Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kosz pełen wrażeń

mój 20-letni brat oszalał

Polecane posty

hmm ale moze sprobuj ja poznac, moze to pozory, chociaz hmm ciezko jest powiedziec o takim wizerunku cos miłego.

Gość Kosz pełen wrażeń
hmm co do seksu to wiem, ze szaleją, bo już parę razy "musiałam" ich kryć ja mam 24 lata, ale nie wiem czy to coś oznacza w tym kontekście :)

ooooo jak dobrze ze moj brat wybral normalna dziewczyne na zone. na pocieszenie napisze ze chodzil kiedys z taka \"cycata\"(tak na nia wolali) laska tez byl w niej bardzo zakochany itp.na szczescie go zycila dla innego,potem zaczął sie spotykac z normalnymi dziewczynami

Gość fffffffffffffffffffffffff
A twój brat to naprawdę taki wrażliwy inteligent ? Wiesz w swoich rodzinach większość rozabiaków których znałam uważanych było za "grzecznych,'dobrych" chłopców. Babci pomoże, pójdzie po zakupy.. a z kumplami marycha i gadanie "o k*wa za** dupciach k*wa i i k*w wogole k*wa.."

Gość Magiczna palka
a jak ma fajny biust to ma w głowie pusto nie przesadzajmy . Facet szuka najładniejszej / najłatwiejszej dziewczyny no i jest jeszcze drugi czynnik muszą one go chcieć , może taka mu się podoba :O

Gość Kosz pełen wrażeń
no może "inteligentem" bym go nie nazwała ale jest religijny!, spokojny, pomaga finansowo i nie tylko, jest dość skryty, ma plany, które ambitnie i wytrwale realizuje ale też - siłownie (często), koledzy, no i te dziewuchy :o sama nie wiem, może go tak naprawdę nie znam

Gość fffffffffffffffffffffffff
Ludzie mają wiele stron. Ty znasz go jako bliskiego czlowieka,czlonka rodziny,odpowiedzialnego,z planami itd. -ale ze z drugiej strony moze tez miec swoja mniej odpowiedzialna stronę. - towarzysko-imprezową, ktora sprawia ze utrzymuje kontakty z takimi dziewczynami i obraca sie w takim srodowisku.