Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdenerwowana i to bardzo

Imprezujecie oddzielnie?

Polecane posty

Z moi Markiem jesteśmy para juz poltora roku. Mamy po dwadziescia prae lat. Na początku wiadomo chodziliśmy na imprezy oddzielnie. Jednak on często po imprezach wypytywal mnie, czy mnie ktos podrywał i takie tam. Postanowilam wtedy, że nie będę chodzić bez niego i powiedzialam mu. On mi przytaknął, że to bardzo dobrze. No, ale teraz jemu zdarza się wylądowac na imprezie. Nie chodzi tu o taki planowane, ale takie w tygodniu. Np spotkał kolegę posZLi na piwo i wylądowali na imprezie. Wczoraj mu wspomnialam o tym ze bez niego na imprezy nie chodze i spodziewalam sie ze on pwoie cos w stylu "ja tez nie, to bylo tylko kilka wyjatków". A on powiedzial ze jest grzeczny na imprezach. Czyli jakby wogole nie poczuwal sie do tego, zeby przestac chodzic beze mnie skoro ja nie chodze bez niego. Wkurzylam sie. myslicie ze mialam powod czy przesadzam?

Gość ggggggggweeeer
my chodzimy częściej osobno niż razem czasami dobrze to robi dla związku ...można poszaleć za znajomymi i odgonić czarne myśli ja jestem zła jak sie dowiaduje ze koleżanki po imprezach odprowadza ...wrrr

Gość ojojooj
tez bym sie wkurzyla;/ ja nie imprezuje bez chlopaka a on beze mnie a jesli cos mu nie pasi w takim układzie to wyjazd!

Gość niesynowa
od początku ustaliliście,że chodzicie osobno,facet nie lubi zmian,musisz z nim dużo i szczerze rozmawiać

No akbym sama chodziła bez niego to nie mialabym do niego pretensji. Ale to on zaczął... te jego teksty czy mnie ktos podrywał itp. Postanowilam wtedy że sama nie będe chodzić dla dobra związku. A on skoro nadal zamierzał chodzić to powinien mi pwoiedzieć, że nie musze rezygnować z imprez bo mu nie zależy i że sam też będzie chodzić osobno. A on tymczasem chwali mnie że bez niego nie chodzę, a jednocześnie jemu się zdarza iśc solo

niesynowa - nic na począrku nie ustalalismy. to przeciez normalne, ze jak ludzie sie dopiero poznaja to nikt nie oczekuje od nich ze beda chodzić wszedzie tylko razem. ale teraz sytuacja jest inna. jestesmy para w pelnym znaczeniu tego slowa ja bez niego nie chodze, on to chwali, ale sam beze mnie chodzi. to w porzadku? powiedzialby mi lepiej "kasia sluchaj, mozesz chodzic sama na imprezy mi to nie przeszkadza" a on nic. chwali mnie za to a sam robi swoje

Gość htfdddd
tez zacznij chodzic nieplanowanie :)

No tak wlasnie sie zastanawiam... Jak waszym zdaniem lepiej zrobic: jutro z nim porozmawiać i powiedziec ze czuje sie jak idiotka bo sama do tej pory rezygnowalam ze wszystkich imprez bez niego, a on sobie sam chodzi, czy lepiej nie mowic nic i przy anstepnej okazji jak koleznaki beda szly w tygodniu (on w tygodniu nie moze bo pracuje) pojsc z nimi na impreze. a jakby sie dziwil to wtedy powiedziec ty mozesz to ja tez. jak lepiej waszym zdaniem?

Gość htfdddd
chyba to z zaskoczenia ze samo tak wyszlo niech poczuje to co ty czujesz

Chyba tak zrobie. Chociaz strasznie korci mnie zeby mu to wygarnac, ale jakos sie powstrzymam. Troche poczekam do nastepnej imprezy, bo teraz sesja, ale jak tylko bedzie taka okazja to pojde i niech oczuje na wlasnej skorze jak to jest.