Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aha czyli jak nie jestem

DO WSZYSTKICH MAM ZOBACZCIE TEN TEMAT CZY ICH NIE POSRALO Z TYMI ZMIANAMI PRZEPI

Polecane posty

Gość aha czyli jak nie jestem
dziewczyny tu chodzi o wasze ubezpieczenia zdrowowtne a zadna sie nie kwapi by przeczytac czy jak ?

Gość drrcia33
Cos mi sie o uszy obiło.Pojebalo ich z tymi przepisami jesli rzeczywiscie to prawda.Utrudniaja nam zycie coraz bardziej.Ponoc zyjemy w cywilizowanym swiecie.Ja akurat pracuje wiec sie nie matrwie.Wspolczuje tym co musza latac po urzedach.

Gość NIENOSZLAGMNIETRAFI
NIE NO JA TEGO TEZ NIE ROZUMIEM , CZYLI NIE MOGE BYC UBEZPIECZONA PRZY MEZU TYLKO W PUP , ALE TAM CHYBA TEZ MOGE BYC UBEZPIECZONA PRZEZ JAKIS CZAS? A CO Z MACIERZYŃSKIM? CZY WTEDY TEZ MUSZE ISC DO PUP?

Gość drrcia33
Mlsle,ze najlepiej zadzwonic do naszego nieszczesnego zusu tam powinni wiedziec.

Gość nie może tak być że trzeba
być ubezpieczonym w PUP!!! ludzie, pomyślcie!!! przecież rejestrując się w UP deklaruje się przede wszystkim: gotowośćdo podjęcia pracy, a nie celem uzyskania ubezpieczenia! Jeśli na przykład kobieta chce wykorzystać urlop wychowawczy, to nie podejmie pracy, a jeśli jej nie podejmie to zostanie skreślona z UP i tym samym ma nie mieć ubezpieczenia tylko dlatego, że chce wychowywać własne dziecko??? BEZSENS:O