Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poranna kawusia

Nie cierpię murzynów!!! chciałabym przestać ale nie mogę...

Polecane posty

Gość poranna kawusia

jak byłam mała i widziałam czarnego na ulicy to pytałam tatę czemu jest taki czarny, a tata odpowiadał ze śmiechem: "bo to brudasek, nie myje sie". zaczęło mnie więc obrzydzać na ich widok. na dodatek dziadek zawsze mi powtarzał, ze czarni to nie są ludzie tylko małpy. jestem już dorosła i wiem, że to raczej stek bzdur, ale uraz chyba już pozostanie :/ nie dotkne murzyna, jak widze jakiegos w tramwaju to ide na drugi koniec bo wydaje mi sie, że śmierdzi z brudu... chciałabym się zmienić ale nie potrafię :/

Gość wqeqew
Przespij sie z murzynem i Ci przejdziem .

a ja tam lubie murzynow, to bardzo mili ludzie :) pozatym zawsze mialam do takich slabosc :P

Gość dumpalek
Twój tato i dziadzio byli skinami?

Naucz się na pamięć i powtarzaj sobie cały czas: :) Murzynek Bambo w Afryce mieszka , czarną ma skórę ten nasz koleżka. Uczy się pilnie przez całe ranki Ze swej murzyńskiej pierwszej czytanki. A gdy do domu ze szkoły wraca , Psoci, figluje - to jego praca. Aż mama krzyczy: \"Bambo, łobuzie!\' A Bambo czarną nadyma buzię. Mama powiada: \"Napij się mleka\" A on na drzewo mamie ucieka. Mama powiada :\"Chodź do kąpieli\", A on się boi że się wybieli. Lecz mama kocha swojego synka. Bo dobry chłopak z tego murzynka. Szkoda że Bambo czarny , wesoły nie chodzi razem z nami do szkoły.

Gość poranna kawusia
ale ja nie potrafię inaczej, czuję do nich okropny wstręt :/ wolałabym zostać zamknięta w klatce pełnej kału i szczurów niż murzynów... Problem jest naprawdę duży, poza tym moja koleżanka ma kumpla, który jest murzynem i w weekend idziemy wszyscy razem na imprezę... a ja nie wyobrażam sobie, że będę musiala mu podać rękę a jeszcze nie daj Boże siedzieć obok niego :( wiem że to człowiek tak jak ja, ale swojego mózgu nie przekonam....

Gość zla sasiadka
a co oni ci zlego zrobili?:O

Gość t b d t
Nie "murzynów" a Murzynów.To tak jakby ktoś o Tobie napisał Polak z małej litery.

Gość lollollolol
Lady Love - miłego aids'a :)

Gość dumpalek
t b d t Nie "murzynów" a Murzynów.To tak jakby ktoś o Tobie napisał Polak z małej litery. Murzyn piszemy z małej litery. Polak jest okresleniem z jakiego kraju ktoś pochodzi, a murzyn nie.

Chyba jednak raczej \"murzynów\" niż \"Murzynów\". To nie określenie nacji tylko rasy. Ma ktoś słownik pod ręką ?

Gość t b d t
dumpalek: poszukaj w słowniku

Gość mysle ze autorka przerabia
test psychologiczny pt jak wychowanie domowe wplywa na psychike czlowieka.

Gość t b d t
no i co znaleźli ? :D

Mój błąd. Zwracam honor t b d t: Murzyn (Langenscheidt) (człowiek rasy czarnej) tym Murzynem, o tym Murzynie; ci Murzyni, tych Murzynów, tym Murzynom

Gość t b d t
:) Wielka litera piszemy: Nazwy przedstawicieli ras, szczepów i plemion np.: Murzyn, Arab, Słowianin, Indianin. To tak na przyszłość :)

Gość xxoxoxoxo
Może dla tego, że ich iq jest statystycznie sporo mniejsze od innych ras (poczytaj o dysproporcjach), do tego nie potrafili rozwinąć własnej gospodarki, jedyni którzy nie żyją w skrajnej biedzie i tak żyją pod jurysdykcją białych i są wciąż wyzyskiwani. Jedyny ich wynalazek to aids i gwałty na białych.