Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorek-amorek

KOLORYSTYCZNE ubieranie sie- dbacie o to żeby tak sie ubierac?

Polecane posty

Gość Kolorek-amorek

Ciekawi mnie czy przykladacie wage do kolorystycznego ubierania sie. Wydaje mi sie że swietnie sie wyglada jak sie ma na sobie pare rzeczy w jednym koloru np: tego samego koloru gumka, kolczyki i chustka, albo buty badz sweterek. A jeszcze swietniej wyglada to jak mamy na sobie dwa rozne kolory np. Gumka do wlosow, swterek i w jednym kolorze a kolczyki, buty i torebka w innym kolorze. Zauwazylam ze jedna laska na studiach tak sie ubiera i fajnie to wyglada.

Ja raczej kupuje rzeczy - z małymi wyjątkami - przede wszystkim w kolorach granatowy/turkusowy/blady róż/brązowy/żółty wieć nie mam problemu:P ale jak narazie nie chce mi się dbać o takie szczegoły jak gumka do włosów czy lakier na paznokciach.

Gość Sonele
Zgadzam sie, ze to fajnie wyglada. Tylko że mam juz swoje lata i chyba mi nie przystaje, zeby miec kolorowa gumke we wlosach :/

Ja staram się ubierać w rzeczy o jednym odcieniu lub zbliżonych do siebie kolorach... ps. w wakacje widziałem dziewczynę ubraną na czarno (czarny t-shirt spódniczka glany i ciemne okulary) i do tego różowe rajstopy czy jak to się zwie xD

Gość anomozja-racja
Ja ubieram zawsze tego samego koloru buty i torebke do tego czasem branzoletke i kolczyki i jest git

Gość Carinaaaa L
a ja wiecznie chodzę na czarno,bo jakoś w kolorach się sobie nie podobam...:((

Gość kajko i kokosz
A mi sie nie podoba jak wszystko jest tak dobrane pod kolor: gumka, torebka, pasek, buty, to wyglada infantylnie.

strasznie wygląda torebka i buty w jednym odcieniu- to takie nudne!!! ja tak dobieram dodatki żeby pasowały np. w tych samych kolorach ale inny odcień. myślę że ładnie to wygląda.