Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojoijp

Co ja zle zrobilam ? Powinnam przeprosic?

Polecane posty

Gość ojoijp

Ogladalam z chlopakiem film, lezal na moich kolanach , glaskalam go po glowie, film byl z watkiem milosnym, moze nie kzady potrafilby uronic na nim lze, to glupie, ale wlasnie ja uronilam... nagle moj chlopak poszul,nie wiem czy lza spadpa mu na policzek, czy bylo slychac, ale watpie bo nie szklochalam-mniejsza o to, w kazdym badz razie sie zorientowal. Zaczal sie smiac i nie dowierzac, ze sie moglam popolakacprzy tym filmie... ;/ chyba chcial mnie przyttulic, ale powiedzlam, zeby sie polozyl i mnie nie dotykal;/, topoczekal, az sie film skonczy i sobie poszedl. (nie chcialam mu powiedziecjaki powod byl mojej lzy-bo to nie wazne dla niego-nigdy sie nie dowie- powiedzilam ze to przezs scene w filmie)cmoknal mnie delikatnie iposzedl.Napisalam mu smsa zeby poscil mi sygnal jak dojdzie do domu, napisal, ze nie, bo ma malo na koncie. :) a to napisalam mu ze dziwna sytuacja gdyma abonament ;] nie odzywasie obrazil sie. Czy powinnam go przeprosic???

Gość ytewtashbc
jakiś małolat ;)

Gość Martitkaaaaaaa
chwila to na smsa mial a na sygnalka nie, przeciez sygnal nie kosztuje a sms tak, dziwny paradoks

Gość ojoijp
nie po 20 !!! czsem sie zdaza ze i problemy starszych wydaja sie smieszne-bywa, on czasem jest gorszy niz baba Nie wiem,moze i dobrze zrobilam, w koncu go nie skrzywdzilam, a to ze on takmnie lubi to trudno, jestem kobieta-nie mam za co przepraszac. Noo nie wiem chyba, ze zle mysle uswiadomcie mnie

Gość ruiii
eee dziwny chlopak, nie przepraszaj, za co?!

Gość ojoijp
wiem, znam go napisal tak specjalnie po zlosci i teraz sie nie odzywa, zeby wzbudzic zainteresowanie, a moje poczucie winy i czeka penie na przeprosiny

Gość karolciaat
ale przecież za synałka się nie płaci

Gość ojoijp
no wlasnie nic nie zrobilam, tylko mi lza polecial to nic strasznego( przeciez gdy pytal, to niepwoiem mu , ze poplakalam sie bo tezbym chciala takiej milosci, gdzie facet zrobi nieomalzewszytsko dla kobiety-taka juz jestem , ale lekko mi poleciala nie jakos bardzo-same rozumeicie takajuz jestem, latwonie wzruszyc) no i obrazil sie o to, ze nie chcialm mu powiedziec, a najbardziejzabolalo go to, ze nie chcaialm by mnie przytulil

Gość ruiii
ale za co masz przepraszac, bez sensu co za koleś.

Gość Martitkaaaaaaa
moj mnie jeszcze nigdy nie wysmial jak plakalam, nawet jesli z glupich powodow, jestem dosc wrazliwa wiec czesto sie wzruszam, nawet jesli ogladam w telewizji jak pokazuja biedne glodne dzieci w afryce i jesli z takiego czegos by mnie wysmial to bym go chyba wykopala na zbity pysk, bo tak sie zachowuja gowniarze, moze troche przesadzilam, ale Ty juz napewno nie masz za co przepraszac

Gość ruiii
to on cie wyśmiał, wyśmiał cie, bo jesteś wrażliwa? co za typ. ile jestescie ze sobą?

Gość ojoijp
wiem, ze sie nie placi, ale to jego wybryk, specjalnie tak powiedzil, zeby pokazacze ejst zly na mnie, i ze skoro ja nie chcialam go przytulic to on mi nie pusci sygnalka. Wiecie, jak ja mu cos daje to bierze wszytsko, azmu za dobrzei w koncu mmu sie to nudzi, on rzadziej daje, wiec gdy juz chce cos daca ja tego nie przyjme to sie obraza.

Gość ojoijp
ponad 3 lata

Gość Hahuś
A za co? Nie każdy musi być romantyczny.

