Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotka084

pytnie o tabletki anty.

Polecane posty

Gość dorotka084

Gość dorotka084
biore tabletki microgynon 21, zlaczylam dwa opakowania, tzn nie zrobilam przewy 7 dniowej bo mialam wazny wyjazd. jestem w 8 dniu brania tabletek z 2 opakowania, czy teraz moge zrobic przerwe na okres? a pozniej nowe opakowanie po 7 dniach?

Gość wreducha
zjedz to opakowane do konca i dopiero wtedy zrób przerwe

Gość widzisz...
lepiej poczekaj do końca

Gość hormony to nie witaminy
weź to opakowanie do końca i dopiero przerwa, hormony to nie witaminy, żeby je łykać jak popadnie, nie eksperymentuj na sobie

Gość dorotka084
nie musisz mnie pouczac ze hormony to nie witaminy bo nie mam 18 lat ;/ , chcialam zrobic przerwe bo cycki mnie bolaly w tych 7 dniach kiedy powinnam miec okres.

Acha, bo jak ma się lat 18,5 to już ma sie wiedzę całego swiata? :D Jakbyś przeczytała ulotkę to byś wiedziała. poza tym, komu przychodzi do glowy przerywać w trakcie opakowania? :O

Gość dorotka084
na ulotce nic nie pisze, gdyby pisalo nie zaczela bym temtu;p od 18 5 tez juz sporo minelo. nie znam sie bo nie łacze nigdy opakowan, jedyne co pisze w ulotce to ze mozna tak zrobic. siła wyzsza mnie zmusiła dlatego sie pytam;p chodze codzien na silownie i przeszkadza mi ten bol dlatego myslalam ze teraz zrobie przerwe i bedzie spokoj.

Gość wreducha
zejdzcie z dziewczyny, wy też od początku takie oczytane bylyscie? ja tez dowiedzialam sie tego od kolezanek ;/

tylko jedna rzecz i już znikam ... nie "pisze" tylko "jest napisane" błagam ! co do tabletek, to odpowiedź juz znasz. pozdrawiam

Gość widzisz...
a tu znowu sie robi problem!!! naprawde poczekaj do konca opakowania wiem ze to trudne bo chodzisz jak balon i w ogole :p ale wytrzymaj pozdrawiam pa 🌼

Gość hvodfh
ooo.przepraszam tez biore te tabletki...w ulotce sa wszystkie niezbedne informacje...wiec gdybys przeczytala ja uwaznie na to pytanie tez znalazlabys odpowiedz

Gość dorotka084
same cycki;p facet sie cieszy a ja nie moge sie na brzuchu polozyc:P poczekam jeszcze te 2 tyg dzieki za te normalne odp;p