Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżastina26

jestem w 4 miesiacu ciazy a on zrobil innej dziecko

Polecane posty

Gość fddfdffddfs
kobieta 26 lat a pyschika 16 letniej gowniary....

Gość Dżastina26
jak mam go nie kochać? jestem z nim od 17 roku życia....dzięki niemu zaczęłam normalnie żyć wyciągnął mnie z domu gdzie byłam bita itp

Żyj z nim na razie, jak się dzidziuś urodzi to pomyślisz. Teraz sobie nie zaprzątaj głowy rozwodem. To wasze pierwsze dziecko?

jedno w tym wszystkim jest dobre ...że masz jedno dziecko ...bo jakby Cię po paru latach z trojgiem zostawił albo z teraz ale za to z bliźniakami, to dopiero byłaby jazda.... Teraz brzuszek niewidoczny, więc zmykam z kafeterii i pracy szukaj;-)

Gość Dżastina26
na szczęście pierwsze dziecko

Gość co tu myśleć
tia i zaczyna się wylicznka: faceta nie rzuci: BO GO KOCHA pracy nei znajdzie bo sama nie dojedzie i jej się nie opłaci a co Ci się opłaca ? schować dumę do kieszeni i liczyć na to że facet który Cię zdradza da Tobie i dziecku na życie ? akoro chcesz być na łasce i niełasce zdradzającego dupka to siedz cicho i się nie chwal na forum jak mało masz rozumu i własnej godności a potem ludzie się dziwią czemu faceci uważają kobiety za głupie i poniżają je

Gość całkowicie czarny kot
masz przyjaciółkę? bliską koleżankę? jaką masz relację z mamą i teściową? nie bądź teraz sama - szukaj wsparcia w ludziach

Gość fddfdff
dokladnie, dobrze napisane. on ją zdradza, zrobi jej jeszcze z dwojke dzieci, a ona bedzie siedziec na jego łasce i niełasce no bo przeciez KOCHA GO I JEST Z NIM OD 17 ROKU ZYCIA :o i pewnie miala tylko jego, podczas gdy on dupczyl na boku inne panienki.... glupota, koszmarna glupota....

ja sie nie pastwie, ale dziewczyna mogla glowa pomyslec a nie wiecie czym i nie drwie, ale mnie az skreca jak czytam "ale ja go kocham"..to niech sobie zycie marnuje, zal mi dziewczyny, ale jak mogła tak postąpic, ma 27lat i nie ma pracy, to nie jest XVwiek gdzie musi sie baba trzymac meskiej nogawki jak jedna z poprzedniczek moich napisała!

Gość Dżastina26
jak z nim wczoraj rozmawiał powiedział ze zdradził mnie bo był pijany nie robił tego celowo i w ogolę wspomniał ze możemy wyjechać nawet na drugi koniec polski być znowu szczęśliwi ale do cholery co z tamtą i jej dzieckiem?

Gość Dżastina26
ona w 2

Gość jak dom dostałaś w spadku
podczas małżeństwa to pół jest jego :D

Gość fddfdff
ty nie udawaj takiej biednej istotki ofiary tylko weź sie za siebie kobito. masz juz swoje lata a jestes jak mala dziewczynka, dajesz sie ponizac i nie szanowac. jaki przyklad bedzie dla dziecka? kopnij skurwiela w tylek i nawet sie nie zastanaiwj, no chyba ze chcsz zmarnowac sobie zycie przez dupka i byc na kazde jego zawolanie. masz slaba psychike, zrob cos z tym!!!!

co tu myśleć ..... muszę Ci z przykrościa oddać rację.... niestety :-( poza tym, co ona mu zawdzięcza? nic ....ale tego nie rozumie ... facet szukał właśnie takiej: uległej, przerażonej życiem dziewczyny ... potrzebującej raczej terapii do toksycznej sytuacji w domu rodzinnym niż propozycji małżeństwa, na które nie była gotowa .... a na męża wybrała pewnie osobnika dziwnym trafem podobnego do własnego ojca :-(

