Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuuuuzaaa-łez-już-kałuża... 23

próba samobójcza za mna., nie chce tego powtarzac. Co robic dalej... ?

Polecane posty

samotnosc doskwiera.. jestem juz chyba jedyna samotną osobą w najblizszym towarzystwie :( jak nauczyc sie byc szczesliwa sama?

Gość jestem na tlenie
Ja myślę o samobójstwie, ale nigdy nie próbowałam tego zrobić. Mam 26 i też nikogo nie mam, czuję się jak zero, gówno, nic. Chciałabym chociaż mieć jakieś wspomnienia.

dziś w mojej gorącej "relaksującej" kąpieli sięgnęłam po żyletke.. dziś nie po to żeby się ogolic... po chwili bylo pelno krwi...głęboka rana z ktorej tryskała krew...przez chwile sie zawahalam...ale w koncu wybieglam z placzem z łazienki i pobieglam do siostry... przeciez nie moglam im tego zrobic... jak moglam na taki kretynski pomysł wpaść.. no jak

straszna egoistka ze mnie... przez to ze ja jestem nieszczesliwa chcialam unieszczesliwic moich ukochanych..moja rodzine :( i siostry ktorych przeciez tak nienawidze za to ze sa szczesliwe i maja mezów a ja nie...

Gość czarne słońce
zaakceptować siebie, pracować nad sobą, cieszyć się chwilą widokiem słońca czy jak wolisz nocnym spacerem, bielą śniegu wiatrem co ugłaszcze i ukołysze, czym chcesz masz tyle możliwości ....i pamiętać że nic nie trwa wiecznie :)

Gość ella w opałach
hah ja slyszalam ze można przedawkować insuline. Szukam w necie ale nic na te temat nie ma. Może ktoś coś wie??

;(