Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaaaaaaaaa

WAKACJE 2009 - GDZIE POLECACIE ?? NAD NASZE POLSKIE MORZE????!!!

Polecane posty

Gość karolaaaaaaaaa

W tamtym roku byłam w Mielnie 2 lata temu w Mrzeżynie, chciałabym pojechać do mniejszego miasta ale żeby również było fajnie, dużo sklepów imprez itd... Przyznam że w Mielnie było tego tak dużo że chyba już nigdzie indziej nie będzie lepiej:) Gdzie byliście i co polecacie ???? Wiem że jeszcze do wakacji jest dużo czasu ale ja już planuje...

Gość kremowa rurka
sarbinowo polecam ! baaardzo polecam !!

Gość karolaaaaaaaaa
dzieki ! Wcześniej planujemy wakacje za granicą, tam się opalimy więc na pogodzie mi znacząco nie zależy ważne żeby było gdzie wyjść pochodzić , jakieś fajne knajpki itd.. Też Właśnie zastanawiałam się nad Władysławowem podobno wiele osób sobie chwali

Gość karolaaaaaaaaa
Sarbinowo jest niedaleko Mielna, byłam tam w tamtym roku autem kurcze ale to strasznie malutkie jest :( myślę ze zanudzilibyśmy się tam !! A może był ktoś w Mielnie ?? a POtem był w innej Miejscowości i porównywalnie może te dwie mieścinki do siebie porównać pod względem atrakacji??

Gość karolaaaaaaaaa
Od unieścia do końca mielna wiec ok 3 km ciągły się same sklepy po jednej i drugiej stronie ulicy , Była scena gdzie odbywały się koncerty, 2 X wesołe miasteczko , Pełno róznych knajpek pizzeri budek z goframi lodami, molo, tysiące sklepów z ubraniami i innymi błyskotkami, Parasolki piwne pod którymi odbywały się wieczorne karaoke , spotkania taneczne. Można było pojeździć na rowerkach wodnych na jeziorze, wyporzyczyć gokarty i quady. Tam życie zaczynało się w nocy nieszło sie nudzić. Byłam tam 2 tygodnie a i tak nie zdążyłam wszystkiego obejść :) I właśnie szukam takiej mieścinki podobnej do Mielna ! BO dwa razy w to same miejsce raczej nie chcę jechać:)

Gość karolaaaaaaaaa
haloo nikt z kafe nie jezdzi na wakacje nad morze?

Gość uwielbiam morze
Ja polecam Stegne :) Jedna z ladniejszych plaz w europie , czysta woda , niedaleko Krynica Morska , z drugiej strony Trojmiasto , ale taka mala wioseczka :) Milo wspominam ;)

Gość karolaaaaaaaaa
halo

Gość kaktusikbalsamik
Ja na KARAIBY:D:D:D juz nie moge sie doczekac

Gość karolaaaaaaaaa
fajnie ile placisz?