Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SmutnaMagdusia

Czemu nadal jestem sama ?

Polecane posty

Gość domokrążca
klobito, jak będziesz miec 31 to sie dopiro zacznij zastanawiac :P

Gość Chrom
Może jesteś tak piękna, że inni uważają Cię za nieurodziwą? Dużo ludzi zwraca uwagę na to, czy wygląd zewnętrzny wpasowuje się w ich gust. Jeśli tak nie jest, z góry skreślają... Często spotykałem się też z przypadkami, gdzie dziewczyna była zamknięta, niedostępna... i przez to inni bali się "zagadać" nawet, gdy wygląd wpasowywał się w ich "typ". Może jesteś za mało "otwarta" i inni zwyczajnie boją się Ciebie, boją się odrzucenia?

Właśnie problem w tym, że raczej zbyt piękna nie jestem :( Dbam o siebie ale co moge poradzić na to jaka się urodziłam :( Czy tylko wygląd się liczy ? :(

Gość Chrom
Mężczyźni, dla których liczy się tylko wygląd, nie są godni uwagi. Z całym dla nich szacunkiem i zrozumieniem, powiedzieć można, iż są egoistami, którzy dbają tylko o siebie i o swoją opinię (mam super dziewczynę, wszyscy mi zazdroszczą, jak pójdę z nią... itd), często nie potrafią jednak zatroszczyć się o partnerkę. Kiedy liczy się tylko wygląd, mamy do czynienia z miłością niedojrzałą, zauroczeniem... często bez nadziei na przyszłość. Odnosząc się do Twojego pytania... nie, nie liczy się tylko wygląd, przynajmniej nie dla mnie. Rozumiem osoby, które zwracają na to uwagę, jednakże zwracając się do Ciebie... staraj się nie wchodzić w głębsze relacje z tymi, dla których uroda jest priorytetem. Pewnego dnia pojawi się ktoś, kto doceni piękno charakteru, i piękno zewnętrzne takie, że nikt go nie jest w stanie dostrzec, bo leży dla nich zbyt wysoko... Pozdrawiam!

"Właśnie problem w tym, że raczej zbyt piękna nie jestem Dbam o siebie ale co moge poradzić na to jaka się urodziłam Czy tylko wygląd się liczy ? " Ta. Wygląd to podstawowe kryterium. Bez niego facet nie zawraca sobie głowy poznawaniem wnęstrza. Chyba że jak Chrom jest zdesperowany.

Gość Chrom
Zdesperowany... Dziękuję za opinię, doceniam to, że mówisz mi to, co o mnie myślisz. Czy mógłbym prosić o rozwinięcie? Do autorki - to, co napisałem powyżej...

Gość ruiii
jejj chrom ladnie napisales, ciesze sie ze sa tacy ludzie :) A Ty Magdusio nie smutaj, jestes mloda i napewno jeszcze znajdziesz kogos odpowiedniego :)

Gość banka wstanka
oj dzieczyno...umieszczanie swojego zdjecia na kafe to jak wkladanie kija w mrowisko. przygotuj sie lepiej na serie ,,szczerych" komentarzy :O

Gość zmień fryzurkę
do twojej twarzy nie pasuje upięta grzywka

Gość Chrom
Percepcja większości mężczyzn często jest w stanie dostrzec jedynie typowe, tanie "piękno", biorące się z pudru i solarium... Czasami dobrze jest leżeć poza tą granicą - unika się tych, którzy są największymi egoistami (ze zrozumieniem dla nich). Nie szukaj na siłę - poczekaj, aż nadejdzie moment, w którym znajdzie się ktoś, kto oszaleje na Twoim punkcie... a skąd jesteś?

Gość Chrom
Ruiii, dziękuję za opinię :))) Banka_Wstanka - komentarz nie jest, mam nadzieję, wymagany. Rozumiem i takich ludzi... pozostaje tylko współczuć. Pozdrawiam!

Gość MaciejZ
Zajebista prowokacja :)

Gość Chrom
Cieszę się, że odpowiadają tutaj też tacy, jak MaciejZ, bądź Banka_Wstanka i szczerze im za to dziękuję - dzięki nim SmutnaMagdusia wie, o jakim typie mężczyzn mówiłem w pierwszym wpisie ;)

Gość banka wstanka
prowokacja? moze...moze ktos zamiescil zdjecie dziewczyny bez jej wiedzy...malo to takich przypadkow?