Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kosz pełen wrażeń

mój 20-letni brat oszalał

Polecane posty

Gość Kosz pełen wrażeń

otóż .... spotyka się z dziewczyną (rocznik 1991), która tak 1) jest opalona jak słynna Jola D 2) ma na gronie pełno zdjęć na których robi tzw. "dziubek" 3) wszystkie zdjęcia robi sobie sama, do tzw. lustra 4) siedzi w czarnym dresie firmy adidas z wielkim odblaskowym, złotym napisem 5) włosy blond-platyna 6) grona tematyczne typu "dziwki intrygantki" :o może tyle starczy To DOBRY chłopak, studiuje ekonomię, jest dobrym bratem, synem, wrażliwcem. Fakt, że jest bardzo przystojny i "przypakowany", no ale czy naprawdę nie może sobie znaleźć kogoś wartościowego? Smutno mi, boję się, ze takie coś wejdzie do mojej rodziny. :o

Gość Kosz pełen wrażeń
ech Jola R, R!

Gość ruiii
e nie boj sie, takie cos z tego rocznika nie wejdzie do Twojej rodziny bo jest za glupie na to ;)

Gość anka1-1
moze mu przejdzie:D oby bo z tego co piszesz to na zone sie nienada:D

Gość Magiczna palka
Facet szuka mięsa i co w tym złego . Co gorsze ganiać za platynową blondi w dresach po solarze czy być prawiczkiem w wieku 26 lat ?

Kosz pełen wrażeń otóż .... spotyka się z dziewczyną (rocznik 1991), która tak 1) jest opalona jak słynna Jola D 2) ma na gronie pełno zdjęć na których robi tzw. \"dziubek\" 3) wszystkie zdjęcia robi sobie sama, do tzw. lustra 4) siedzi w czarnym dresie firmy adidas z wielkim odblaskowym, złotym napisem 5) włosy blond-platyna 6) grona tematyczne typu \"dzi**i intrygantki\" może tyle starczy To DOBRY chłopak, studiuje ekonomię, jest dobrym bratem, synem, wrażliwcem. Fakt, że jest bardzo przystojny i \"przypakowany\", no ale czy naprawdę nie może sobie znaleźć kogoś wartościowego? Smutno mi, boję się, ze takie coś wejdzie do mojej rodziny. Ale ona się dobrze rucha i go podnieca.

Gość ruiii
tylko co faceci widza w takich "laskach"? wlasnie nie wiem, toz to chodząca tandeta jest :o

Gość Magiczna palka
Gdzie jest problem ? Ma "fajną" dziewuchę i tyle .

Gość Kosz pełen wrażeń
no może dla facetów, którzy traktują kobietę jak "mięso" to jest normalne ale on mi powiedział, że ją kocha :o a na gg ma zakochane opisy i że jest szczęśliwy i inne takie blehh

Gość Kosz pełen wrażeń
Ta głupia laska zmusza mojego porządnego brata do robienia minety w miejscach publicznych!!!!!!!!!!!!!!! Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kosz pełen wrażeń
żenujący podszyw, na poziomie tej dziewczyny :)

Kosz pełen wrażeń no może dla facetów, którzy traktują kobietę jak \"mięso\" to jest normalne ale on mi powiedział, że ją kocha a na gg ma zakochane opisy i że jest szczęśliwy i inne takie blehh a to jego pierwsza z która sypia? Jesli była poprzednia, czy była brzydsza? Tylko obiektywnie - chodzi o figurę, urodę, nie o tandetę.

Gość alalalalalum
wielu facetow ma fantazje zeby sie pobawic z taka laska i to mimo tego ze w zyciu nie chcieliby miec takiej żony;) mysle ze twoj brat jest wlasnie na etapie zabawy

Gość toż to szok
no może nie jest taka pusta jak Ci się wydaje. chociaż te zdjęcia w stylu dziubek...:O trochę załamują powiem szczerze. ale czarny dres jest cool ;)

podobno facetow najbardziej kreca laski typy "dama w towarzystwie, dziwka w lozku" ale faceci sa tak prosci i leniwi ze biora sobie od razu sama dziwke. dziewczyne, ktora wyglada na porzadna uwazaja za nieciekawa. a po takiej dziuni od razu widac ze dobrze ciagnie i latwo daje🖐️

Gość Kosz pełen wrażeń
gdyby to była jedynie zabawa, to bym nie zakładała topików ale on właśnie mówi, że ją kocha i że to ta :o a poprzednie dziewczyny? raczej typ imprezowy, atrakcyjne, łatwe, żadnej nie lubiłam no może jedną - Majkę, która do dziś za nim płacze, nawet nasi rodzice ją wspominają, jedyna porządna no ale myślałam, że się tylko bawi, a oni zaraz zaczną wybierać imiona dla dzieci :O

Gość ffgfgdddgd
twoj braciszek to typowy karkowiec pewnie to i ma lalunie na swoim poziomie lub rucha.nie mu tylko w glowie

Gość Magiczna palka
miłość bywa ślepa :) ps kto powiedział że ona jest "zła" , może akurat mu pasuje.

Gość Kosz pełen wrażeń
jest przeraźliwie pusta :o rozmowę staram się ograniczać do minimum co do mojego brata to wypraszam sobie, wiem że obiektywna nie jestem, ale to na pewno nie jest zwykły "kark" i łatwo chłopak nie ma, studiuje, pracuje, pomaga rodzinie na pewno nie typ - imprezowy ale przyznaję, ze jest ciachem :)

Gość daj linka ze zdjeciami
z grona

Gość ile ty masz lat

Gość Kosz pełen wrażeń
wybacz, ale odrobinę prywatności zachowam, ona w znajomych ma mojego brata, on mnie itd. :P