Gość Dżastina26
wie bo to się wczoraj wszystko wydała ona przyjechała do niego mnie miało nie być w domu ale wróciłam wcześniej weszłam po cichu chciałam mu zrobić niespodziankę i usłyszałam za dużo

Gość sonia8
Żadna wymówka,że był pijany!!!Zresztą zdradził raz zdradzi drugi!!

zdecyduj sie kolezanko bo na samym poczatku napisalas ze zdradzal cie od poczatku a teraz piszesz ze cie zdradzil bo byl pijany:/

Gość Dżastina26
dostałam spadek przed małżeństwem jeszcze!!!

Gość całkowicie czarny kot
moim zdaniem nie ma sensu się zdreczać tym co było - nie czytaj komentarzy, które nie wnoszą nic oprócz zbędnych uszczypliwości z każdej lekcji trzeba wyciagać wnioski - ty ze swojej wyciagnij juz teraz szukaj wsparcia w ludziach i dobrze się zastanów co jest najlepsze dla CIEBIE i DZIECKA a reszta jest niewazna :-)

Gość Dżastina26
napisałam że zdradzał mnie od początku bo miałam takie podejrzenie

Gość fddfdff
"jak z nim wczoraj rozmawiał powiedział ze zdradził mnie bo był pijany nie robił tego celowo i w ogolę" buahahahahahahaha BUAHAHAHAAH zaraz sie posikam normalnie, ale ty glupia jestes. kazdy glupi chuj sie tak usprawiedliwia, porzadny facet nawet jak pijany to umie trzymac chuja w gaciach. jaka ty glupia, szok :D spoko, zmarnuj soebie zycie, to twoje sprawa, ale za pare lat bedziesz jęczęc gdy twoj fagas bedzie dupczyl inna panienke, a ty znowu w ciąży :D

co tu myśleć ..... muszę Ci z przykrościa oddać rację.... niestety poza tym, co ona mu zawdzięcza? nic ....ale tego nie rozumie ... facet szukał właśnie takiej: uległej, przerażonej życiem dziewczyny ... potrzebującej raczej terapii do toksycznej sytuacji w domu rodzinnym niż propozycji małżeństwa, na które nie była gotowa .... a na męża wybrała pewnie osobnika dziwnym trafem podobnego do własnego ojca

Ja bym go do końca nie przekreślał. Zobaczysz, jak nie oleje Ciebie i nie ojeje tamtej , co wiadomo jest trudne do pogodzenia to może nie jest aż taki skurwiel. Nie życzę nikomu źle, ale 2 miesiąc to jeszcze nic pewnego.

Gość fddfdff
i tak nic do ciebie nie dociera, jak grochem o scianę... :D

Gość do zalozycielki tematuu
jak tak bardzo go kochasz, i on ci tlumaczy, ze zrobil to po pijaku ( co w ogole go nie tlumaczy) - i wyglada na to, ze ty lapiesz ta jego bajke ! to namow go by namowil tamta babke, zeby usunela ciaze - w 2gim miesiacu jeszcze mozna - i zyjcie razem dlugo i szczesliwie ps. pewnie on cie dalej bedzie zdradzal - ja bym takiemu facetowi zatrzasnela drzwi przed nosem, najpierw dodal by po mordzie i wywalilabym gnoja!

Moja kolezanka jak sie dowiedziala o zdradzie swojego meza i on sie zarzekal, ze tamtej nie kocha itd. postawila mu ultimatum: ja ci wybacze, ale mieszkanie przepisujemy na mnie i mamy rozdzielnosc majatkowa, facet ponoc ja kochal, wiec sie zgodzil. I ty tez tak powinnas zrobic, bo w tym momencie twoja powinnoscia, jako matki jest zabezpieczyc przyszlosc dziecka.

Gość śmierdzi to prowokacją
na kilometr 😴