Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okulinka

co odpowiedziec

Polecane posty

Gość okulinka

gdy ktos zada pytanie typu "czemu taka ładna/atrakcyjna/mądra itp dziewczyna jak ty nie ma chłopaka?" I nie mówie tu wcale o jakimś typie który chce w ten sposób poderwac laske,tylko zwyczajnie jak ktos znajomy zapyta. Nie twierdze wcale ze jestem idealna, no ale czasem pytają to co im odpowiedziec. Bo nie chce im mówic prawdy, ze nie znalazłam nikogo odpowiedniego,bo jak ja sie komus podobam to on mi nie; a jak mi sie ktos podoba to nie mam dosc odwagi zeby do niego podejsc.Ze brakuje mi pewnosci siebie, jestem niesmiala i wsrod ludzi ktorych malo znam malo sie odzywam przez co jestem postrzegana jako dumna,wyniosła,niedostepna i czesto ludzie sie mnie boją.

Gość ah ah
nienawidze tego typu pytan. rob tak jak ja "a tak wyszlo" i koniec tematu. chyba ze lubisz sie o tym rozwodzic

Gość Butelka po wódce.
że jesteś lesbą:D

mam bardzo podobny problem. ja czesto odpowiadam ze na faceta jeszcze mam czas (choc lata uciekaja), a zreszta do szczesia to on nie jest mi narazie potrzebny. po takim tekscie mordy wscipskich cioteczek zamykaja sie

Gość McCloud - Lord the Witcher
Ja się tak pytałem całkiem ładnej dziewczyny intrygowało mnie to ! Bo z facetem to wiadomo może dostać kosza, ale ładna dziewczyna ma zawsze sporo adoratorów tj ma w czym wybierać :)

Gość okulinka
ładna dziewczyna tez moze "dostac kosza" I uwierz, znam kilka naprawde ładnych które nie maja adoratorów