Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarminowaPanna

Dziewucha zdzieliła mnie z bara na ulicy..

Polecane posty

Gość KarminowaPanna

Przeżyłam dziś szok. Ide sobie chodnikiem. Widze, ze z przeciwnej strony idzie grupka dziewczyn- szly w dwuszeregu, bylo ich chyba z 6, wszystkie ubrane mniej wiecej na czarno. Miedzy nimi byly odstepy, zajmowaly cala szerokosc chodnika wiec jedeyny sposob zeby przejsc to po prostu przejsc miedzy nimi. Gdy juz sie mijałyśmy odległośc miedzy nimi dziwnie sie zmniejszyla i wtedy jedna z nich zdzieliła mnie z bara jak to sie potocznie mówi. Zrobila to tak mocno, ze az sie zachwiałam.... Byłam w szoku!!! Powoli szłam dalej i tylko sobie mowilam "nie odwracaj sie, nie odwracaj sie.." a za soba za chwile uslyszalam krzyk: "KURWA CO!!!!!" i znow mowie nie odwracaj sie bo jeszcze wroca sie zeby Ci nakopać..." Te dziewczynywygladaly jak jakis maloletni gang, nie mialy wiecej niz 15 lat... Mam 21 lat, ale nie wygladam na swoj wiek wiec pewnie wziely mnie za jakas gówniare.. Spotkaliscie sie kiedys z takim chamstwem? Do poprawczaka takich powinni wsadzac.. Dodam, ze nikt na ulicy z przechodniów nawet sie nie spojrzal no ale to standard..

Gość KarminowaPanna
up

Gość zorza porarna
a ja kiedyś szłam ulicą i podjechał do mnie dzieciak na rowerku ok 10 lat złapał mnie za tyłek i powiedział "Wyrochałbym" a ja mam 20 lat :-O

Gość mateusz..............
Spotkało mnie kiedyś coś podobnego. Wracałem wieczorem od kolegi (inne miasto). Na przeciwko mnie szła grupa ok 4 osób. Chodnik był wąski, przysunałem się do prawej strony. 5 osób spokojnie się zmieści. Ale jeden z nich szedł prosto na mnie. Ja miałem spuszczony wzrok, udawałem, zę nie widze. Ale on caly czas szedl dokładnie na mnie. Dopiero pół metra przede mną uskoczył w bok.

Gość łojej chyba umrę
ja uciekam przed małolatami :D tzn omijam szerokim łukiem

To co sie dzisiaj dzieje wsrod mlodziezy to porazka:O jak widze te małolaty, ktore mysla ze sa nie wiadomo kim bo nosza czarne ubrania itp. to mnie szlak trafia ciekawi mnie tylko dlaczego jak są same to nic nie mowia? Kazdy jak jest w grupie to ma wyszczekana morde .

Gość KarminowaPanna
dodam jeszcze, ze to bylo ok godz 14 a wiec bialy dzien... ehhh

Gość gienowefa
a mnie keidys zaczepila dwojka dzieci (chlopcow) okolo 8 letnich z zapytaniem czy pojde sie z nimi pobzykac w krzaczki. Mialam wtedy z 22 lata

Gość gienowefa
a co powiecie o dzieciach , ktore w takim wieku juz wiedza co to sex?? rodzice sie nie kryja przed dzieciakami (mowie tu raczej o patologicznych przypadkach) Tak byc nie powinno. patologia goni patologie

Gość KarminowaPanna
Ale gdzie są rodzice tych dzieciaków?? To jest straszne i przerażające... Tym bardziej nie moge tego zrozumiec jak mozna nie wychowywac swoich dzieci, nie umoralniać. Studiuje pedagogike i nie moge tego pojąć...

Gość ja tez mialam takie przypadki
kiedys weszlam do baru z kolezanka bo zachcialo mi sie bardzo siku, bylo to nad ranem, kiedy wyszlysmy z baru 2 idiotki za nami wylecialy i zaczely skakac z lapami, kolezanka mowila ze chcialy wejsc za mna nawet do lazienki i pewnie tam mnie napieprzyc, ale im sie nie udalo, za to na zewnatrz troche mnie potargaly

Gość gienowefa
rodzice sie kochaja " przy dzieciakach, ktore biora od nich zachowania sexualne w tak wczesnym wieku

Boże:O moja siostra jak byłyśmy w podstawówce, też takie manto dostawała od kilku dziewczyn :O tak mnie to wkurwiało bo dziewucha nic im nie robiła ,taka kurwa dziewczęca zazdrość ,że niby moja siora za bardzo wyglacowana :O a ,ze ja z chłopakami od małego ganiała ,to często i gęsto takie panienki ustawiałam :classic_cool: Niejednokrotnie dostały, ale wszystkie te szmaciska brałam osobno :classic_cool: i tak ,ze nikt nie widział :) potem stękały ,że mamusi powiedzą :P Tak to jest ,jak ręka sprawiedliwości dosięgnie to do mamusi :classic_cool:

Heh. Czuję, że moja wynaleziona broń będzie miała wielkie powodzen ie :D Muszę szybko znaleźć kogoś kto rozpocznie produkcję :) Zarobię kokosyyyy!!!!! :)

niedługo trzeba będzie z paralizatorem w kieszeni i gazem w torebce chodzić :o Gówno podskakuje jak w grupie jest , patologiczne małolaty .....

Mnie tez jakas laska zdzielila z bara. Ale to ona sie zachwiala, bo ja tez mialam taki zamiar bo juz z daleka na mnie krzywo patrzyla i troche wiecej sily w to wlozylam :D:D:D:D

Gość kluuuusiiia
Mój kolega kiedyś wieczorem przechodził przez ulicę,normalnie na pasach.A jechał samochód i musiał się zatrzymać.Wyskoczyło z niego 2 chłopaków i coś tam fikali.Ale w końcu odpuścili i odjechali. Przeszkodził im widocznie w płynnej jeździe:(

Ja jestem tylko ciekawa, jak takie osoby co znęcają się nad innymi ,po kilku latach się zachowują jak zdarzy im się spotkać np. na ulicy .:) Jedna dziewczyna co znęcała się nad moją siorą jest dzisiaj jej koleżanką :D jakoś się poznały i tamta przeprosiła za te głupie małoletnie wyczyny teraz ma 29 lat :) a reszta sie rozeszła i nawet cześć sobie nie mówią :) chyba jednak na starość dotarło ,ze głupie takie zachowanie :) Kiedyś, któregoś lata na dyskotece,grupa dziewczyn napadła na jedną co szła sama z dyski :) jedna z dziewcząt aby pokazać jaka z niej chwatka pocięła dziewczynie twarz nożem . Zajebałabym taka kurwę nawet jak miała by 13 lat . Czas mijał a dziewczyny dorosły i tak jak w poprzednim wypadku rozeszła się banda ,a dziewczyna poszkodowana ma do dzisiaj blizny na twarzy . Ciekawe jak sie patrzy ta co ją tak pocięła .

ja kiedys szlam z kolezanka waska sciezka kolo stawu. na sciezce stala jakas gowniara z chlopakiem. szlam pierwsza i ominelam te szczylowe, ale moja kolezanka, ktora byla za mna lekko ja potracila. tamta zlapala ja za ramie, obrocila do siebie i dala jej z liscia.....