Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisiaksasa

Co kupic na walentynki??

Polecane posty

Gość sisiaksasa

Co mu kupic na walentynki chciałab zeby to było cos wyjatkowego i z pomysłem , moze polecacie mi cos zorbic własno recznie

Gość a wiesz co to tabsy
własnoręcznie możesz zrobić np ciasto w kształcie serca, albo ciasteczka.

Gość Pan Marian z Kotłowni
Jak dobrze malujesz namaluj jego portret . Najlepiej zrób mu coś dobrego do jedzenia , coś co lubi . Nie musisz mu kupować przecież zegarka Omega :)

Gość fajny telefon
fajny telefon z ekranem dotykowym

Gość szczapa
phi ... telefon !

Gość fajny telefon
każdy facet lubi nowinki techniczne

Już pisałam w innym temacie ale napiszę i tu. Ja, co prawda nie na walentynki, przerobiłam takie prezenty - fototapeta - ze zdjecia waszego, swojego, albo jakiegoś związanego z zainteresowaniami, czy fotka z wakacji - na allegro można znaleźć - kalendarz ze zdjęciami na każdy miesiąc, też na allegro. Ale teraz już luty wiec nie wiem czy chcesz - puzzle 1000 elementów - na allegro lub http://fotopuzzle.pl Bo rozumiem ze nie chodzi o misiaczki, galoty czy własnoręcznie wydziergane skarpety :)

Gość a wiesz co to tabsy
Taki kosz to kojarzy mi się z podarunkiem od firmy, beznadzieja.

Gość sisiaksasa
te puzzle wydaja mi sie ciekawe a wam?

Gość tyu
ja kupiłam mężowi breloczek w kształcie serca z wygrawerowanymi dwoma stronami...oczywiście jest wygrawerowane to co chciałam...

ja tez mam podobny problem, nawet pare dni temu sama zmaiescilam podobny topik ale niestety potraktowali mnie ciekawie dosc, zamiast pomoc mi wybrac prezent to kazaly robic striptiz i oral. owszem to jest ekstra ale ja chce mu cos kupic do jasnej cholery oprocz tego:/

Gość sisiaksasa
własni eja tez chce i nie wiem co.. mam co roku ten sam problem!!;/

Gość fajny telefon
tylko telefon

Gość tyu
W serduszku ma wygrawerowane : "Masz fajną babkę - kumple z woja"

Gość lubię jak...
...moja dziewczyna wybiera mi serek spod napletka,potem rozgniata go w paluszkach poczym patrząc mi porządliwie prosto w oczy wącha go namiętnie..

Gość jak chcecie zrobić przyjemność
a nie macie kasy na żaden zegarek, dobry scyzoryk ani aparat fotograficzny, to weźcie lepiej upieczcie dobre ciasto, albo kupcie sobie seksowną bieliznę i zróbcie striptiz, tylko nie dawajcie nam już więcej tych gówien :O walnijcie sie baby mocno w łeb i zastanówcie, po co normalnemu mężczyźnie kolejny miś-sryś, kubek ze zdjęciem, czy jakaś pierdolona laurka własnoręcznej roboty... kurz tylko zbiera i zagraca pokój, a jak laska przychodzi to trzeba wyjmować te śmiecie i stawiać na biurku, że sie z nich niby cieszy :O jedyny facet który sie ucieszy z breloczka-serduszka to pedał, a taki nie bedzie wami zainteresowany. ogarnijcie sie dziewczyny, przeciez facet to żadne słodkie bobo ani wasza infantylna koleżaneczka jakaś, co się z pluszowego misia ucieszy. pomyśli najwyżej, że kolejny badziew kupiony wyrzucona kasa i jeszcze trzeba udawać ze sie cieszy chłop, bo inaczej laska w ryk i płacz wpadnie

Gość tyu
spadaj podszywaczu

Gość Łukasz pierdoła
Najlepszy będzie obiad / kolacja nie musisz mu przecież kupować Ferrari , albo zegarka omega. Mi wystarczyłby Wok za złotych 15 albo dobry nóż ale to już droga sprawa bo trzeba dać ze 100zł. (taki do kuchni duży nóż z szerokim ostrzem )

Gość tyu
wiem że mój mąż się ucieszy z tego breloczka...i pedałem nie jest ..zapewniam... a ty to jakiś materialista jestes ze na walentynki chcesz zegarek albo aparat...to na urodziny co?..samochód? :O...ty to pewnie nawet nie masz od kogo kubka dostać bo kto by cię chciał :o

Gość jak chcecie zrobić przyjemność
dodam jeszcze, ze najgorsze są babki co same 'wlasnorecznie' zrobią jakiś syf, w rodzaju "to ja i ty z modeliny, hihihi" no ja pierdole.... a potem same oczekuja, ze na rocznice czy jej urodziny tez dam cos wlasnorecznego bo to bardziej od serca... noz kurwa domowe przedszkole albo plastyka w podstawówce, wrzućcie na luz troche, albo same sobie robcie plastusie, ale facetow w to nie angażujcie

ja zamiast prezentu w tym roku robie kolacje :) dokladniej cos z kuchni wloskiej, na deser panna cotta albo tiramisu, a na glowne danie lasagne albo smietanowe risotto z kurczakiem ;)

Gość przegroda
po co wam walentynki i te wszystkie tandetne gadzety. To nie nasze polskie święto ! a ze przylazło nie oznacza ,że trzeba je święcić . Jak ktos kocha to kocha zawsze a czy mocniej w tym dniu , nie sądzę .

Gość Łukasz pierdoła
A dobre to Tiramisu ?