Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka 40latka

wygald nie ma zadnego znaczenia ..taka prawda

Polecane posty

Gość Szekspir
byc z piekna kobieta,to byc z tego dumnym ze ona wybrala wlasnie mnie.........to jest wtedy mile...

Gość joozio
"nie ma zaleznosci miedzy uroda a inteligencja" jest i to wielka, do mojego przykladu (ktory opisywal m.in. wredna) moge podac przyklad odwrotny. bo znam ladne i baardzo inteligentne dziewczyny ".. brzydkiej nie chce sie pomagac, przy pieknej spedzaja koguty dni aby miec przynajmniej cien szansy (0.0001%) na sex, przyjazn - czyli sex.. .. czyli ladnej sie pomoze. ona skorzysta na tym bo bedzie miala nowa wiedze w prosty sposob. czyli bedzie madrejsza. albo wiecej bledow sie wybacza ladniejszej. czyli wiecej moze ich popelniac - czyli sie nie boi popelniac bledow czyli uczy sie na nich, ale to niezbyt czeste przypadki

dlatego ladne nie musza sie uczyc, wiedziec, znac i tak beda gora jozio masz troche plytkie podejscie bez urazy ale ile Ty masz lat? nie ma zaleznosci miedzy uroda a inteligencja gdyby tak bylo to wszystkie ladne kobiety wg tej teorii sa glupie a te brzydkie sa madre i im brzydsza tym madrzejsza...aha i im brzydsza tym wieksza pewnosc ze nie zdradzi kolejna glupota zdrada jest uzalezniona od tego jak ja wygladam? jesli jestem ladna to bede zdradzac ajak brzydka to nie?:O plytkie to....

Gość joozio
37 lat, i nie czarujmy sie. uroda ma wielkie znaczenie w zyciu. i wyjasnilem, ze zawsze negatywne. zalezy jak sie ja wykorzysta. i nie napisalem, ze wsystkie glupie, ale odpowiedzialem na pytanie zawarte w temacie. na co sie rzucila wstretna bo nie mogla zniesc prawdy. nie umiala uargumentowac, wiec zalicza sie do glupich, ale czy ladnych cy brzydkich, tego nie wiem. a do zdrady uroda nie potrzebna

Gość taka prawda niestety
niestety faceci nie lubią mądrych ładnich ani wysokich ani w okularach są pewne wyjątki