Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eew2e

Czy 150 cm to jest niska kobieta ?

Polecane posty

Gość toz to mikrus
moja 12 letnia córa jest wyższa buhahaha

Gość paulinka taka
tak ja mam158 i jestem niziutka

Gość princce
nie,to troll a nie kobieta ;)

Gość Fanka Atomówek
Niska

Karamba bamba (karambabamba@o2.pl) ale ona ma 18 lat! Jeszcze pewnie urosnie. :D :D :D

Gość ja wimmmmmm
bardzo niska :O pewnie jaralas fajki od 12 roku zycia

Gość eew2e
nie jestem ta kobieta ze zdjecia , to bylo przykladowe , uwazam ze ona jest bardzo ladna ze zdjecia tylko jakos nie potrafie sobie wyobrazic wzrostu 1,50 m - ja jestem facetem i pisalem z pewna dziewczyna , ma wlasnie tyle wzrostu a ja mam 1,80 m to jest duza roznica czy niezbyt ?

Gość bulba26
nie kurwa, wysoka jest :o

maggic --ty skończyłaś(eś) wzrastanie w wieku 14 lat? Współczuję :-0 Edukację pewnie też ? Jeszcze raz współczuję :-0

Gość eew2e
ale i tak sie z nia spotkam , ona bardzo tego chce , dla mnie wzrost kobiety nie jest wcale taki wazny

a co ma wzrost do pisania ze soba , albo nawet do spotykania się :-0 ??????????????????????????????????/

Gość no wyslij ktos odwazny
hahahah ale byscie wyglądali, kurdupel taki, jak widze takiego kurdupla z wysokim chlopakiem to niemoge sie powstrzymac od usmiechu :D:D:D:D

chopie, będziecie do siebie pasowac, bo zarówno ona jak i Ty jestescie istnymi K A R A K A N A M I !!!!!! :D:D:D:D:D:D

Gość no wyslij ktos odwazny
ty chorzowska on ma 180 cm jak to dla ciebie karakan to ty musisz zyrafa byc :D

Gość eew2e
nic nie ma , tak napisalem , chodzi mi o te slowa ktore tu padly jakbysmy ze soba wygladali czy nazywanie jej mikrusem czy krasnalem , to ma byc pierwsze spotkanie i sam nie wiem w jakiej formule ma sie tak w ogole wg. niej odbyc

taaaa... -najlepiej tych poniżej 150 cm wzrostu poddawać operacji wydłużenia kości :-0 Matko - a wy wszyscy piękni ,dorodni i bez wad?

Gość nettka
mam w klasie koleżankę tego wzrostu. nie chcę być chamska czy złośliwa, ale wygląda jak małe dziecko z daleka i jest kompletnie niekobieca mimo że cycki ma. nie wiem, może ty wyglądasz lepiej. często się zdarza że sylwetka osob tego samego wzrostu prezentue się zupelnie inaczej

nettka --- to do mnie było ?:-0 Bo ja mam 175 , ale niscy ludzie nie sa wcale gorsi , czy mniej atrakcyjni , mój brat ma 195 i jego kobitka ma 155 --on po prostu lubi takie małe kobietki , takie które maja pow. 180 to jak on mówi --takie "konichy" są Ale każdy ma swój gust - i dobrze:-)

No dobra, bądźcie sobie jacy chcecie, to ze mną jest chyba coś nie tak. Nie znoszę karakanów!! 😠 ja mam około 173.. może więcej:D i uważam , że chłop poniożej 187 to karakan!!