muszę lecieć.....jadę teraz do brata zajrzę tu później

Gość Plumek
popatrzmy na wypowiedzi abuba: abub Żyj z nim na razie, jak się dzidziuś urodzi to pomyślisz. Teraz sobie nie zaprzątaj głowy rozwodem. To wasze pierwsze dziecko? TAK ŻYJ Z NIM DALEJ I NIECH CIĘ NIE ZOSTAWIA, POZWÓL MU JESZCZE PRZYPROWADZAĆ ZDZIRY DO DOMU a tamta w którym jest? a CO CIĘ TO OBCHODZI? JAKIE TO MA ZNACZENIE? JAK W 2 TO NIC, A JAK W 6 TO DOPUST BOŻY?? Ja bym go do końca nie przekreślał. Zobaczysz, jak nie oleje Ciebie i nie ojeje tamtej , co wiadomo jest trudne do pogodzenia to może nie jest aż taki sk**wiel. NIE, NO Z PEWNOŚCIĄ NIE JEST SKU.... JEST SUPER SKU...... :-( Nie życzę nikomu źle, ale 2 miesiąc to jeszcze nic pewnego. TAK, A WCZEŚNIEJ PISAŁEŚ, ŻE MA MYŚLEĆ O SOBIE I O DZIECKU....HAHHA wedłg mnie to , jak ktoś napisał : po pierwsze dobro dziecka. Ludzie wychodzili z takich sytuacji obronną ręką i pewno Tobie się uda. tAK ....UDA SIĘ POD WARUNKIEM, ŻE SIĘ UWOLNI OD OPRAWCY EMOCJONALNEGO :-) wiesz coś więcej o tej drugiej dziewczynie? Znienawidziłaś ją? A PO CO ONA MA JESZCZE SIĘ CZEGOŚ O NIEJ DOWIADYWAĆ? AAA....ROZUMIEM, MOŻE TAMTA NIE MA GDZIE MIESZKAĆ, A AUTORKA TOPIKU MA, WIĘC NIECH JESZCZE ZAMELDUJE U SIEBIE W DOMU TAMTĄ .....BARDZO ŚMIESZNE:-( ABUB....STWIERDZAM Z CAŁĄ STANOWCZOŚCIĄ ..... tWOJE RADY SĄ GORSZE OD NASZYCH WACIAKÓW, W KTÓRYCH SIEDZIMY NIBY PRZY KOMPACH :-)

pan znawca-- zgadzam sie z Toba:) ja od razu napisalam ze to prowokazja, juz na pierwszej stronce:P i tez z ta fizjoterapia mi sie nie podoba wyzsze wyksztalcenie, no ale ja sie tam nie znam:P sama dziecko mam i uwazam ze to niezly bajer, a jesli nawet sie myle to ehhh glupota:/

Plumek, być może moje wypowiedzi nie mieszczą się w Twoim czarno-białym pojmowaniu, ale po ich ponownym przeczytaniu nie widzę niespójności. Jak już odrzucisz, słowa "ździra, sku.. " itp. to zobaczysz, Dwie kobiety, które znalazły się na życiowym zakręcie, być może żałującego faceta, który nie śpi po nocach i myśli jak naprawić to wszystko, 10 lat życia i uczucie, które pomimo całego zła jeszcze się tli. To są bardzo trudne sprawy, znamy tylko wierzchółek góry lodowej, trzeba mieć wiele odwagi by tu doradzać jakieś arbitralne rozwiązania .

a o "waciakach" nie było do Ciebie, by Ty jej nie dokuczałeś

Gość dssdsdsadsad
abub jaka ty glupia jestes... poodbna do autorki zreszta. facet by cie bil, zdradzal, a ty bys go jeszcze bronila. zenada....

Gość dssdsdsadsad
"być może żałującego faceta, który nie śpi po nocach i myśli jak naprawić to wszystko, 10 lat życia i uczucie, które pomimo całego zła jeszcze się tli." hahahaah genialne :D facet nie spi po nocach :D nie spi bo pewnie mu glupio, ze narobil tyle bachorow a przeciez chcial sobie tylko poruchac :D i co teraz bedzie :D alimenty itd

jestem facetem i mam trochę wiecej lat niż autorka, mam rodzinę. Dżasta planowała to dziecko.

abub ....brak słów ....to, co trzeba ....usłyszałeś :-( skoro nie rozumiesz prostych rzeczy, to nic dodać nic ująć. A jak Ci żal tego faceta, to płać za niego alimenty ....hahaha... bo myślę,że to co mu spędza sen z powiek, to właśnie owe alimenty, które musi płacić ...więc ulżyj jego doli ... :-) powodzenia

Gość mycha2222
do pana znawcy: mam pytanie a jakie ty masz wykształcenie??? sama jestem studentka fizjoterapii i najwyrazniej nie jestes na czasie bo studia magisterskie sa wcześniej byly pięcioletnie teraz 2 letnie uzupełniające wiec to chyba wykształcenie wyższe!!! A co do dzastiny jesli masz problem to porozmawiaj z psychologiem powiedz mu wszystkoa nie jakies tutaj niedomówienia są, może specjalista ci doradzi bo ty chyba masz problem z sama sobą i emocjami

nadzieja8 -> to naprawdę nie są proste rzeczy. Tak uważam. Myślisz, że człowiek, któremu wali się życie na głowę myśli wyłącznie przez pryzmat pieniędzy?

Panie znawco coś słabo sie pan zna :] o dziwo można mieć mgr po fizjo a nawet można doktorat robić o_O Licencjat uzyskuje się po 3 latach studiów pierwszego stopnia a potem można iść na studia II stopnia, tzw SUM :] i mieć magistra :) oczywiscie nie na wszystkich uczelniach są SUM\'y ale ejst wiele uczelni gdzie sa takie rzeczy. A zanim doszło do podziału na licencjaty i magisterki to były studia 5letnie magisterskie. Wracając do tematu, dziewczyna jest w ciąży a wy wysyłacie ja do pracy. Chyba nie wiecie na czym za bardzo polega fizjoterapia a właściwie rehabilitacja, prawda? Dla was to przyjemne masowanie (masować można po zrobieniu technika lub dobrych kursów, semestr zajęć to za mało) i inne przyjemne rzeczy. Przede wszystkim do tej roboty trzeba mieć dużo siły bowiem można trafić na pacjenta z którym trzeba będzie ćwiczyć biernie. Bezwładne ciało jest cięższe... Czasem trzeba kogoś spionizować, uczyć chodzić- to też wymaga duuużo siły. Oprócz tego można wykonywać zabiegi fizykoterapeutyczne, które nie są bezpieczne dla kobiet w ciąży, nawet jeśli one je tylko wykonują.