Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka 40latka

wygald nie ma zadnego znaczenia ..taka prawda

Polecane posty

Gość mezatka 40latka

nie wiem co sie liczy chyba latwosc:( bo jak patrze na te pary to jestem zalamana grube tluste baby sa w zwiazkach a te szczuple ladne cierpia bo sa same:(..boze co sie z tymi ludzmi dzieje..i na dodatek jak slysze ze faceci boja sie ladnych i madrych to mnie szlag trafia co sie dzieje z facetami?

Gość czaczaczaka
gruba nie znaczy gorsza!!!

Gość Szekspir
Ma Pani racje ze meszczyzni boja sie pieknych kobiet ,to poniekat prawda.

Gość nienidnaid
zreszta jak sama zauwazyłas wyglad nie ma znaczenia;p a moze grubsza jest poprostu fajniejsza?? i bardziej odpowiada??

Gość maglslakkalskadkdsajbvhdcx
te gruba sa sto razy fajniejsze niz te wieszaki pozatym faceci w gruncie rzeczy nie lubi chuderlakow bo do czegoz tam sie przytulic do kosci? obrzydlistwo oni lubia sie napatrzec na pieke kobiety a le jako zony biora sobie normalne dziewczyny bp liczy sie serducho a nie koscista chuda dupa:)

Gość nienidnaid
no ładnie powiedziane;) to jak z ocenianiem ksiązki po okładce;p

Gość wilkołak ***
bo jak patrze na te pary to jestem zalamana to może najpierw spójrz w lustro? dwudziestka i tak zwykle jest ładniejsza od czterdziestki :P

Gość Szekspir
Liczy sie to co jest w sercu to co uzewnetrznia piekno kobiety,przez co ona w naszych oczach jest piekna.I moze byc gruba,szczupla to nie istotne.Wazne jest to co ona ma w sierodku jak potrafi kochac i jak okazuje milosc.

Gość ereeeeeeeeeee
Sorry, ale dla mnie to głupie usprawiedliwianie się. Na pytanie "dlaczego, skoro jestem taka ładna, fajna i mądra nie mam faceta?", odpowiadam - "widocznie nie jesteś"

Gość Szekspir
Wystarczy byc soba,aby zycie nie bylo powiescia i...ty.

Gość nienidnaid
zreszta czym sie załamujesz?? zazdroscisz?? Ona jest gruba a ma takiego faceta a ja co?? i dobrze ci tak jak oceniasz ludzi powyglądzie;p

Gość Szekspir
wyglad?to chyba jak sie kogos traktuuje,czy jest szacunek i nie odbieranie godnosci drugiemu czlowiekowi

Gość lasencjaaa
tak, tak\" kochanego ciała nigdy nie za dużo\" pocieszają się grubaski, tylko dlaczego ich faceci oblizują się na widok szczupłych????

Gość uszkooooo
ale ja sie zastanawiam czemu zachwycaja sie ladnymi fajnymi dziewczynami a mimoto wiaza sie z tymi malymi karlami grubymi brzydkimi ktore nawet nie maja czasu umyc wlosow i chodza z tlusta glowa po miescie:O

Gość bo ladne i mondre
nadaja sie tylko na jedna noc i kop w dupe a te fajne z cialkiem na cale zycie :)

Gość joozio
po pierwsze: te ladne jak wejda w zwiazek to przestaja o siebie dbac po drugie: te ladne zazwyczaj sa tak puste, ze tylko cierpiec mozna w zwiazku. bo nie da sie pogadac po trzecie: te ladne szukaja ksiecia, mega przystojniaka - czyli takiego co tylko ruchanko by chcial, reszte olewaja po czwarte; te ladne nie sa takie ladne tylko im tak kolezanki mowia, i na nk pisza "ale piekna" hehe sa i wyjatki: np. moja dziewczyna:)) - ladna i fajna

Gość wrednaaaaaaaaaa
jozio ale Y jebkety jestes:P widac bozia nie dalal rozumu, ale nie martw sie tylko Tobie wiekszosc facetow ma taki opozniony ograniczony tok myslenia 🖐️

Gość wrednaaaaaaaaaa
aha, zal mi tyko tej dziewczyny c z Toba jest..widac tez madroscia nie grzeszy

Gość clueless
Nie wiesz, ze 40stka ma wieksze szanse pasc ofiara napadu terrorystycznego niz wyjsc za maz?:D

Gość Szekspir
bardzo ciezko jest spotkac osobe ktora bedzie dla nas robic dobre uczynki,aby kazdy dzien byl wspanialy.Aby byc szczesliwym,zycie jest pikne ale tylko we dwoje. Piekne kobiety te ktore az oslepiaja uroda,ktore sa piekne,napewna maja cos w sobie.To zalezy od podejscia,odwagi,jacy jestesmy. Trafiajac na atrakcyna kobiete i jeszcze taka ktora jest dokladnie ta osoba majaca ,,to cos,, w sobie to chyba szczescie. Jesli bedzie ladan ale troszke grubsza to nic nie szkodzi,bo napewno serce ma takie ,ktore nadrobi wszytko.Bo ono sie nigdy nie zmieni bedzie zawsze takie same.......

Gość nbhgytr
zwłaszcza taki mondry jak ty ma ładną na jedną noc....hahahaha

Gość bo ladne i mondre
"mondre" nie moja wina ze w psedo nie wchodzi " :classic_cool:

Gość joozio
kto jest opozniony to widac po twoim poscie wredna, nie dalas zadnego kontr argumentu, widocznie trafilem w twoim przypadku, jesli chcesz podyskutowac daj jakis kontr-argument. a jesli chcesz bluzgac bo nie umiesz napisac wlasnego zdania na temat postu, to po napisaniu przeczytaj dwa razy co sama napisalas, wtedy bedzie to mialo jakis sens

Gość ale ktos ma
niezle pojebane jak kobieta moze byc piekna i madra ? albo jedno albo drugie bo nie wydaje mi sie zeby miala az tak duzo czasu i na jedno i na drugie

krotko i na temat sa kobiety tylko piekne sa kobety tylko madre ale sa tez kobiety piekne i madre jednoczesnie to ze jakis facet takiej nie spotkal w swoim zyciu trudno jego strata ale nie mozecie mowic ze one nie isnieja..i glupota jest pisanie ze wybieraja brzydkie wybieraja chyba takie ktore ich chca:P poza tym nie kazda kobieta ladna jest glupia tak samo jak nie kazda brzydka jest madra ...nie ma zaleznosci miedzy uroda a inteligencja i nie piszcie juz tych glupot... mi sie wydaje ze faceci ktorzy tlumacza ze ladna=glupia sami sa lekko mowiac..."glupawi"

Gość joozio
nie chodzi o czas, tylko ze brzydkiej mozna powiedziec wszystko. a jak powiesz cos pieknej to znajdzie sie 20 kogutow ktorzy beda ja bronic. albo brzydkiej nie chce sie pomagac, przy pieknej spedzaja koguty dni aby miec przynajmniej cien szansy (0.0001%) na sex, przyjazn - czyli sex dlatego ladne nie musza sie uczyc, wiedziec, znac i tak beda gora

Gość woleee
brzydka niz ladna z racji tego ze jest mniejsza szansa ze zdradzi...