Gość ojoijp
na pocztku wygladalo to jakby sie smial, tak drwil, potem chcial mnie przytulic, ale ja nie chcialam, nie to, ze mnei to urazilo czy cos, niemialam jakos ochoty, nigdy tez tak nie mialam, pewnie go zaskoczylam , bo bardzo lubie kiedy mnie przytula

Gość ruiii
olej to, ja cie rozumiem i przepraszac nie mialabym zamiaru

Gość Hahuś
A za co? Nie każdy jest romantyczny

Gość ojoijp
no nie kazdy, i on nie ejst, nie mam mu tego za zle , przeciez nie odtawilam zadnychszopek, ani nic, ja po porstu czasem, nieswiadomie, nie wiem kiedy leci mi po poristulza, a wiem ze on nie lubi gdy placze starsznie go to wkurzauwarza ze robie to na zawolanie ;] przykre , bo tak nie est, ale tegomu juz nie wytlumacze, i podkresle, ze wcale tak czesto nie rycze, ale no akurat mnie to wzruszylo , mialam gorycz w gardle itp.

Gość ruiii
oj no kazdy jest inny, szybko sie wzruszasz bo jestes wrażliwa i nie powinno go to wkurzać a tymbardziej nie powinien sie z tego smiać.

Gość ojoijp
po porstu nie wie co sie mi stalo , i woli teraz zwakic wine na mnie;] znam go na wylot -pod tym wzgledem glupio mu ze ie chcialam sie przytulic gdy wyciagal dio nie rece nigdy tak nie robilam,glupio mu to poszedl

Gość ruiii
glupio mu z tego powodu, jejj jestescie ze soba dosc dlugo, smieszna sytuacja wg mnie..

Napisalam mu smsa zeby poscil mi sygnal jak dojdzie do domu, napisal, ze nie, bo ma malo na koncie." dziwne :O...nie pusci sygnalu ktory jest bezplatny a napisze sms'a za ktory trzeba zaplacic...dziwny jest twoj chlopak ...no i jeszcze ten abonament :)

Gość ojoijp
racja ,myslalam, ze inadczej zareaguje, jest zbyt honowrowy a przt tym cholerny tchurz. Serio on jest czasem gorszyniz ja , potrafi sie obrazic o wszytsko i o nic

Gość Martitkaaaaaaa
no troche dziecinne, widocznie potrzebujecie jeszcze czasu by sie poznac

Gość ruiii
glupie fochy, nie przepraszaj nie masz za co, trzeba wychowac sobie synka hehe ;)

Gość ojoijp
no jest dziwny, bo napisal tak specjamnie bym wiedzila, ze jest na mnie zly i ze sie nie odezwie ;] ale ja nie mam za co przepraszac, i nie odezwe sie

Gość ojoijp
ja doskonale wiem o co mu chodzi, mysle ze pod tym wzgledem znamysie oboje ... Ma ciezko charakter...;/ on sobie mnei wychoal, ale od pewnego czasu starsznie go rozczarowywuje to , z ekiedys bylam pokorna i wogole, za kady jego blad,gdy tylko odwracal kotaoghonem ja go przepraszalam, teraz przestalam, wiele zrozumialam i sie przy nim nauczylam , moz ego nie wychowal bo jak po tylulatach, ale chce go uswiadomic, o swoim "ja" :) jak myslicie jak pwinie zareagowac mezczyzna , np. wasz?

Gość Martitkaaaaaaa
niby sie tak znacie, a boisz sie mu powiedziec, ze tez bys chciala takiej milosci jak w filmie, na poczatku znajomosci moze tez by mi bylo wstyd o tym mowic, ale skoro sie dobrze znacie to dlaczego nie chcesz mu tego powiedziec?

Gość ojoijp
wiesz, na to skladaja sie wiele czynnikow, tojaki jest.. a nie powiem bo jest z niego kawal drania, ale i tak go cholernie kocham . To rozlewny temat, musialabym naparwd wiele opowiedziec, bys to zrozumiala ...;/ bo widzisz takie male gesty czasem wiele znacza... Moze sobie zprzta tym glowe, "o co jej chodzilo", a moze po porstu ma to gdzies, ale go wkurzylo to, ze olalam jego dobry gest